FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Naknadno sam pogledao utakmicu, ma ok i igra, dva gola moglo ih je biti jos par, uz to i clean sheet. Mogli su oni i danas da su htjeli igrati ko zadnje dvije tekme, al bi se onda i bar jedan gol primio, bitno je naci balans. Danas je, sem prvih 10ak min bila potpuna kontrola igre i rezultata.
Upa i Jamal i danas odlicni, Davies u prvom isto tako. A ovo za izmjene sto pisete, meni je veci problem nacin na koji se on odlucuje za izmjenu. Koliko sam shvatio po pisanju medija, on se za izmjene vise odlucuje na temelju zalaganja na treninzima a ne prema onome sto mu u datom trenutku treba na terenu. Cak sam negdje procitao da ima i sustav bodovanja koji se prati. Meni je to besmisleno jer nogomet nije obican zbir statistickih pokazatelja. Treba imati osjecaj pa kad kojeg igraca uvesti, i sta dobijas njegovim uvodjenjem.
Upa i Jamal i danas odlicni, Davies u prvom isto tako. A ovo za izmjene sto pisete, meni je veci problem nacin na koji se on odlucuje za izmjenu. Koliko sam shvatio po pisanju medija, on se za izmjene vise odlucuje na temelju zalaganja na treninzima a ne prema onome sto mu u datom trenutku treba na terenu. Cak sam negdje procitao da ima i sustav bodovanja koji se prati. Meni je to besmisleno jer nogomet nije obican zbir statistickih pokazatelja. Treba imati osjecaj pa kad kojeg igraca uvesti, i sta dobijas njegovim uvodjenjem.
Ekipa ubacila u 2. brzinu nakon 2. gola, to se odmah vidjelo. Da su htjeli zabili bi Golfsburgu jos 3 komada.
Pavard je solidan igrac ali nek nam je Bog na pomoci ako on bude starter na desnom beku u LP.
Pavard je solidan igrac ali nek nam je Bog na pomoci ako on bude starter na desnom beku u LP.
Mislim da bi Pavard bio duplo bolji na stoperu, ima finu pas igru, brz, zna dobro dijagonalom otvoriti ili je makar prije znao…
Kad bi Julian smio malo izmiksati sad pa poceti sa par pojacanja da ih vidimo, nisu ljudi dosli praviti Sarru drustvo.
Kad bi Julian smio malo izmiksati sad pa poceti sa par pojacanja da ih vidimo, nisu ljudi dosli praviti Sarru drustvo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sabitzer ako ovako nastavi LG ce imat dosta tezak zadatak da vrati mjesto u prvih 11. Cak mi se i cini (ispravite me ako grijesim) da Kimmichu bolje lezi saigrac poput Sabitzera, barem za sad.
Sabitzer je najveći dobitnik nakon turneje po Americi,dosta je popravio igru i od igrača koji je bio na transfer listi do igrača koji je standardan u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zato je konkurencija bitna, ne smije niko biti nedodirljiv, sad Pavard zna ako ne bude na nivou ide klupa. Sabitzer iskoristio Goretzku koji se raspada, a ako ne budu oni na nivou ima Graven. Treba rotirati i do zavrsnog dijela vidjeti ko ima najvise za ponuditi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Do kupa valjda neće rotirati a to je još dva tjedna.
Drago mi je sto je Sabitzer proigrao samo zbog onih debila iz Leipziga koji su mislili da ce im Bayern platiti 30 mil. za igraca kojem istice ugovor za godinu dana.
Valjda mislili kad je Bayern opljackao Barcu mozemo i mi njih ali ne ide to tako.
Laimer sljedece sezone dolazi besplatno, za Goretzku ionako nisam siguran koliko dugo ce jos biti nas igrac. Povrede ga unistise jbg.
Valjda mislili kad je Bayern opljackao Barcu mozemo i mi njih ali ne ide to tako.
Laimer sljedece sezone dolazi besplatno, za Goretzku ionako nisam siguran koliko dugo ce jos biti nas igrac. Povrede ga unistise jbg.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Vi ste Sabitzera prosle godine potpisali , a Lewat vas napustio prije mjesec dana , pa sad da li je moguce da su se konzerve ugledale na bayern da vas opljackaju!!Balon je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:17Drago mi je sto je Sabitzer proigrao samo zbog onih debila iz Leipziga koji su mislili da ce im Bayern platiti 30 mil. za igraca kojem istice ugovor za godinu dana.
Laimer sljedece sezone dolazi besplatno, eza Goretzku ionako nisam siguran koliko dugo ce jos biti nas igrac. Povrede ga unistise jbg.
Tu nesto definitivno ne stima .
Pozz
Ne štima u tvojoj glavi odnosno rezonovanju.
Ali padobranac se stalno ističe
Ali padobranac se stalno ističe
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Dvojac iz Ajaxa i de ligt bi mogli na posudbu na zimu, zubonja misli da će mu oni sjediti na klupi kao Sar i čekati da se smiluje da ih ubaci u igru. Dovedeš 3 extra igrača i nedaš im priliku stvarno ne mogu razumiti.
joj hamo vidi mu glave
- farinelli123
- Kontakt:
Evo Nianzou ce izgleda u Sevilju na prodaju sa buy back klauzulom. Jos kad bi Dzoa Stanisica poslali negde isto da se kali bilo bi lepo, mada onda bismo bili tanki totalno. Imali bi 6 vrhunski defanzivaca i to je to. Mora neko da krpi. Ja bih i Vanera poslao na 2 godine negde. Ne impresionira me taj mali uopste. Ne vidim nikakav talenat u njemu, ali ajde. Mozda ipak dodje Laimer, pa bude all round igrac, moze sve da krpi.
•
Misli sad za Laimera sto su trazili ovaj rok, ne Sabitzera.eaglebvb09 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 04:28Vi ste Sabitzera prosle godine potpisali , a Lewat vas napustio prije mjesec dana , pa sad da li je moguce da su se konzerve ugledale na bayern da vas opljackaju!!Balon je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:17Drago mi je sto je Sabitzer proigrao samo zbog onih debila iz Leipziga koji su mislili da ce im Bayern platiti 30 mil. za igraca kojem istice ugovor za godinu dana.
Laimer sljedece sezone dolazi besplatno, eza Goretzku ionako nisam siguran koliko dugo ce jos biti nas igrac. Povrede ga unistise jbg.
Pozz
-
Bundesliga
- Kontakt:
Isto, nit ima brzinu nit neku posebnu tehniku. U pripremnim utakmicama nista nije pokazao da kazes wow. A hvale ga kao da je Messi. Tako su i Gotzea dizali nekad davno, a ocigledno bilo da je Reus barem duplo kvalitetniji igrac.farinelli123 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 11:40Ja bih i Vanera poslao na 2 godine negde. Ne impresionira me taj mali uopste. Ne vidim nikakav talenat u njemu, ali ajde.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne znam, Wannera hvale i ove nonsvabe, nije da ga samo nasi dizu. Mane kad je dosao nakon par treninga rekao da je mali opasan talenat isto.
Nianzu nedorecen i bez prave prilike, a sad nece ni minut dobiti pored boljih i skupljih igraca. Logican je bio odlazak.
Nianzu nedorecen i bez prave prilike, a sad nece ni minut dobiti pored boljih i skupljih igraca. Logican je bio odlazak.
Sad mu nacrtaj pa će skontati nekad večeras kad se smrkneharden je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:22Misli sad za Laimera sto su trazili ovaj rok, ne Sabitzera.eaglebvb09 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 04:28Vi ste Sabitzera prosle godine potpisali , a Lewat vas napustio prije mjesec dana , pa sad da li je moguce da su se konzerve ugledale na bayern da vas opljackaju!!Balon je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:17Drago mi je sto je Sabitzer proigrao samo zbog onih debila iz Leipziga koji su mislili da ce im Bayern platiti 30 mil. za igraca kojem istice ugovor za godinu dana.
Pozz
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Procitaj svoj post 5 puta i onda jedno 5 sati razmisli , pa procitaj moj post 10 puta i razmisli 10 sati . Ako mozes razmisljati i onda ces napokon shvatiti da ja nisam uopce spomenuo a ni pomislio na Laimera!!armando je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:13Sad mu nacrtaj pa će skontati nekad večeras kad se smrkneharden je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:22Misli sad za Laimera sto su trazili ovaj rok, ne Sabitzera.eaglebvb09 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 04:28
Vi ste Sabitzera prosle godine potpisali , a Lewat vas napustio prije mjesec dana , pa sad da li je moguce da su se konzerve ugledale na bayern da vas opljackaju!!
Pozz![]()
Dobar deal, buy back klauzula je jako bitna.Tanguy Nianzou will undergo his Sevilla medical today. Bayern's asking price is €16m guaranteed plus around €4m in add-ons [@cfbayern, @altobelli13]
Tanguy Nianzou to Sevilla, done deal confirmed and here we go! Bayern will receive €20m fee and buy-back clause will also be included. Medical already booked#Sevilla
Contract will be valid until 2027. Exclusive news confirmed. [Fabrizio Romano]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ah, what a surprise.The team have today off
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.