sta je to tevez uspio??? da je valjo ferguson bi ga ostavioDirk je napisao/la:Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- adas_barca
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evooo Dzeka 
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
evoooooooooooooooooooooo gaaaaaaaaaaaaaaaaa evoooooooooooooooooooooo ga ulazi
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Dzeko uopste nije bitan ovde, tevez je losh timski igrac i nije za ozbiljnog tima, jasno kao danDirk je napisao/la:Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno
nema potpisa
Jeste jako je bitan Tevez, jer ispade da je on kriv sto Dzeko nije zabio u Premiershipu, i niko sada ne valja u tom timu dok Dzeko nije dosao , Mancini City drzao na deobi prvog mjesta, sada ni Mancini ne valja jer Dzeki ne ideAdmir_Sa je napisao/la:Dzeko uopste nije bitan ovde, tevez je losh timski igrac i nije za ozbiljnog tima, jasno kao danDirk je napisao/la:Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ulazi dzeko daj neko dobar link
city smijesan tim, zao mi samo dzeke gdje dodje
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Sluša mene Mancini sluša eo izjednačenja 1:1 !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- moustapha
- Kontakt:
- adas_barca
- Kontakt:
tišinaDirk je napisao/la:Jeste jako je bitan Tevez, jer ispade da je on kriv sto Dzeko nije zabio u Premiershipu, i niko sada ne valja u tom timu dok Dzeko nije dosao , Mancini City drzao na deobi prvog mjesta, sada ni Mancini ne valja jer Dzeki ne ideAdmir_Sa je napisao/la:Dzeko uopste nije bitan ovde, tevez je losh timski igrac i nije za ozbiljnog tima, jasno kao danDirk je napisao/la:Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno
- adas_barca
- Kontakt:
nek je uso wright philips umjesto kolarova

Tevez kriminalno los 
KAKAV GOL

KAKAV GOL
Jao gola Rooneya omG !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- moustapha
- Kontakt:
Izvinjavam se Rooneyu.
Nije mi nimalo drago, al' je zabio golcinu. RESPECT!
Nije mi nimalo drago, al' je zabio golcinu. RESPECT!
#divovi
Sta Dzeku spominjes, ja od prvog dana pricam da je Tevez losh timski igrac i to je cinjenica. Nikakve veze Dzeko nema sa mojom konstatacijom za Teveza. Drzao na diobi prvog mjesta sa 3 utakmice visheDirk je napisao/la:Jeste jako je bitan Tevez, jer ispade da je on kriv sto Dzeko nije zabio u Premiershipu, i niko sada ne valja u tom timu dok Dzeko nije dosao , Mancini City drzao na deobi prvog mjesta, sada ni Mancini ne valja jer Dzeki ne ideAdmir_Sa je napisao/la:Dzeko uopste nije bitan ovde, tevez je losh timski igrac i nije za ozbiljnog tima, jasno kao danDirk je napisao/la:Smjesno je kako ste se svi okrenuli protiv Teveza, ispade da je Dzeko za njega velemasjstor , a ako imalo realno pogledate ako vas idol uspije pola kao Tevez u Engleskoj dizem mu kapu ... kako nemate nimalo objektivnosti to je nevjerovatno
U jacim utakmicama se vidi kakvo je sranje tevez
nema potpisa
Nemogu doci sebi posle Runijevog gola. Kakva golcina
Ali yebo ovo, sad ce poceti prava utakmica. Yebo mec gdje igra periferija vs City
Ali yebo ovo, sad ce poceti prava utakmica. Yebo mec gdje igra periferija vs City
-
melanholicar
- Kontakt:
Nema se tu šta mnogo pametovati,jednostavno veći klub je pobjedio i na neki način ubio i poslednju nadu gradjanstva u Manchesteru. Protiv gromade Vidića,a ovaj put i odličnog Smallinga nisu se praktično vidjeli,ona šansa sa početka španca Silve je mogla ipak po meni da je naravno bila realizovana potpuno drugačiji ishod donijeti,al to su već priče za science fiction.U svakom slučaju Robertito broji poslednje utakmice u coachingu Citya.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

35. GODINA
Poraz u gradskom derbiju nikad nije dobar.Ali šta sad idemo dalje naš cilj je liga prvaka ove godine te ako se šta uspije u FA cupu ili Ligi Europe.Ko god zna bilo šta o fudbalu nogometu ili već kako da se zove ova igra zna da je Tevez klasa od igrača tako da je to tema o kojoj ne treba pričat.Žao mi je zbog poraza ali šta sad idemo dalje.Come on you City..........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
City danas opet jednu pravu priliku,i opet gol dali iz onoga sto se i ne moze zvati prilika,jedno lose hvatanje lopte Dzeka koja bi otisla bar 3-4 metra od gola pogadja Silvu i odlazi u gol.
Ja vise ne znam sta je sa Manciniem umesto da trazi kreaciju u napadu,u vidu rotiranja veznih igraca,on salje Kolarova na krilo gde ovaj ni blizu ne moze da odigra kao na beku,a stavlja desnog beka na levog.
Ja vise ne znam sta je sa Manciniem umesto da trazi kreaciju u napadu,u vidu rotiranja veznih igraca,on salje Kolarova na krilo gde ovaj ni blizu ne moze da odigra kao na beku,a stavlja desnog beka na levog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.