FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili
Nije ni blago ni srebro ni zlato, blago je sto je srcu drago sto bi rekli...iako nije Edis neki njegov fan, ipak se sjelo s Zukom i dali finu ponudu koliko mozemo + da ostane u klubu poslije karijere na bitnim funkcijama, on se osjecao ponizen cifrom koju smo dali iako mu je objasnjeno da su to nase trenutne mogucnosti..tako da uvelike je bilo do novca nazalost, opet nam ga nasi ljudi uvale kao i sto smo to navikli, ali jbg sta je tu je.
Svi na trening!NotOccasionalFan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:02Cetvrtak, pomocni teren, 17:30h
Mentalitet, snaga, ideal, ljubav, kultura - sve smo to izgradili kao navijaci prethodnih godina!
Svi na trening, gazi politicku snsd kurtizanu! Neke ptice nikad ne polete!

Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 16 avg 2022, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Bersaga
- Kontakt:
@Sudo prijatelju, izdrži
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Onda da dođe i pola sjevera bit će puno glasniji od Manijaka iako bi nas bilo više, takva je akustika sjevera i juga zbog krova i blizine terena da 50 navijača zvuči nekad kao da ih ima 300-400. Meni je bezveze što oni nama ne daju cijeli jug jer oni sa tim bahaćenjem nemaju ništa a ovako bi samo mogli zaraditi kad bi pustili cijeli jug, a oni dobro znaju koliko je Grbavica manja od Koševa i da im jednostavno maksimalno možemo dati još jedan sektor ali onda ti tako uz tampon zone ode više od pola sjevera i jedan sektor na istoku a te ljude ćeš eventualno primorat da stoje ispod juga gdje nema stolica.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:26Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:26Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili
Ma to bi bila najveća glupost koju bi klub sebi mogao da uradi… prvo nikad oni sjever ne bi napunili, drugo na taj način bi dosta izgubili na kartama treće njima je kao tradicija neka postala skidanje stolica, lomljenje ograde, skidanje mreže itd… tako da skinuti stolice gdje su oni cijena karte 20 KM i vozdra!
Prošle godine su dobili dzaba ulaz na najljepši stadion u državi BiH i dobili po guzici… ove godine im opet slijedi po guzici samo uz naplatu karte…
SVI NA TRENING!
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Zuka ode u Grčku
Ipak, sporazuma sa Plavim nije bilo, ali prema saznanjima portala SportSport.ba neće biti ništa ni od završetka bogate karijere.
Naime, kako saznajemo Zukanović će karijeru nastaviti u Grčkoj pošto je jako blizu potpisa za ekipu Asteras Tripolis.
Ipak, sporazuma sa Plavim nije bilo, ali prema saznanjima portala SportSport.ba neće biti ništa ni od završetka bogate karijere.
Naime, kako saznajemo Zukanović će karijeru nastaviti u Grčkoj pošto je jako blizu potpisa za ekipu Asteras Tripolis.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Samo da pitam sta je sa spikerom na utakmici, vidim protiv TC bio neki novi
-
- Kontakt:
Dobra duša fanshopa. Nigdje rahatnije pare ne spiskam kao kod Belme. Neka je njoj sretno, zaslužila je žena bolje uslove.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ja bi im, iskreno, dao jednu karinu a ne čitav sjever. Oni nisu zaslužili ni 100 stolica na sjeverozapadu a ne čitavu tribinu s krovom.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:26Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili
5%, 20km i kavez.
Neka klub tranparentno objavi šta je Zuki nuđeno, i šta nije prihvatio, da ne bude da je do nas. Očito je da mu je Željo bio ambicija, ali do prve ponude. Kao da ništa nije zaradio u karijeri, pa mu sada tih par milja igra neku ulogu. Očito je da nije suđeno da Zuka u Želji ostavi bilo kakakv trag, a samo da se zna da mu je nuđeno i garantovano da i nakon završetka karijere ostane u klubu. Sretno tebi Zuka sine...
Ali koja ideja.....da im daš tribinu koju uvijek napuniš, za tribinu na koju oni nikada u životu nisu otišli da na KOševu pogledaju utakmicu. Šta je ovo brate dragi, zar može ovako Željin navijač razišljati? E djeco moja dragaSudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:46Ja bi im, iskreno, dao jednu karinu a ne čitav sjever. Oni nisu zaslužili ni 100 stolica na sjeverozapadu a ne čitavu tribinu s krovom.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:26Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili
5%, 20km i kavez.

-
- Kontakt:
Dobio je uslove kao Coca + funkciju poslije zagarantovanu. Ispade čovjek sa takvom karijerom dinar efendija. Nije mi jasno šta je očekivao uopšte, pa zna kakva je situacija.VeteranSA je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:46Neka klub tranparentno objavi šta je Zuki nuđeno, i šta nije prihvatio, da ne bude da je do nas. Očito je da mu je Željo bio ambicija, ali do prve ponude. Kao da ništa nije zaradio u karijeri, pa mu sada tih par milja igra neku ulogu. Očito je da nije suđeno da Zuka u Želji ostavi bilo kakakv trag, a samo da se zna da mu je nuđeno i garantovano da i nakon završetka karijere ostane u klubu. Sretno tebi Zuka sine...
Vezano za ovo gore - no comment.

Čuj Zuke, a neki dan se hampa digla ko da će za krompir igrati samo da Edis kaže da.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zuka bi nam valjao, ali isto tako i stvarao blagi problem. Drina treba biti stoper broj 1 i Edin Cocalic stoper broj 2. Da li kvalitet kao Zuka zeli sjediti na klupi to bi se dalo vidjeti. Mada u nasoj ligi bi on mogao biti i dobra opcija na beku relativno, ali nije za opcija Zukanovic definitivno.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Bersaga
- Kontakt:
Što jest jest. Sretno joj bilo i hvala joj na svemu.SudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:44Dobra duša fanshopa. Nigdje rahatnije pare ne spiskam kao kod Belme. Neka je njoj sretno, zaslužila je žena bolje uslove.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Oooo majkooJugjesamojedan je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:26Ja bi im iskreno dao cijeli sjever, ali pod uslovom da oni nama daju cijeli jug na Koševu, to bi nam čak i na Grbavici odgovaralo, jer bi raja koja planira na sjever došla na jug i tako bi jug bio krcat, a i fino bi zaradili

Jel moguce ovo?SudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:44Dobra duša fanshopa. Nigdje rahatnije pare ne spiskam kao kod Belme. Neka je njoj sretno, zaslužila je žena bolje uslove.

Ma jok nije ga htio Edis zbog Ace hahajajja. Kakvi mozgovi ..haha
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 16 avg 2022, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam buraz fakat.KANA je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:31Jel moguce ovo?SudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:44Dobra duša fanshopa. Nigdje rahatnije pare ne spiskam kao kod Belme. Neka je njoj sretno, zaslužila je žena bolje uslove.![]()
gdje ide brate ? jel se bar konsultovala sa tobom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.