NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Sta mislite koje ekipe iz PL bi ova trenutna nasa ekipa mogla dobiti na domaćem terenu?
Svaka ekipa iz Premijer lige koja bi ozbiljno usla u utakmicu, ne potcjenjivajuci Celik, narocito sto smo dva ranga ispod, i igrajuci u najjacem sastavu kao da im je "biti ili ne biti"... ogadili bi nam fudbal.
- prisonbreak
- Kontakt:
Iskreno meni su stolice djelovale da su nesto ciscene, prije su bile jos prljavije, ili sam ja slucajno naletio na neke manje peljave 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Stolice se trebaju ocistiti mašinama, kakvo ručno čiščenje u 21 vijeku.Danas imas masine i pod pritiskom ocistiti prije svake utakmice, to ti je svakih 15 dana, a ne zapuštat tribinu i nakon 2 godine jednom očistit i to razmazivas rukom i onda jos kaze ne moze ne vrijedi.Više imaju posla dok maknu onih kartona,novina,biltena,ponuda....Kupit samo 2 mašine ko na autopraonicama i pozlatit ces stolice.Svako ko dođe sa strane ruga nam se.Cuj novine pod ruku, pa zasto uvijek mora ciganluk biti ne razumijem, jel to neko trazi nemoguce možda da se tribina nova napravi ili šta ? Šta ste tako sitničavi, hocemo li ikada ista uzet sa zapada ili ćemo živjeti ko talibani.
Osim prljavih stolica sta se desava sa terenom nije valjda da smo uspjeli i ovu travu unistit za kratak period
Ocistit i onda ceradom kompletne tribine prekrit do sljedece tekme
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Joj ja želja ovdje, imate li jos neku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- limvolikce1945
- Kontakt:

Nismo neka preyebena ekipa, ali qurac bi se prošetale ove ekipe iz PL protiv nas. Jednu od njih smo npr. u prijateljskoj pobijedili. Svaku prijateljsku koju smo igrali s ekipama u rangu iznad ili smo dobili ili je bio remi. Ni jedna nas nije nadigrala. Duvnjak je protiv Moševca forsirao ofanzivnu igru, i tako je nastavio u drugom poluvremenu, mogao se zatvoriti i čuvati rezultat i uvaliti usput još koji gol, ali nije. Zbog publike je važno da se igra i atraktivno, bar protiv ekipa protiv kojih se to može Protiv neke jače ekipe vjerovatno će se malo defanzivnije igrati, tako da nikome ne bi bilo jednostavno s nama, vjerujte. Nismo Bayern, ali nećemo se ni samopotcjenjivati.
Mi smo Čelik i nikog se ne bojimo!!!
-
- Kontakt:
Svi nesto hoce a 550 clanova imamo, bruka. Mislio sam da cemo se ove godine bar pribliziti hiljadarki u odnosu na proslu godinu, al sipak, jbo ti nas i nas mentalitet..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Onda treba na vrijeme shvatiti da je nas domet 600 clanova i 1000 ljudi na utakmici i raditi u skladu s tim. Meni nije jasno kako se ljudi na ovoj temi svaki put razocaraju. Svaki put se prizivaju neke aman zaman posjete i svaki put bude corak. Ok, protiv Mosevca je bilo korektno, bice vjerovatno i protiv Bosne, sto budemo isli prema zimi i to ce padati.
Sto se tice ciscenja zapada, ne treba od toga praviti neki bauk. Nikakva kupovina uredjaja, vec traziti nekog da to radi za nas. Tako cemo znati tacno koliki nam je trosak to uraditi pred svaku utakmicu i da li se isplati, finansijski naravno. Ako je karta 5 KM, a klubu treba 2 KM da ocisti tribinu (govorimo o broju prodanih karti), onda nema smisla. Ako je to manje, onda da.
Sto se tice ciscenja zapada, ne treba od toga praviti neki bauk. Nikakva kupovina uredjaja, vec traziti nekog da to radi za nas. Tako cemo znati tacno koliki nam je trosak to uraditi pred svaku utakmicu i da li se isplati, finansijski naravno. Ako je karta 5 KM, a klubu treba 2 KM da ocisti tribinu (govorimo o broju prodanih karti), onda nema smisla. Ako je to manje, onda da.
Celik!3,2,2.
A da svako za sobom ponese ono sto je dobio, nakon utakmice? Bar da klub ne mora cistiti papire, kartone i ostalo. Jbg, ni nama malo kulture ne bi skodilo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pravo dobra ideja. Klub bi mogao izdati saopstenje o tome. Polahko podizati svijest.
Celik!3,2,2.
Ja sam to radio još prije 8-10 godina.
Mada mislim da klub ima kontejner za stari papir(ako nema, obavezno nabaviti) i onda proda taj papir/kartone Albi...
Mada mislim da klub ima kontejner za stari papir(ako nema, obavezno nabaviti) i onda proda taj papir/kartone Albi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Nemogu da shvatim da neko pljuje po svojim igracima i jos glumi moralnu vertikalu na forumu. Kakav je da je nas je igrac . Nema pljuvanja po svom igracu da ima dvije ljeve . Nego samo podrska . Boze sacuvaj ja mentaliteta .
Mislis da bi svi pokupili iza sebe kartone,novine ponude itd i jos da idu do kante ? Mozda 10 ljudi a to nije nacin uopste to je vise ciganluk prvo nosati sa sobom novine i kartone na utakmicu.Zar nebi bilo ljepse očistiti stolice doci kao covjek sjesti gledat utakmici kao svugdje u Europi i nakon utakmice odmah prekriti stolice reklamnom ceradom od koje bi klub imao koristi.Ne znam sta pravite bauk oko toga ljudi kao da je naučna fantastika ocistit stolice itd. Pricate ko da ste iz Afganistana kao da niste vidili nikad u životu stadion i kao da Čelik igra 3. Afganistanskoj ligi.Ljudi idu na Mars mi cigančimo nešto te ovo treba te ono treba.Gdje ti dođes u Europi na stadion i nosaš kartone sa sobom i trazis kantu poslije utakmice da se probijas kroz guzvu i to zamisli covjeka sa djetetom,sta da imas na utakmici 10 000 ljudi, sta onda kolko ti kanti treba. Dođe ti diaspora jednom u godini i uspije otici na tu jednu j.ebenu utakmicu i dočeka ga plisnavluk i ciganluk.Daj ba ljudi budite realni malo manite se sitničavosti.
Druga stvar stepenice kad se penjes ja mislim 10 godina da se nisu pomele i to onaj čošak 50 cm sloja prašine i hamelja ima ako ne i preko 10 godina, hee samo da pometeš.Ko ima astmu maska obavezna.
Realno stadion je zapušten više se mora čuvati i raditi pomalo ulagati čiščenje, farbanjen itd. onda ti se više mili i doći.Na neku ruku kuca je ogledalo kluba.
Za travnjak opet ista priča katastrofa jer Alba očito veze sa vezom nema.
Druga stvar stepenice kad se penjes ja mislim 10 godina da se nisu pomele i to onaj čošak 50 cm sloja prašine i hamelja ima ako ne i preko 10 godina, hee samo da pometeš.Ko ima astmu maska obavezna.
Realno stadion je zapušten više se mora čuvati i raditi pomalo ulagati čiščenje, farbanjen itd. onda ti se više mili i doći.Na neku ruku kuca je ogledalo kluba.
- BatistutA19
- Kontakt:
Nikad mi nije jasno eo fol navijaci Robijasi npr pricaju o tim stolicama prljavim a zasto ti isti navijaci stoje na stolicama kad navijaju ,mislim to je uvijek bilo tako,zasto se mora stojat na stolici kad se isto moze stojat na betonu ispred stolice i navijat.Neko ce rec ne vidim jer ovaj ispred stoji ,pa kad bi svi stali ispred stolice svi bi vidjeli ...Mislim pricamo o nekim novinama,kartonima da treba posle utakmice sa sobom ponijet a sami gazamo po tim istim stolicama...Dodas Zeljezaru jos ,ma to nema sanse ocistit nekim krpama.
U Zepce po 3 boda ,pobijedit akobogda i protiv Bosne ocekujem preko 2000
U Zepce po 3 boda ,pobijedit akobogda i protiv Bosne ocekujem preko 2000
E to moraš ženturače pitat??? Jer one dzabe udzu kupe za 5km grickalica,ponesu od kuče pitu,karton nosi od televizora 75 inča,jer ne može joj karton od tv 32 inča pokrit proždrljivu guzicu još kaže kad je sjela nije mi ovo mjesto nešto?! Kao nije na sredini tribine,zauzeta sredina! I takvo spadalo da očisti za sobom??? De ba

::::SAMO ČELIK::::
Ovo je jedino rijesenje jer u Zenici dzabe cistitCelicni je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:44Mislis da bi svi pokupili iza sebe kartone,novine ponude itd i jos da idu do kante ? Mozda 10 ljudi a to nije nacin uopste to je vise ciganluk prvo nosati sa sobom novine i kartone na utakmicu.Zar nebi bilo ljepse očistiti stolice doci kao covjek sjesti gledat utakmici kao svugdje u Europi i nakon utakmice odmah prekriti stolice reklamnom ceradom od koje bi klub imao koristi.Ne znam sta pravite bauk oko toga ljudi kao da je naučna fantastika ocistit stolice itd. Pricate ko da ste iz Afganistana kao da niste vidili nikad u životu stadion i kao da Čelik igra 3. Afganistanskoj ligi.Ljudi idu na Mars mi cigančimo nešto te ovo treba te ono treba.Gdje ti dođes u Europi na stadion i nosaš kartone sa sobom i trazis kantu poslije utakmice da se probijas kroz guzvu i to zamisli covjeka sa djetetom,sta da imas na utakmici 10 000 ljudi, sta onda kolko ti kanti treba. Dođe ti diaspora jednom u godini i uspije otici na tu jednu j.ebenu utakmicu i dočeka ga plisnavluk i ciganluk.Daj ba ljudi budite realni malo manite se sitničavosti.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mi idemo grupno na utakmicu i ovaj lik jedan povede zenu. Kad vidim placa ona ulaznicu i bas je pitam je li to i zene kupuju, kaze sad se mora, morala sam kupit i prosli put kad smo igrali protiv neke ekipe iz Tesnja, bilo 0:0.zamorano je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:56E to moraš ženturače pitat??? Jer one dzabe udzu kupe za 5km grickalica,ponesu od kuče pitu,karton nosi od televizora 75 inča,jer ne može joj karton od tv 32 inča pokrit proždrljivu guzicu još kaže kad je sjela nije mi ovo mjesto nešto?! Kao nije na sredini tribine,zauzeta sredina! I takvo spadalo da očisti za sobom??? De baSvaki dan dva zaposlena čovjeka bi imala šta raditi na stadionu ,svaki dan bi imali posla 8 sati da rade šta sve stadionu treba i fali da se uredi! A otkud nama sredstva da ti ljudi rade,plate se i materijal za radove da se kupuje! Zato imaš što imaš,čuvaj koliko možeš i to je to! Bijedna smo mi zemlja da bi bilo sve tip top kao na zapadu,na žalost to je realnost jbg...
Zadnja izmjena: FliX, dana/u 16 avg 2022, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.