Gdje li si ti bio kad su se tri tekme 1. kola PL radile iz LondonaUnofficialpage je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:05Samo se nadam da su uspjeli naučiti kako da postave zvuk kad rade uživo.![]()

Gdje li si ti bio kad su se tri tekme 1. kola PL radile iz LondonaUnofficialpage je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:05Samo se nadam da su uspjeli naučiti kako da postave zvuk kad rade uživo.![]()
Haracic plati, ti kod Vučica i Telecoma dzaba radiš, još u SDu gledaš
Dobro drago mi je da sad imas HD sliku, ne bi bilo fer da ja za 4KM mjesecno imam kvalitetnije kanale od tebe koji placas 50MiloshGigovich je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:36Mislio sam na Bradu, on nije plaćen. Samo ga šef ponižava.
Valjda si pročitao post vezan za HD kanale kad vam je to svima glavna tema![]()
al zamisli koje on dileme u mozgu ima kad vidi da ja koristim provajdera iz mts grupacije koja je vlasnik bunarsporta te ih pljujem konstantnoharden je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:40Dobro drago mi je da sad imas HD sliku, ne bi bilo fer da ja za 4KM mjesecno imam kvalitetnije kanale od tebe koji placas 50MiloshGigovich je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:36Mislio sam na Bradu, on nije plaćen. Samo ga šef ponižava.
![]()
realno bolje radi ilegalni kinez nego legalna arena cloud za one pare treba da radi kao netflix a od nje je bolja i ocajna moja wrb tvMiloshGigovich je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:12Drago mi je da puno manje plaćaš iako je ilegalnoharden je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:40Dobro drago mi je da sad imas HD sliku, ne bi bilo fer da ja za 4KM mjesecno imam kvalitetnije kanale od tebe koji placas 50MiloshGigovich je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:36Mislio sam na Bradu, on nije plaćen. Samo ga šef ponižava.
![]()
![]()
Ne brini Robi, razumijem ja tebe iako ti se čini nemogućim. Ipak si i ti navijač našeg željkana![]()
Ok , kontam da furaš Kosovo da ga šukneš Srbiji , ali zaboravljaš da to isto Kosovo nama uvelo prije 3 godine carinu na robu od 100% , pa kada je krenula korona tek tada su ukinuli i vikali heljp heljp ... To je je OK ?
Vjerovatno znaju da će uskoro početi nastupati za Srbiju...
Naravno da je ok kada ih nismo priznali.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:05Ok , kontam da furaš Kosovo da ga šukneš Srbiji , ali zaboravljaš da to isto Kosovo nama uvelo prije 3 godine carinu na robu od 100% , pa kada je krenula korona tek tada su ukinuli i vikali heljp heljp ... To je je OK ?![]()