Hoce li repka i Sarajevo pokrivat stolice?HarisZe je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:23Ovo je jedino rijesenje jer u Zenici dzabe cistitCelicni je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:44Mislis da bi svi pokupili iza sebe kartone,novine ponude itd i jos da idu do kante ? Mozda 10 ljudi a to nije nacin uopste to je vise ciganluk prvo nosati sa sobom novine i kartone na utakmicu.Zar nebi bilo ljepse očistiti stolice doci kao covjek sjesti gledat utakmici kao svugdje u Europi i nakon utakmice odmah prekriti stolice reklamnom ceradom od koje bi klub imao koristi.Ne znam sta pravite bauk oko toga ljudi kao da je naučna fantastika ocistit stolice itd. Pricate ko da ste iz Afganistana kao da niste vidili nikad u životu stadion i kao da Čelik igra 3. Afganistanskoj ligi.Ljudi idu na Mars mi cigančimo nešto te ovo treba te ono treba.Gdje ti dođes u Europi na stadion i nosaš kartone sa sobom i trazis kantu poslije utakmice da se probijas kroz guzvu i to zamisli covjeka sa djetetom,sta da imas na utakmici 10 000 ljudi, sta onda kolko ti kanti treba. Dođe ti diaspora jednom u godini i uspije otici na tu jednu j.ebenu utakmicu i dočeka ga plisnavluk i ciganluk.Daj ba ljudi budite realni malo manite se sitničavosti.
Druga stvar stepenice kad se penjes ja mislim 10 godina da se nisu pomele i to onaj čošak 50 cm sloja prašine i hamelja ima ako ne i preko 10 godina, hee samo da pometeš.Ko ima astmu maska obavezna.
Realno stadion je zapušten više se mora čuvati i raditi pomalo ulagati čiščenje, farbanjen itd. onda ti se više mili i doći.Na neku ruku kuca je ogledalo kluba.
Za travnjak opet ista priča katastrofa jer Alba očito veze sa vezom nema.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ako nece mi ce mo uz dodatnu naplatuFliX je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:45Hoce li repka i Sarajevo pokrivat stolice?HarisZe je napisao/la: ↑16 avg 2022, 18:23Ovo je jedino rijesenje jer u Zenici dzabe cistitCelicni je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:44Mislis da bi svi pokupili iza sebe kartone,novine ponude itd i jos da idu do kante ? Mozda 10 ljudi a to nije nacin uopste to je vise ciganluk prvo nosati sa sobom novine i kartone na utakmicu.Zar nebi bilo ljepse očistiti stolice doci kao covjek sjesti gledat utakmici kao svugdje u Europi i nakon utakmice odmah prekriti stolice reklamnom ceradom od koje bi klub imao koristi.Ne znam sta pravite bauk oko toga ljudi kao da je naučna fantastika ocistit stolice itd. Pricate ko da ste iz Afganistana kao da niste vidili nikad u životu stadion i kao da Čelik igra 3. Afganistanskoj ligi.Ljudi idu na Mars mi cigančimo nešto te ovo treba te ono treba.Gdje ti dođes u Europi na stadion i nosaš kartone sa sobom i trazis kantu poslije utakmice da se probijas kroz guzvu i to zamisli covjeka sa djetetom,sta da imas na utakmici 10 000 ljudi, sta onda kolko ti kanti treba. Dođe ti diaspora jednom u godini i uspije otici na tu jednu j.ebenu utakmicu i dočeka ga plisnavluk i ciganluk.Daj ba ljudi budite realni malo manite se sitničavosti.
Druga stvar stepenice kad se penjes ja mislim 10 godina da se nisu pomele i to onaj čošak 50 cm sloja prašine i hamelja ima ako ne i preko 10 godina, hee samo da pometeš.Ko ima astmu maska obavezna.
Realno stadion je zapušten više se mora čuvati i raditi pomalo ulagati čiščenje, farbanjen itd. onda ti se više mili i doći.Na neku ruku kuca je ogledalo kluba.
Za travnjak opet ista priča katastrofa jer Alba očito veze sa vezom nema.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Stadion nije niti od repke niti sarajeva, nego naš, Čelikov dom i kao takvog ga moramo čuvati i njegovati.Sarajevo što razvali mi naplatimo a tako i repka kad igra i ako smo pristali biti domacini i kako znamo uzet pare nema vaganja, kad ti dođe neko sa strane nece reci ja prljave i plisnave tribine ovog stadiona od reprezentacije ili sarajeva,nego zna se cije ce ime spominjati, ali nisu drugi bitni, ovde pricamo o nama da nama bude ljepse i bolje, da se osjecamo barem u tom segmentu evropski.
Ja otkako znam za sebe uvijek su se na utakmicu nosile novine, karton ili jastucici
Jednostavno, blizina Zeljezare i prljavstina koja izlazi iz nje tokom dvije sedmice izmedju dvije utakmice ne moze ostaviti stolice ciste. Jedino da se na dan utakmice peru stolice.
Ali opet krecem od navijaca, i njihove svijesti da je to njihova kuca, i da vjerovatno po svojoj kuci ne ostavljaju smece po kaucima i stolicama...Pa dok redari nakon utakmice sav taj hamelj izbace, mogu ocistiti stolica na pola zapada.
Ali vjerujem u klub, pa ce vjerovatno oni naci nacin da se i ovaj segment sto prije unaprijedi

Ali opet krecem od navijaca, i njihove svijesti da je to njihova kuca, i da vjerovatno po svojoj kuci ne ostavljaju smece po kaucima i stolicama...Pa dok redari nakon utakmice sav taj hamelj izbace, mogu ocistiti stolica na pola zapada.
Ali vjerujem u klub, pa ce vjerovatno oni naci nacin da se i ovaj segment sto prije unaprijedi

E pa valjda je vrijeme doslo da se tom ciganluku stane u kraj nosanju kartona,novina,ponuda,biltena, jorgana, jastuka itd.Naveo sam primjer od kojeg bi imali svi koristi a definitivno i klub.Očistiti stolice i nakon utakmice prekrij ceradom sa logom neke kompanije u vidu sponzorstva.Ne moras prekriti komplet tribinu od ograde do ograde ali barem veci dio ili centralni dio.Slazem se sto kažes za željezaru ali na stolicama ima svega samo najmanje prasine iz željezare,a iako je to problem evo ti rjesenje gdje smatram da bi ličilo na nešto.phillies je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:00Ja otkako znam za sebe uvijek su se na utakmicu nosile novine, karton ili jastuciciJednostavno, blizina Zeljezare i prljavstina koja izlazi iz nje tokom dvije sedmice izmedju dvije utakmice ne moze ostaviti stolice ciste. Jedino da se na dan utakmice peru stolice.
Ali vjerujem u klub, pa ce vjerovatno oni naci nacin da se i ovaj segment sto prije unaprijedi![]()
Naravno, slazem se s tobom. Zajednicki cilj je da nam BP bude svakim danom sve ljepse i ljepse.
Ljudi nemojte biti naivni. Uvijek ce se nesto nosit za "pod guz". Sad je jos ljeto pa to ide samo papit, ali kako budemo isli u zimu tako ce se prelazit na karton, stiropor, spuzve, podmetace i ostale "podguznjake". Mislite u decembru da ce neko na onoj plastici sjedit na temp blizu nule, da mu se upali mokracni mjehur. Uozbiljite se malo.
To vi penzioneri
Mi omladina cemo stajati 

Sve je to uredu ako ti je hladno, al nebi stavio podmetac u ono "blato" nema šanse, ali ne radi se samo o tome.Uostalom kad se igra utakmica u decembru, najduža pauza na svijetu.Pitaj one gore u skandinaviji sta stavljaju i kakve su im stolice, ne samo u skandinaviji.Bio sam na utakmici Bundeslige i to u februaru ako se ne varam, pada pljoho kisa snijeg hladno do bola ja u zimskoj jakni ali nisam nikog vidio da je nosio išta.Ne znam jel to mislis da oni sjedaju u fotelje sa grijačima, misliš da nisu bile hladne i kod njih stolice, u pocetku je bilo malo ali kasnije nista, al je merak bilo brate sjesti na onu stolicu čistu i urednu, a ja još gledam navikao na naše stolice pa gledam jel čisto.FliX je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:48Ljudi nemojte biti naivni. Uvijek ce se nesto nosit za "pod guz". Sad je jos ljeto pa to ide samo papit, ali kako budemo isli u zimu tako ce se prelazit na karton, stiropor, spuzve, podmetace i ostale "podguznjake". Mislite u decembru da ce neko na onoj plastici sjedit na temp blizu nule, da mu se upali mokracni mjehur. Uozbiljite se malo.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Yebote, koja rasprava. Hej, stolice, zamisli uprave šta jje uspjela postići. Godinama nam teme dugovi, blokade, tužbe... priča o prljavim stolicama za mene je pokazatelj da nam je izgleda bolje!
Evo da se i ja malo sjetim uprave.
Jedno prodajno mjesto za karte pred tekmu je malo, red do Avantija. Protiv Bosne će biti i veća gužva.

Evo da se i ja malo sjetim uprave.

Re: NK Čelik Zenica
Moras rad' stabilnosti jbg ti 

-
- Kontakt:
SVI U ZEPCE !
Upravo tolimvolikce1945 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:41Yebote, koja rasprava. Hej, stolice, zamisli uprave šta jje uspjela postići. Godinama nam teme dugovi, blokade, tužbe... priča o prljavim stolicama za mene je pokazatelj da nam je izgleda bolje!![]()
Evo da se i ja malo sjetim uprave.Jedno prodajno mjesto za karte pred tekmu je malo, red do Avantija. Protiv Bosne će biti i veća gužva.

Ali slazem se sto je @Celicni napisao. Prijedlog nije nimalo los, samo kad bi nasli sponzora i ne mora uopste biti citav stadion. Napravimo to za zapad i to ne mora biti citav zapad. Mogu se namjenski napraviti cerade za stolice, oslikas logo kluba i zahvalis se za kupovinu ulaznica, dole sponzor i natpis gdje zamolis poslije zavrsetka utakmice da se cerade vrate. Vjerujem da bi 95% ih ovo postovalo. Prije toga naravno ocistis masinom i to je to. Opet kazem, prijedlog nije los nimalo i ukoliko je moguce uzet ga u razmatranje, ipak u klubu znaju cime raspolazu i kakvo je realno stanje. Sigurno da ce se svaki realan prijedlog i uzeti u razmatranje, prosla su vremena kada su u klubu bili nestrucni i bezobrazni ljudi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Odlicnoredbull93 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:23Upravo tolimvolikce1945 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:41Yebote, koja rasprava. Hej, stolice, zamisli uprave šta jje uspjela postići. Godinama nam teme dugovi, blokade, tužbe... priča o prljavim stolicama za mene je pokazatelj da nam je izgleda bolje!![]()
Evo da se i ja malo sjetim uprave.Jedno prodajno mjesto za karte pred tekmu je malo, red do Avantija. Protiv Bosne će biti i veća gužva.
![]()
Ali slazem se sto je @Celicni napisao. Prijedlog nije nimalo los, samo kad bi nasli sponzora i ne mora uopste biti citav stadion. Napravimo to za zapad i to ne mora biti citav zapad. Mogu se namjenski napraviti cerade za stolice, oslikas logo kluba i zahvalis se za kupovinu ulaznica, dole sponzor i natpis gdje zamolis poslije zavrsetka utakmice da se cerade vrate. Vjerujem da bi 95% ih ovo postovalo. Prije toga naravno ocistis masinom i to je to. Opet kazem, prijedlog nije los nimalo i ukoliko je moguce uzet ga u razmatranje, ipak u klubu znaju cime raspolazu i kakvo je realno stanje. Sigurno da ce se svaki realan prijedlog i uzeti u razmatranje, prosla su vremena kada su u klubu bili nestrucni i bezobrazni ljudi.

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
I to bi se jednom ocistile stolice prije prekrivanja ceradom i bog zna kad bi se vise cistitle jer nebi bilo potrebe
Stolice na istoku isto bi trebali uraditi, jer klub bi dobio na dva fronta.Prvo očuvali bi stolice, jer ovako samo dzabe propadaju i bio bi spreman opet nekada kada se otvori.Druga stvar opet isto dobra reklama i to baš sada radi ljudi sa zapada i strima.
Stolice na istoku isto bi trebali uraditi, jer klub bi dobio na dva fronta.Prvo očuvali bi stolice, jer ovako samo dzabe propadaju i bio bi spreman opet nekada kada se otvori.Druga stvar opet isto dobra reklama i to baš sada radi ljudi sa zapada i strima.
Ta ideja sa ceradama je odlična. Često se to može vidjeti u Evropi, a posebno prošle dvije sezone dok nije bilo navijača zbog virusa. Za početak se može istok prekriti, na cerade se stavi sponzor koji hoće reklamu, dobro i za njega a i za nas.
SVI U ŽEPČE!
SVI U ŽEPČE!
I to poslije tekme se razvuku isto na roland garossu kad kisa pocne padatCelicni je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:03I to bi se jednom ocistile stolice prije prekrivanja ceradom i bog zna kad bi se vise cistitle jer nebi bilo potrebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.