Ne zna se jos nista,sve zavisi od uefe.
Nekima su lani u konf.ligi progledali kroz prste pa su igrali na neuvjetnijim stadionima od naseg.
Ipak je to natjecanje za sirotinju.
Pa, ista je kategorija sada nama, bilinom polju i pecari, tako da s obzirom da nema nijedan stadion sa 4kat ne vidim razlog da ne puste da igramo kuci,naravno uz neke korekcije koje uefa bude trazila u slucaju prolaza...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:37Ne zna se jos nista,sve zavisi od uefe.
Nekima su lani u konf.ligi progledali kroz prste pa su igrali na neuvjetnijim stadionima od naseg.
2019. godine je pisalo da je bilino polje najblize cat 4zrinjskimo je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:41Pa, ista je kategorija sada nama, bilinom polju i pecari, tako da s obzirom da nema nijedan stadion sa 4kat ne vidim razlog da ne puste da igramo kuci,naravno uz neke korekcije koje uefa bude trazila u slucaju prolaza...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:37Ne zna se jos nista,sve zavisi od uefe.
Anti, jesi upucen hoce li ove novajlije nastupati u cetvrtak?
Nisam upucen kolega,jedino ako se moze na spisak dodati naknadno za play off.zrinjskimo je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:41Pa, ista je kategorija sada nama, bilinom polju i pecari, tako da s obzirom da nema nijedan stadion sa 4kat ne vidim razlog da ne puste da igramo kuci,naravno uz neke korekcije koje uefa bude trazila u slucaju prolaza...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:37Ne zna se jos nista,sve zavisi od uefe.
Moze ja mislim 24 sata pred tekmu imas pravo na 2 zamjene...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:51Nisam upucen kolega,jedino ako se moze na spisak dodati naknadno za play off.zrinjskimo je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:41Pa, ista je kategorija sada nama, bilinom polju i pecari, tako da s obzirom da nema nijedan stadion sa 4kat ne vidim razlog da ne puste da igramo kuci,naravno uz neke korekcije koje uefa bude trazila u slucaju prolaza...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 12:37
Nemanja najviše voli poziciju 10 tke. Ispred njega bi vrijedilo pokušati sa Mandićem, veliki je borac, ima "njuh" za gol, a ipak je iskusniji od Franka.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:03Ako je tako super samo ne znam u kakvom je stanju Zibauri a za Gazetu kazu da je ozljedjen .Koliko god to glupo zvuci ja bi poceo na Jankovicevom mjestu sa Bilbijom a pustio naprijed Franka da se bori sa stoperima Slovana ,ima nesto u tom momku a Nemanja se ionako kao napadac izmedju stopera ozbiljnih gubi jer nema kvalitetne lopte .
Kamenara ce izgleda Ilinkovic skroz izgurati iz prvih 11 a sumnjam da ce on na Jankovicevo mjesto.
Velik plus je sto nam se bekovi vracaju i valjda su odmorni i pribrani za ovu povijesnu utakmicu.
Netko treba upozoriti Corluku da su uveli pravilo da su dva zuta iskljucenje![]()
A trenira i gazetta, al je navodno ozljeden jos... ja mislim da ce kamenara ili ilinkovica staviti iza bilbije al budemo vidili jos.
Cesc koji su razlozi da se ne prijave ovi gore novi navedeni,nisu jos u fizickoj spremi ili?Cesc44 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:50I ja mislim da ce Mandica gurnut u napad, a Bilbiju na 10ku, to mu vise i odgovara. Desno Tica, ljevo Cuze, nazad se sve zna. Jedino je dilema ta sredina terena.
Za uzvratnu 3 zuti prjeti Jukicu, Savicu i Condricu i bas se moraju dobro paziti, jer Condric i Savic uz naravno Bilbiju su nam skoro pa nezamjenjivi.
Samo donji dio i gornji 250 za njih? Jel to razlog uefa ili nesto govore radi wc-a koji nema gore...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:244000 karata do podne![]()
Nije lose.
Steta sto je pola kapaciteta stadion![]()
Gazzeta najdulje trenira od novopridošlih, međutim imao je lakšu ozelju, pa iz preventivnih razloga nije trenirao 7 dana.zrinjskimo je napisao/la: ↑16 avg 2022, 15:13Cesc koji su razlozi da se ne prijave ovi gore novi navedeni,nisu jos u fizickoj spremi ili?Cesc44 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:50I ja mislim da ce Mandica gurnut u napad, a Bilbiju na 10ku, to mu vise i odgovara. Desno Tica, ljevo Cuze, nazad se sve zna. Jedino je dilema ta sredina terena.
Za uzvratnu 3 zuti prjeti Jukicu, Savicu i Condricu i bas se moraju dobro paziti, jer Condric i Savic uz naravno Bilbiju su nam skoro pa nezamjenjivi.
Cat 3 smo dobili samo za donju tribinu, i to tek nakon rekonstrukcije sanitarnih čvorova.zrinjskimo je napisao/la: ↑16 avg 2022, 15:15Samo donji dio i gornji 250 za njih? Jel to razlog uefa ili nesto govore radi wc-a koji nema gore...Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:244000 karata do podne![]()
Nije lose.
Steta sto je pola kapaciteta stadion![]()
Koliko su mislili da ce Zrinjskom trebati tribine dovoljno govori da su sebi iz uprave napravili svecanu lozu radi koje se sa gornje tribine ne vidi sa odredjenih mjesta i ona tribina je sto se tice uefe proslost sve da je u zlato okuju i sa 100 wc cvorova sa senzorima za nuzdu veliku i malu.GradKamena2 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:41Stadion odnosno donja tribina koliko je dozvoljeno rasprodano za dan,steta velika sto nemamo normalan stadion od 10-15.000 sve bi otislo.
Zajebi pomoć države...Na forumu si već 15 godina i ko zadnji naivac misliš da bi država nama pomogla praviti stadion. I ne treba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:43Koliko su mislili da ce Zrinjskom trebati tribine dovoljno govori da su sebi iz uprave napravili svecanu lozu radi koje se sa gornje tribine ne vidi sa odredjenih mjesta i ona tribina je sto se tice uefe proslost sve da je u zlato okuju i sa 100 wc cvorova sa senzorima za nuzdu veliku i malu.GradKamena2 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:41Stadion odnosno donja tribina koliko je dozvoljeno rasprodano za dan,steta velika sto nemamo normalan stadion od 10-15.000 sve bi otislo.![]()
Imas ovog gradonacelnika koji je prije nego sto je dobio glasove stadion stavio kao prioritet a onda se lagano usutio i lupa nekakve gluposti o bazenima i sl.
Treba prvo posloziti prioritete u gradu jer Zrinjski kao sedmerostruki sampion zasluzuje pomoc grada,zupanije pa i drzave za modernizaciju stadiona a da je to u interesu politici davno bi to nasi "bogovi"sredili ali znamo da politika nakon 90ih bas i nema neku socijalnu osvjestenost.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Levin, Lobudaraczapamcenje i 16 gostiju.