Nisam to rekao, samo znam da je u procesu odlaska.combe je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:05Bas ce bit toliko bolje ako on ode? Realno Gradacac nije toliko los kada se sve sagleda. Ali da bi se osigurao opstanak potrebna su jos 2-3 igraca. Pozicije lijevog beka pod obavezno i jos jedno lijevo krilo. Guranje Torlakovica na poziciju krila nista nedonosi. Takode sa golmanima ista prica kao i prosle godine. Ako se Demirovicu sta desi nema nas nigdje. Tako je bilo i prosle godine kada Stojanovica nije bilo.gradacac10 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:24Konjuhu je to maksimum i sa njima i bez njih, a Gradacac ce rast. Taj koji je pravio cirkus je vec u procesu odlaska iz kluba, tako da se nadam da cemo popraviti dojam kad vas ugostimo ili kad opet budemo dolazili u Zivinice. Sport prije svegaJuventud je napisao/la: ↑15 avg 2022, 09:48
Gracanica me iznenadila 15 u Visokom to je vrhunski rez plus Tufa falio i mislim jos jedan.
Doborac radi lijepo.
Gradacac je tanjušan gledo sam ih u Zivinicana i zale se glupani na prijateljskoj na sudjenje i psuju sudiju ono je bruka od kluba.
I opet izgubise od konbinovanog Konjuha, koji takodje nista nije pokazo al bez tri glavna svoja igraca
Ostale pozicije solidno popunjene.
Premijer liga 2022/2023
- gradacac10
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2022/2023
Zato i kazem da nije bitno hoce li on otici ili ostati. Bitno je da mi popunimo pozicije koje nam skripe da bi i naredne godine igrali PL.
Ali koliko cujem i vidim nasi nece nista vise dovoditi. A moje misljenje je da trenutna ekipa nemoze biti medu 11 sto osigurava opstanak.
Ali koliko cujem i vidim nasi nece nista vise dovoditi. A moje misljenje je da trenutna ekipa nemoze biti medu 11 sto osigurava opstanak.
Goražde uputilo prigovor zbog izmjene pravila za ispadanje iz lige. Kako navode u prigovoru, promjene sistema takmičenja moraju se najaviti sezonu prije, pa tako traže da se vrate stara pravila, a da se navedena izmjene pravila provode od sezone 2023/2024.
- gradacac10
- Kontakt:
Gorazde ne zeli dobro BH rukometu, gledaju licni interes. Kao sto su prethodnih godina gledali Sahman, Radja i kompanija.Mahmurluk je napisao/la: ↑16 avg 2022, 07:10Goražde uputilo prigovor zbog izmjene pravila za ispadanje iz lige. Kako navode u prigovoru, promjene sistema takmičenja moraju se najaviti sezonu prije, pa tako traže da se vrate stara pravila, a da se navedena izmjene pravila provode od sezone 2023/2024.
E eto vi želite, zbog Vas se liga i proširivala.gradacac10 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 09:39Gorazde ne zeli dobro BH rukometu, gledaju licni interes. Kao sto su prethodnih godina gledali Sahman, Radja i kompanija.Mahmurluk je napisao/la: ↑16 avg 2022, 07:10Goražde uputilo prigovor zbog izmjene pravila za ispadanje iz lige. Kako navode u prigovoru, promjene sistema takmičenja moraju se najaviti sezonu prije, pa tako traže da se vrate stara pravila, a da se navedena izmjene pravila provode od sezone 2023/2024.
https://visoko.co.ba/bosna-centrotrans- ... rijatelja/
- gradacac10
- Kontakt:
Zasto zbog nas? Pa mi smo te 2014/15 zavrsili na 11.mjestu, jedno iznad ove 3 koje su ispadale (bilo 14 ekipa). Sto se mene licno tice i sad ako budemo losi neka ispadnemo, ali je to za boljitak rukometa u BiH, ali necemo vjerujte. Prije se moze reci da se zbog nekog drugog prosirila (a pogledaj ko je bio medju zadnje 3 ekipe).
Eto ti tabele naredne godine. zbog sukoba izmedju Vas i Bosne Visoko oko registracije igrača Bosne proširena liga. U prethodnoj tabeli nije uračunata pobjeda Bosne u Brčkom zadnje kolo jer ste se Vi žalili na tu utakmicu a da jesu oni bi bili spred Vas. Od takmičenja odustalo Brčko i niko nije ispadao a ušla tri kluba.gradacac10 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:34Zasto zbog nas? Pa mi smo te 2014/15 zavrsili na 11.mjestu, jedno iznad ove 3 koje su ispadale (bilo 14 ekipa). Sto se mene licno tice i sad ako budemo losi neka ispadnemo, ali je to za boljitak rukometa u BiH, ali necemo vjerujte. Prije se moze reci da se zbog nekog drugog prosirila (a pogledaj ko je bio medju zadnje 3 ekipe).
https://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... _2015/2016.
- gradacac10
- Kontakt:
Gradacac je 14/15 zavrsio na 11.mjestu i nije bilo razloga da se zbog nas siri liga. Bosna registrovala ponovo igraca koji je vec bio registrovan i nisu mogli drugacije jer nije bilo prelaznog roka kako se sjecam, oni su zavrsili 12.,Krivaja 13. i znaci jedino zbog te ekipe se mogla prosiriti liga. Sukob bio / ne bio, mi smo zavrsili ispred njih i nismo trebali ispasti.sveznadar je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:38Eto ti tabele naredne godine. zbog sukoba izmedju Vas i Bosne Visoko oko registracije igrača Bosne proširena liga. U prethodnoj tabeli nije uračunata pobjeda Bosne u Brčkom zadnje kolo jer ste se Vi žalili na tu utakmicu a da jesu oni bi bili spred Vas. Od takmičenja odustalo Brčko i niko nije ispadao a ušla tri kluba.gradacac10 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:34Zasto zbog nas? Pa mi smo te 2014/15 zavrsili na 11.mjestu, jedno iznad ove 3 koje su ispadale (bilo 14 ekipa). Sto se mene licno tice i sad ako budemo losi neka ispadnemo, ali je to za boljitak rukometa u BiH, ali necemo vjerujte. Prije se moze reci da se zbog nekog drugog prosirila (a pogledaj ko je bio medju zadnje 3 ekipe).
https://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... _2015/2016.
Nije presuđeno ko je u pravu Vi ili Bosna V. nego je napravljen kompromis zbog Vašeg spora i proširena liga.
Goražde traži nešto što je po pravilima i po statutu i mislim da nije jedino.
Goražde traži nešto što je po pravilima i po statutu i mislim da nije jedino.
Iskra dovela brata od Miloša Kos, kakav je igrač da li je upola talenat ko i brat mu
Dobro to svake godine rade , ja jednoj poziciji dovedu trojicu a na drugoj jedva jednog da valja
- EastwichTown
- Kontakt:
Nedim Hadžić (desni bek) pojačao Maglaj , odličan igrač , za mladu Reprezentaciji dok je igrao uvijek je bio među najboljim , Maglaj sa njim , Kadrićem , Hasićem , Suljakovićem ... će imati veoma dobru i mladu ekipu .
Gdje ide najveci talenat bh rukometa u historiji, mladi Korkarić?
Napokon da je neko prepoznao njegov talent, ono o cemu Semper i ja mjesecima pisemo, na kraju se pokazalo kao istina. Ide malo zapadnije, Serie A jos uvijek nije mjesto gdje ce pokazati puni potencijal, ali je mjesto koje ce ga lansirati u Bundes ligu.
Uskoro ce biti ozvanicen i transfer brata Korkarica, Damira.
U Maglaj dosao odlicni Hadzic, koji ce da hara ovom ligom. U svojoj biografiji izmedju ostalog ima da je bio najbolji igrac turnira u Maglaju, najbolji igrac turnira u Gyoru. Strah i trepet za odbrane svake premijerligaske ekipe. Bivsi igrac HSG Wetzlar 2 ce da puni mreze iskusnih golmana poput Mutapcica, Hadzihasica i ostalih. Sada vanjska linija Maglaja punih 60 minuta moze da izdrzi sprinterski tempo, obzirom da na svakoj bekovskoj poziciji imaju do 2 ili cak 3 snazna igraca kakve bi pozeljela svaka ekipa.
Koj piso i nesjecam se da Korkaric ide u Pick Szeged, sad se najedi govana i ti i Korkaric u Italiji tam i moze kao i svaki prosjecni i navikani **** talenat **** ga tata Zule.Manolo22 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:12Napokon da je neko prepoznao njegov talent, ono o cemu Semper i ja mjesecima pisemo, na kraju se pokazalo kao istina. Ide malo zapadnije, Serie A jos uvijek nije mjesto gdje ce pokazati puni potencijal, ali je mjesto koje ce ga lansirati u Bundes ligu.
Uskoro ce biti ozvanicen i transfer brata Korkarica, Damira.
U Maglaj dosao odlicni Hadzic, koji ce da hara ovom ligom. U svojoj biografiji izmedju ostalog ima da je bio najbolji igrac turnira u Maglaju, najbolji igrac turnira u Gyoru. Strah i trepet za odbrane svake premijerligaske ekipe. Bivsi igrac HSG Wetzlar 2 ce da puni mreze iskusnih golmana poput Mutapcica, Hadzihasica i ostalih. Sada vanjska linija Maglaja punih 60 minuta moze da izdrzi sprinterski tempo, obzirom da na svakoj bekovskoj poziciji imaju do 2 ili cak 3 snazna igraca kakve bi pozeljela svaka ekipa.
Cuj Hadjic i Wezler 2 jbte.
Sto djaba pisete i serete po forumu **** vam boga i Korkarice opet
Amar Korkaric je presao u italijanskog velikana, vjerovatno najveci transfer iz PL nekog naseg igraca. Iako je bilo govora da ce Amar ostati jos jednu sezonu u Bosni, ipak 50 000 e koje je Capri ponudio Bosni se nisu mogli odbiti. Da su drzava, grad i KS stali uz Bosnu i ponudili taj iznos da Amar ostane vjerujte da ne bi otisao. Prerano smo ostali bez tako velikog igraca, jedina dobra stvar je sto ce Damir ostati i uveseljavati sarajevsku publiku.
Semper je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:58Amar Korkaric je presao u italijanskog velikana, vjerovatno najveci transfer iz PL nekog naseg igraca. Iako je bilo govora da ce Amar ostati jos jednu sezonu u Bosni, ipak 50 000 e koje je Capri ponudio Bosni se nisu mogli odbiti. Da su drzava, grad i KS stali uz Bosnu i ponudili taj iznos da Amar ostane vjerujte da ne bi otisao. Prerano smo ostali bez tako velikog igraca, jedina dobra stvar je sto ce Damir ostati i uveseljavati sarajevsku publiku.
[/quot
Iskreno poserem te i tebe i Korkarica cuj najveci transfer
Amar 
Zlatna koka. Najveći talenat u zadnjih 15 godina. Svu mu sreću želim, u uspjeh ne sumnjam. Formalnost.

Zlatna koka. Najveći talenat u zadnjih 15 godina. Svu mu sreću želim, u uspjeh ne sumnjam. Formalnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jaka neka ekipa i neki velikan osnovan prije tri godineSemper je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:58Amar Korkaric je presao u italijanskog velikana, vjerovatno najveci transfer iz PL nekog naseg igraca. Iako je bilo govora da ce Amar ostati jos jednu sezonu u Bosni, ipak 50 000 e koje je Capri ponudio Bosni se nisu mogli odbiti. Da su drzava, grad i KS stali uz Bosnu i ponudili taj iznos da Amar ostane vjerujte da ne bi otisao. Prerano smo ostali bez tako velikog igraca, jedina dobra stvar je sto ce Damir ostati i uveseljavati sarajevsku publiku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.