Pa dobro ovo je lavorski primjer Real Madrida , inače zakonom zaštićena vrsta .
Hahahah pa zamisli da te ka.ra neko 20 i kusur godina,osvajaju kpmsije titule a ti u 2 ligi nije ti lako,ti si ocit primjer torture,ali dobro vama je kup premija. Davala vam razna sela po 7 komada al dobro traume su to razumijem teopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:23Mogu mislit kako ti je , još nisi prebolio kup a o zadnjoj tekmi prcanju i ponižavanju nejaci od Zaim-age vjerovatno još nisi došao sebi . Gdje stignemo tu vas i prcamomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:13Tako je doktore,sve si upravu. Sad tek kontam kako je vama nije mi cudno sto nemate dvije u glavi,nakon dva poraza se nerviram ko budala a vas 20 i kusur godina kara ko stigne
Nema ti kod nas nista laganoLeonProfessional je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:06Velež danaa lagano do 3 boda. Igman se namirio protiv Sarajeva. Obično takve ekipe ispušu poslije dobre tekme.
Samo ni Amar mi nije jasan s onom svojom formacijom i izborom igrača.
Vidim kod vas se vodi ozbiljna diskusija na temi oko cijena ulaznica pa cu odgovoriti ovdje
Ne upustaj se s ovim. Bolestan lik al ozbiljnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:31Hahahah pa zamisli da te ka.ra neko 20 i kusur godina,osvajaju kpmsije titule a ti u 2 ligi nije ti lako,ti si ocit primjer torture,ali dobro vama je kup premija. Davala vam razna sela po 7 komada al dobro traume su to razumijem teopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:23Mogu mislit kako ti je , još nisi prebolio kup a o zadnjoj tekmi prcanju i ponižavanju nejaci od Zaim-age vjerovatno još nisi došao sebi . Gdje stignemo tu vas i prcamomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:13Tako je doktore,sve si upravu. Sad tek kontam kako je vama nije mi cudno sto nemate dvije u glavi,nakon dva poraza se nerviram ko budala a vas 20 i kusur godina kara ko stigne
Ma komšijski.MostarskiSin je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:12Nema ti kod nas nista laganoLeonProfessional je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:06Velež danaa lagano do 3 boda. Igman se namirio protiv Sarajeva. Obično takve ekipe ispušu poslije dobre tekme.
Samo ni Amar mi nije jasan s onom svojom formacijom i izborom igrača.![]()
Ima Velež na MY TV.
Koliko se sjecam na zadnjem derbiju nije onaj dio juga bio cijeli rasprodan. Prije pocetka utakmice na jedno 10-15 min je na strani prema istoku bilo par redova slobodno, kasnije su se razvukli pa je izgledalo puno. To za 500-600 karata bi mene bilo stid i rec da sam na njihovom mjestu. Zalosno je da nam je to realno. Mislim da bi najpostenije bilo nama citav sjever na Grbavici, a njima na Kosevu citav jug i 2 sektora zapada. Dobili bi puno vise nego mi na Grbavici, a opet bi svi bili zadovoljni. Sad se samo cekaju mitomani da krenu kako ne moze to iz samo njima logicnih razlogaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:44Vidim kod vas se vodi ozbiljna diskusija na temi oko cijena ulaznica pa cu odgovoriti ovdje
Zadnji derbi cijena karata za jug je bila 10 KM.Mislim da je to jako prihvatljivo.Za jug ste dobili 1500 karata i naravno bilo je rasprodato.Za zapad cijena je bila 20 KM iz razloga sto je isto i za nas bila ista cijena.Po pravilima saveza ako su 2 grupe navijaca na istoj tribini cijena mora biti ista i za jedne i za druge.Slazem se da je 20 KM puno ali sljedeci derbi ce biti 15 KM i za jedne i za druge.
Ne znam napamet kakve su kod vas cijene ali sve vise od 10 KM bi bilo previse za nas(isto vazi i za vas na Kosevu.Za navijacku tribinu mislim da je cener max).Cijena za jug i zapad kod nas ne moze nikako biti ista ako ste to ocekivali.
Po meni realno bi bilo da ostane ovako,vi nama 1500-1700,mi vama 3500(1500+2000).Tesko da moze sta drugacije.Ovo sto vi pisete na temi da mi dobijemo 5%(cca.500-600 karata)od toga nema nista.
Mi vama kad bi dali citav sjever procentualno vi bi nama trebali dati citav jug i pola zapada. Nije realno jel tako?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:41Koliko se sjecam na zadnjem derbiju nije onaj dio juga bio cijeli rasprodan. Prije pocetka utakmice na jedno 10-15 min je na strani prema istoku bilo par redova slobodno, kasnije su se razvukli pa je izgledalo puno. To za 500-600 karata bi mene bilo stid i rec da sam na njihovom mjestu. Zalosno je da nam je to realno. Mislim da bi najpostenije bilo nama citav sjever na Grbavici, a njima na Kosevu citav jug i 2 sektora zapada. Dobili bi puno vise nego mi na Grbavici, a opet bi svi bili zadovoljni. Sad se samo cekaju mitomani da krenu kako ne moze to iz samo njima logicnih razlogaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:44Vidim kod vas se vodi ozbiljna diskusija na temi oko cijena ulaznica pa cu odgovoriti ovdje
Zadnji derbi cijena karata za jug je bila 10 KM.Mislim da je to jako prihvatljivo.Za jug ste dobili 1500 karata i naravno bilo je rasprodato.Za zapad cijena je bila 20 KM iz razloga sto je isto i za nas bila ista cijena.Po pravilima saveza ako su 2 grupe navijaca na istoj tribini cijena mora biti ista i za jedne i za druge.Slazem se da je 20 KM puno ali sljedeci derbi ce biti 15 KM i za jedne i za druge.
Ne znam napamet kakve su kod vas cijene ali sve vise od 10 KM bi bilo previse za nas(isto vazi i za vas na Kosevu.Za navijacku tribinu mislim da je cener max).Cijena za jug i zapad kod nas ne moze nikako biti ista ako ste to ocekivali.
Po meni realno bi bilo da ostane ovako,vi nama 1500-1700,mi vama 3500(1500+2000).Tesko da moze sta drugacije.Ovo sto vi pisete na temi da mi dobijemo 5%(cca.500-600 karata)od toga nema nista.
Sad bi potpisao bez razmisljanja.Ali to se nikad nece desiti.Mada realno ko da bi vas doslo 12-13k na Kosevo sve i da je djaba ulazSimi je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:00Mi vama kad bi dali citav sjever procentualno vi bi nama trebali dati citav jug i pola zapada. Nije realno jel tako?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:41Koliko se sjecam na zadnjem derbiju nije onaj dio juga bio cijeli rasprodan. Prije pocetka utakmice na jedno 10-15 min je na strani prema istoku bilo par redova slobodno, kasnije su se razvukli pa je izgledalo puno. To za 500-600 karata bi mene bilo stid i rec da sam na njihovom mjestu. Zalosno je da nam je to realno. Mislim da bi najpostenije bilo nama citav sjever na Grbavici, a njima na Kosevu citav jug i 2 sektora zapada. Dobili bi puno vise nego mi na Grbavici, a opet bi svi bili zadovoljni. Sad se samo cekaju mitomani da krenu kako ne moze to iz samo njima logicnih razlogaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:44
Vidim kod vas se vodi ozbiljna diskusija na temi oko cijena ulaznica pa cu odgovoriti ovdje
Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?Simi je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:00Mi vama kad bi dali citav sjever procentualno vi bi nama trebali dati citav jug i pola zapada. Nije realno jel tako?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:41Koliko se sjecam na zadnjem derbiju nije onaj dio juga bio cijeli rasprodan. Prije pocetka utakmice na jedno 10-15 min je na strani prema istoku bilo par redova slobodno, kasnije su se razvukli pa je izgledalo puno. To za 500-600 karata bi mene bilo stid i rec da sam na njihovom mjestu. Zalosno je da nam je to realno. Mislim da bi najpostenije bilo nama citav sjever na Grbavici, a njima na Kosevu citav jug i 2 sektora zapada. Dobili bi puno vise nego mi na Grbavici, a opet bi svi bili zadovoljni. Sad se samo cekaju mitomani da krenu kako ne moze to iz samo njima logicnih razlogaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 09:44
Bi,ali ako bi Grbavica izgledala jednog dana onako kako se nadamo da će izgledati. Ovako nema smisla da sami sebi pravimo na pola stadiona atmosferu kao da smo gosti. Naravno,protiv sam nekakvog dizanja cijena. Koliko nama sjever,toliko i vama i doviđenja.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:39Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?Simi je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:00Mi vama kad bi dali citav sjever procentualno vi bi nama trebali dati citav jug i pola zapada. Nije realno jel tako?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:41
Koliko se sjecam na zadnjem derbiju nije onaj dio juga bio cijeli rasprodan. Prije pocetka utakmice na jedno 10-15 min je na strani prema istoku bilo par redova slobodno, kasnije su se razvukli pa je izgledalo puno. To za 500-600 karata bi mene bilo stid i rec da sam na njihovom mjestu. Zalosno je da nam je to realno. Mislim da bi najpostenije bilo nama citav sjever na Grbavici, a njima na Kosevu citav jug i 2 sektora zapada. Dobili bi puno vise nego mi na Grbavici, a opet bi svi bili zadovoljni. Sad se samo cekaju mitomani da krenu kako ne moze to iz samo njima logicnih razloga
Sve ja to kontam, manji stadion okej. Eto nek mi dobijemo sjever citav i nek karta bude cvaja, za to bi vi dobili cijeli jug i jos dobar dio zapada. Ne mozes mi rec da to nije poštena kompenzacija za cijeli sjever nama na Grbaviciimekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:47Bi,ali ako bi Grbavica izgledala jednog dana onako kako se nadamo da će izgledati. Ovako nema smisla da sami sebi pravimo na pola stadiona atmosferu kao da smo gosti. Naravno,protiv sam nekakvog dizanja cijena. Koliko nama sjever,toliko i vama i doviđenja.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:39Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?
Jeste,ne govorim o tome. Ja sam za da bude što više gostujućih navijača na derbiju. Međutim konfiguracija Grbavice i uticaj na teren ( i na samu igru čak) je takva da bi nam više odgovaralo dat vam čak i dio Istoka nego čitav Sjever.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:50Sve ja to kontam, manji stadion okej. Eto nek mi dobijemo sjever citav i nek karta bude cvaja, za to bi vi dobili cijeli jug i jos dobar dio zapada. Ne mozes mi rec da to nije poštena kompenzacija za cijeli sjever nama na Grbaviciimekorisnicko je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:47Bi,ali ako bi Grbavica izgledala jednog dana onako kako se nadamo da će izgledati. Ovako nema smisla da sami sebi pravimo na pola stadiona atmosferu kao da smo gosti. Naravno,protiv sam nekakvog dizanja cijena. Koliko nama sjever,toliko i vama i doviđenja.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:39
Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?