Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
krivo si napisao ...Looserpoolmuhovic je napisao/la:..Liverpool![]()
![]()
Na drugom me obori smotani Livepoolharry_90 je napisao/la:Moja tri tiketea jutros uplacena,kasnije ce biti jos..
Panionios - Paok 1 trenutno 1:0
Norwich - Reading 1
Mechelen - Westerlo 1
Mirren - Invernes X/X
Schalke - Freiburg 1
97.08 km
Milan - Parma 1
Bayern - Hoffenhaim 1
Bordeaux - Caen 1
Liverpool - Wigan 1
Arsenal - Wolwes 1
4.94 na 5 km 24.72 km
Lokeren - Charleroi X2
Hull - Preston 1
Feyenord - Heracles 1
Twente - Vitese 1
Austria - Ried 1
13.13 na 2 km 26.27 km
eto sad bi se ja rasplakao ko dijete da znam da ce pomoc..ŠalataBoy je napisao/la:Sve evropske kladionice su stavile Pamesu kao favorita, zbog kazni nekolici igrača Reala, što ih je kaznio njihov trener zbog dernečenja nakon pobjede nad Gran Canariom.
Aha...jasko_juve je napisao/la:moras 3..
Ko je napisao da je siguran?adis.p je napisao/la:Devil je napisao/la:Svaki sistem je dobar kada imas pare,krenuvsi od Martinaglea,Fibonacievog niza,Dalambertovog sistema,Labouchareovog sistema...
Posto vidim da je rec o progresiji, odnosno nacinu da po svaku cijenu uzmete novac iz kladionice pa makar morali da ulozite 10000 puta vise nego sto je dobitak na kraju progresije, recicu vam jednu stvar-ne postoji siguran sustav ma koliko para imao!!! (bez obzira da li kladionica ima limit za uplatu ili ne)
Naime, prije par godina povucen pricom o brzoj zaradi na kladionici poceo sam da se interesujem za literaturu koja se bavi tim pitanjem. . . U medjuvremenu sam procitao puno stvari o kladjenju io sustavima za kladjenje. Naravno na naucnoj osnovi. . .
Vjerujte mi, ovim problemom su se bavili mnogo umniji ljudi od nas, mnogo matematicki "potkovaniji"-ali nisu pronasli nijedan sustav koji vrijedi.
Zakljucak, koji sam procitao, matematicki je izveden i svuda kaze: svaka pojedinačna oklada ima negativan izgled, svaka serija oklada ima negativan izgled, bez obzira koliko para imate. . . Znam da zvuci nevjerojatno, ali sa matematicke strane je tako, postoje izvedene formule koje to dokazuju, pa ako nekome trebaju bicu ljubazan da mu ih posaljem da ne obija glavu bez razloga. . .
Kladite se, ali iz razonode, nikako drugacije!
copy/paste s drugog foruma...
ma pobijediće ne sikiraj seharry_90 je napisao/la:Hajde Mechelen pobjediiii,da se veceras mogu oduzeti !!!
Nezz hocu li uopste sjest za komp.veceras,ako sjednem igracemolegenda reala je napisao/la:ma pobijediće ne sikiraj seharry_90 je napisao/la:Hajde Mechelen pobjediiii,da se veceras mogu oduzeti !!!![]()
nego kad ćeš se vratiti večeras ,da te pobijedim haxbala pjanog ,pa da se falim![]()
![]()
javi
harry_90 je napisao/la:Nezz hocu li uopste sjest za komp.veceras,ako sjednem igracemolegenda reala je napisao/la:ma pobijediće ne sikiraj seharry_90 je napisao/la:Hajde Mechelen pobjediiii,da se veceras mogu oduzeti !!!![]()
nego kad ćeš se vratiti večeras ,da te pobijedim haxbala pjanog ,pa da se falim![]()
![]()
javi
jos samo da Mechelen zavrsi,i odem po 92 km,i onda ima da me nema,cekao bih jos samo ova 3 para,Lask X/X,Sturm 1 i Dortmund 3..
Šta si se prepao, zajeebavao sam sejasko_juve je napisao/la:ne mogu da vjerujem koji sam ja baksuz,sve mi prolazi na listicu,cekam **** Real u kosarci i saznam maloprije da pola ekipe ne igra..aferim Boze..hvala ti sto si me prosvijetlio na vrijeme..
harry_90 je napisao/la:23 km![]()
nakon Mechelena,ostane mi jos jedan tiket za veceras,al teze ce ici,ja bih bio i zadovoljan sa ovim gdje je Mechelen,97 km u djep i sutra laganice tikete razradjivat,mada bih i za veceras jedno 2 uplatio,da se ima sta pratit..
Navraticu ne brini,uvjezbaj se,nemoj da te pijan brukam na forumuSad ces vidjet kad Mechelen primi gol pred kraj
Hocu ako ostane sta para veceraslegenda reala je napisao/la:3:1
to Mechelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hary hoš častiti
@Ponos Torinaharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Moja tri tiketea jutros uplacena,kasnije ce biti jos..
Panionios - Paok 1
Norwich - Reading 1
Mechelen - Westerlo 1
Mirren - Invernes X/X
Schalke - Freiburg 1
97.08 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.