Jasta ce, to neces docekat.
Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ako je OK , zašto su ih onda ukinuli kada je korona krenula ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:07Naravno da je ok kada ih nismo priznali.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:05Ok , kontam da furaš Kosovo da ga šukneš Srbiji , ali zaboravljaš da to isto Kosovo nama uvelo prije 3 godine carinu na robu od 100% , pa kada je krenula korona tek tada su ukinuli i vikali heljp heljp ... To je je OK ?![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Kako Žugić nalijepi Novu S 

- legenda reala
- Kontakt:
Ti hoces reci da Arena ne smanjuje zvuk sa stadiona(nevezano za AV )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa logicno da smanjuju nabijem ih, ne mozes cuti nista sa stadiona. Ko da je na tribinama pet ljudi a ne 30k. Zato i gledam La Ligu uglavnom sa spanskim komentatorima na Movistaru.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
SRIJEDA 17.08.2022
13:30 HENAN-WUHAN AS1
18:45 QARABAG-VIKTORIA PLZEN AS3
19:00 KOLUBARA-RADNIČKI AS1
21:00 SHEFFIELD-SUNDERLAND AS1
21:00 MACCABI HAIFA-CRVENA ZVEZDA AS2
21:00 DYNAMO KYIV-BENFICA ASHR/AS3
00:00 ARSENAL-RIVER PLATE AS3
02:30 BOCA JUNIORS-ROSARIO AS3
12:30 KHUJAND-SOGDIANA SK2
13:30 HENAN-WUHAN AS1
18:45 QARABAG-VIKTORIA PLZEN AS3
19:00 KOLUBARA-RADNIČKI AS1
21:00 SHEFFIELD-SUNDERLAND AS1
21:00 MACCABI HAIFA-CRVENA ZVEZDA AS2
21:00 DYNAMO KYIV-BENFICA ASHR/AS3
00:00 ARSENAL-RIVER PLATE AS3
02:30 BOCA JUNIORS-ROSARIO AS3
12:30 KHUJAND-SOGDIANA SK2
smanjili su neki dan nasu ligu kad su slobodini prozivali vicu a ne za vucica da ne smanjujulegenda reala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 01:03Ti hoces reci da Arena ne smanjuje zvuk sa stadiona(nevezano za AV )

Ovaj odgovor je sramotan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Chapman1886
- Kontakt:
Nahlupo floskula, tekst ponjava a ništa nije reko

Komoretno pitan za diktatora vješto izbjego ništa odgovorio nije. Strašno kakva diktatura.
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Tacno u prvoj recenici vec vidis iz koje kuhinje dolazi odgovor.Chapman1886 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 14:36Nahlupo floskula, tekst ponjava a ništa nije reko![]()
![]()
Komoretno pitan za diktatora vješto izbjego ništa odgovorio nije. Strašno kakva diktatura.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa ovaj lik i kad priča uživo oponaša Vučića hahaha zamisli diviti se ovome kao da je to neko književno djelo a ne gomila nebuloza. Pa Telecom i Arena su u vlasti jednog čovjeka, oni su prvi uključili politiku u sport.
Čuj dobijaju priznanja od Premiershipa hahaha pa logično, platio si pun kuratz para za to, naravno da će te Englezi pohvaliti.
Čuj dobijaju priznanja od Premiershipa hahaha pa logično, platio si pun kuratz para za to, naravno da će te Englezi pohvaliti.
41:34
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znači poslije naziva BunarSport, možemo ih nazvati i CenzuraSport.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- legenda reala
- Kontakt:
Ma oni na svakoj utakmici smanjuju zvuk nevezano za skandiranja, ne znam sto to radeRobust je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:28smanjili su neki dan nasu ligu kad su slobodini prozivali vicu a ne za vucica da ne smanjujulegenda reala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 01:03Ti hoces reci da Arena ne smanjuje zvuk sa stadiona(nevezano za AV )![]()
ono kao da smo svi debili i nismo slusali svojim usima sta rade
![]()
Jedino ako se ne drze one bolje sprujeciti nego lijeciti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Strasno kakvi smradovi i nacionalisti...
Ne smiju ni objaviti od velikog vođe naravno.
Fuj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramotan odgovor. Nikad sebi ovakav jedan odgovor ne bi dozvolio pravi profesionalac, hrpa floskula i robotskih rečenica. Ono da bude kao da su nešto i odgovorili a u suštini nisu ništa rekli. Prva rečenica je takva da bi u svakoj profesionalnoj TV kući dobio instant otkaz.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Al kako mucki i ovaj SK radi nama u BiH, evo sad ne mozes pogledat vjv i najboljeg trenutno i najzanimljivijeg tenisera (Kyrgiosa).
Imamo u BiH (mojatv) 10 kanala+4K, od toga jedno 5 njih zjapi prazno dok oni stave Kyrgiosa na NovaSport, a mi u BiH ne mozemo te meceve gledati, cesto su to neki dosta dobri dueli.
Sad je to u manjoj mjeri jer nemaju sta prenositi, ali evo opet se desava.
Nista nama dok ne budemo imali neku jaku domacu sportsku kucu, ali sumnjam da cemo to ikad imati.
Imamo u BiH (mojatv) 10 kanala+4K, od toga jedno 5 njih zjapi prazno dok oni stave Kyrgiosa na NovaSport, a mi u BiH ne mozemo te meceve gledati, cesto su to neki dosta dobri dueli.
Nista nama dok ne budemo imali neku jaku domacu sportsku kucu, ali sumnjam da cemo to ikad imati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa imamo Novusport kao kanala. Kako se ne mogu tu gledati mečevi?forgempp je napisao/la: ↑17 avg 2022, 21:32Al kako mucki i ovaj SK radi nama u BiH, evo sad ne mozes pogledat vjv i najboljeg trenutno i najzanimljivijeg tenisera (Kyrgiosa).
- akisarajevo92
- Kontakt:
jes' gadno kad zagalami ovaj sto radi Zvezdu sa Svilarom
i ne znam da li je do mene ali stvarno je uzasan slab zvuk sa stadiona na Areni vecinom, navijaci se skoro ni ne cuju, kao nekad Bundesliga na ES-u
ali zato komentatori galame kao da su u nekoj guzvi
i ne znam da li je do mene ali stvarno je uzasan slab zvuk sa stadiona na Areni vecinom, navijaci se skoro ni ne cuju, kao nekad Bundesliga na ES-u
ali zato komentatori galame kao da su u nekoj guzvi
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.