FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 avg 2022, 15:05

Glavni problem Sarajeva otkad ga ja pratim a to je period poslije rata je sto mora postojati jedan individualni krivac za kolektivne neuspjehe. Trenutno je to Asmir Suljic, a siguran sam da ce se naci neko novi ko smeta uvijek objektivnoj publici i ako se on makne.

Pritom ne amnestiram njegove lose partije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2022, 15:05

Stvarno ne vjerujem da je bojkot razlog poraza. Prvo Suljić mi ne djeluje da ima autoritet da okrene ekipu protiv trenera, a ne znam ni zašto bi. Tako da mi je ovo jedna od teorija zavjere u koju je tesko povjerovati. Ja sam mišljenja da nas je poremetilo ovo s stoperima i da su brzo i visoko poletili tako da ih je brzo trehnulo od pod kako Fedju tako i igrace. Vjerujem da cemo se brzo restartovati i krenuti s pobjedama.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 17 avg 2022, 15:07

Uvijek se trazi krivac tamo gdje ga nema, namjenski da bi se zastito pravi krivac debakla.

Prvi krivac je Fele Dudik, od podcjenjivanja do amaterskih izmjena i samounistenja.
Drugi krivac su igraci, koji su se digli i mislili da i ako ne daju 100% od sebe da ce to glat dobijati, da ce se sklanjati drugi igraci, itd...
Treci krivac su navijaci, koje je euforija ponijela vise nego igrace i koji su poceli skadnirati sampionima nakon 3 kola...

Svi uzmimo krivicu na sebe, pa onda da trazimo dalje ako ima...

Sto se tice Suljica, on je fkt ljakse teski al da on bude vodja bilo cega, a tek bojkota, sumnjam iskreno. Ako i ima istine u tome, onda nek se svi kolektivno u klubu poubijaju ako ce im on odredjivati sta i kako...

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 avg 2022, 15:11

izdzezveubrazil je napisao/la:
17 avg 2022, 15:05
Glavni problem Sarajeva otkad ga ja pratim a to je period poslije rata je sto mora postojati jedan individualni krivac za kolektivne neuspjehe. Trenutno je to Asmir Suljic, a siguran sam da ce se naci neko novi ko smeta uvijek objektivnoj publici i ako se on makne.

Pritom ne amnestiram njegove lose partije.
Ko je sljedeći ?

Mogli bi se vratiti na Kapića ?

Za svaki poraz mora neko biti krivac. Realno, Dudićeve krivice ima najviše u ove 2 utakmice, kao što je bilo i u prve 3. A treba shvatiti i da druge ekipe isto imaju igrače, trenera, skautiraju, rade i nešto se i njih pita na terenu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 17 avg 2022, 15:12

"Velež je pokazao susretljivost koja je važna za bh. nogomet te ćemo imati više vremena pripremiti se za ovaj dvomeč te pokušati ući u grupnu fazu Konferencije igre", rekao je Jakirović na današnjoj konferenciji za medije uoči prve utakmica sa Slovanom.

Evo jedan od razloga zasto nikad necu gotiviti Dudika, jer kad je nama trebalo, uzevsi jos puno tezu situaciju kad je korona bila jedna utakmica se igrala,igraci nakon koliko mjeseci na terenu, i on nije htio odgoditi utakmicu... Sad se izlazi u susret najvecem rivalu i smrtnom neprijatelju, a nama koji smo kao "prijatelji" se nije izaslo u susret...

Nakon ove izjave Jakirevica, samo mi jos vise Dudik pada u ocima...

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 17 avg 2022, 15:13

Ma kakav bojkot braco draga, ne znam ko je samo bacio skije za bojkot. Jednostavno nije to, to jos uvijek, treba utakmica i utakmica da se ekipa uigra, nije isto na treningu i kada ti dodje protivnik koji zivotom igra, jer igra protiv najvece ekipe u drzavi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2022, 15:14

hibrid je napisao/la:
Ja se nadam da ce u predstojecim utakmicama Sahinovic biti na golu. Jeste da smo izgubili 2:0, ali iskreno za klasu mi je bolji golaman od Dizdarevica, a siguran sam da ce to i vrijeme pokazati. Zivi bili pa vidjeli. Cak imam neki osjecaj da ce biti bolji i od Kovacevica.
Pa šta ćemo sa Belminom? On nam je sljedeći igrač u izlogu za prodaju sa Dalom ako bude imao iole normalnu statistiku na kraju sezone. Šahinović na golu je svojevrsna kazna jer je Belmin primio peticu a apsolutno ništa nije odbranio. Mi nismo u poziciji da ga nakon jedne loše utakmice sklonimo i tako rizikujemo gubitak od 500-600 hiljada maraka, možda i više - glupo i neodgovorno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 avg 2022, 15:17

Bgm Sahinovic protiv Leotara sad protiv Igmana odbrani penal.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 avg 2022, 15:17

Ne znam za bojkote, ali Suljica treba otjerati iz estetskih razloga.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2022, 15:20

MortemHz je napisao/la:
17 avg 2022, 15:14
hibrid je napisao/la:
Ja se nadam da ce u predstojecim utakmicama Sahinovic biti na golu. Jeste da smo izgubili 2:0, ali iskreno za klasu mi je bolji golaman od Dizdarevica, a siguran sam da ce to i vrijeme pokazati. Zivi bili pa vidjeli. Cak imam neki osjecaj da ce biti bolji i od Kovacevica.
Pa šta ćemo sa Belminom? On nam je sljedeći igrač u izlogu za prodaju sa Dalom ako bude imao iole normalnu statistiku na kraju sezone. Šahinović na golu je svojevrsna kazna jer je Belmin primio peticu a apsolutno ništa nije odbranio. Mi nismo u poziciji da ga nakon jedne loše utakmice sklonimo i tako rizikujemo gubitak od 500-600 hiljada maraka, možda i više - glupo i neodgovorno.
Belmin je jos uvijek prvi golman ali mu treba odredjena pauza od par utakmica da malo dodje sebi.Kad bude idealan trenutak opet ce ga vratiti na gol ali sad za sad ja bi ostavio Sahinovica,meni momak vec sad djeluje kao potpun i pravi golman.Ako je Belmin kriv za 5 golova u prva 4 kola ne mozemo ga nastaviti na silu gurati da rezultati ispastaju,yebo i pare.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 avg 2022, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 avg 2022, 15:20

LovacnaJelene je napisao/la:
17 avg 2022, 15:12
"Velež je pokazao susretljivost koja je važna za bh. nogomet te ćemo imati više vremena pripremiti se za ovaj dvomeč te pokušati ući u grupnu fazu Konferencije igre", rekao je Jakirović na današnjoj konferenciji za medije uoči prve utakmica sa Slovanom.

Evo jedan od razloga zasto nikad necu gotiviti Dudika, jer kad je nama trebalo, uzevsi jos puno tezu situaciju kad je korona bila jedna utakmica se igrala,igraci nakon koliko mjeseci na terenu, i on nije htio odgoditi utakmicu... Sad se izlazi u susret najvecem rivalu i smrtnom neprijatelju, a nama koji smo kao "prijatelji" se nije izaslo u susret...

Nakon ove izjave Jakirevica, samo mi jos vise Dudik pada u ocima...
Odgodili smo sad da ne bismo igrali u Gabeli sa njima.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 17 avg 2022, 15:29

MortemHz je napisao/la:
hibrid je napisao/la:
Izvini drug, inače se većinom slažem s tobom, ali ova ti konstatacija nikako nema smisla.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 avg 2022, 15:34

Dudic napravio veliku gresku sto je Dizdarevic stavio na klupu. zbog 1-2 utakmice na klupu ali zvanicno je najbolji golman liga, jos dosta mlad i tako dalje.

sada moras jednog vratit na klupu. ili Dizdaravic i dati mu znak da jedna dobra sezona nista ne znaci kad imas 1-2 greske. ili mladog golmana vratit na klupi i ako je dobar posao radio. sta kad bude Sahinovic napravio gresku opet klupa? znaci jednog golmana moras jeb... i to je velika greska Dudica.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 17 avg 2022, 15:35

Joj al ima pacijenata na forumu, to je strasno. Pred proslo kolo svi govorili kako treba dati priliku Sahinovicu ispred Dizdarevica, a sad je to odjednom kao prelos potez. Treba izucavat pojedine ljude stvarno

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 avg 2022, 15:36

Dnevna doza seratora

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2022, 15:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2022, 15:20
MortemHz je napisao/la:
hibrid je napisao/la:
Belmin je jos uvijek prvi golman ali mu treba odredjena pauza od par utakmica da malo dodje sebi.Kad bude idealan trenutak opet ce ga vratiti na gol ali sad za sad ja bi ostavio Sahinovica,meni momak vec sad djeluje kao potpun i pravi golman.Ako je Belmin kriv za 5 golova u prva 4 kola ne mozemo ga nastaviti na silu gurati da rezultati ispastaju,yebo i pare.
Slažem se, kad god bude zaslužio neka se vrati na gol.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 avg 2022, 15:38

Samo se nadam, da ce si Fedja izbiti iz glave da Djokanovic moze stopera igrati. Pa Borac i Sloga su nam zabili golove zbog amaterskih greski, ali tad smo u napadu bili bolji. Sloga nam je 2 na Kosevu uvalila kao sad Igman, ali smo mi njima 4 i zaboravili smo brzo na amaterske greske.
Sad su nas Tuzla i Igman unistili.
Nije lik za tu poziciju i gotovo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 avg 2022, 15:40

Ja se nadam da ce igrati pravi napadac a ne neki bez veze formacije bez napadaca. ja bi stavio Nadina i Hamzu da igraju 4-4-2

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 avg 2022, 15:40

slika
NEMA NAZAD

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 avg 2022, 15:43

ElCartel11 je napisao/la:
17 avg 2022, 15:38
Samo se nadam, da ce si Fedja izbiti iz glave da Djokanovic moze stopera igrati. Pa Borac i Sloga su nam zabili golove zbog amaterskih greski, ali tad smo u napadu bili bolji. Sloga nam je 2 na Kosevu uvalila kao sad Igman, ali smo mi njima 4 i zaboravili smo brzo na amaterske greske.
Sad su nas Tuzla i Igman unistili.
Nije lik za tu poziciju i gotovo.
Protiv Borca samo Niho bio zdrav stoper
Protiv Sloge isto samo Niho bio zdrav stoper
Protiv Posusja bio samo Anicic zdrav i morao rovit Drobarov uci da ga zamijeni
Protiv Tuzle samo Drobarov zdrav stoper
Protiv Igmana su poceli Trako i Drobarov i Drobarov se povrijedi dakle ostao samo Trako zdrav

Ne stavlja Feđa Andreja na stopera sto misli da je odlican tu nego zato sto je bio primoran. Ne vidim iskreno ko bi drugi od igraca mogao uletiti na stopera.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”