Nek Diklizić sanira štetu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakve bljuvotine se potežu na ovoj temi 

vidi se da si simpatizer kluba iz Dinarske ulice

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- kontrasviju
- Kontakt:
Hoće ljudi skoro 50% kapaciteta kao gosti, kaže tada bi pošteno bilo 

1921
- LegendaIvica
- Kontakt:
Nije on napravio stetu nego cigani sa koseva pa je valjda za ocekivati da vas cigan iz amerike, umjesto sto gata i gleda u kahvu po lokalima, plati stetu
A kolika je steta u KM ?LegendaIvica je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:45Nije on napravio stetu nego cigani sa koseva pa je valjda za ocekivati da vas cigan iz amerike, umjesto sto gata i gleda u kahvu po lokalima, plati stetu![]()
Ps da ti nisi onaj bOljE zRinJsKi nEgO cIgAni

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Hocemo vam dat jedno 7000-8000 stolica za 4000. Svako normalan bi to prihvatio, samo strumfici bi da im damo jug i citav zapad, a da mi nikako ne dodjemo na Grbavicu, bravo glupanikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:44Hoće ljudi skoro 50% kapaciteta kao gosti, kaže tada bi pošteno bilo![]()

-
- Kontakt:

Jašta
Mene bi bilo stid pomislit na to.Srecom od toga nema nista

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- kontrasviju
- Kontakt:
Jesi li ikada vidio na nekom velikom derbiju, bilo gdje u svijetu, da gostujući navijači dobiju 40-50% ukupnog kapaciteta stadiona? Navedi mi jedan primjer molim te. Grbavica na derbijima zbog tampon zona ima kapacitet od otprilike 11.500 mjesta, a kapacitet sjevera je 5.400.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:50Hocemo vam dat jedno 7000-8000 stolica za 4000. Svako normalan bi to prihvatio, samo strumfici bi da im damo jug i citav zapad, a da mi nikako ne dodjemo na Grbavicu, bravo glupanikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:44Hoće ljudi skoro 50% kapaciteta kao gosti, kaže tada bi pošteno bilo![]()
![]()
To što ti i tebi slični tražite je nerealno, ne znam kako vam nije jasno. Sjever je ubjedljivo najveća tribina na Grbavici i nema nikakve logike da čitavu dobijate, što zbog naših sezonskih, što zbog omjera domaćih i gostujućih navijača.
Zamisli samo da mi tražimo čitav jug, čitav istok i još sektor ili dva na zapadu na Koševu. Je li ima smisla i je li to "pošteno" kao što tvrdiš?

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 17 avg 2022, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Nije vama bez razloga Radovan Karadzic na klupi sjedio!
Kapacitet stadiona 13.000 uzmeš 5% - 650 karti..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:56![]()
![]()
![]()
![]()
Jašta
Mene bi bilo stid pomislit na to.Srecom od toga nema nista![]()
Matematika je jednostavna, samo treba mozak uključiti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A gdje je Diklizić nešto ga ne spominjete više?LegendaIvica je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:45Nije on napravio stetu nego cigani sa koseva pa je valjda za ocekivati da vas cigan iz amerike, umjesto sto gata i gleda u kahvu po lokalima, plati stetu![]()
Postedite neutralne imate drugu temu pa se svadjajte.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste i kada ste to jednom uradili vaši predstavnici su potpisali sa FK Sarajevo da u narednim mečevima to ide ravnomjernije, na vašu štetu.Mamba21 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:07Kapacitet stadiona 13.000 uzmeš 5% - 650 karti..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:56![]()
![]()
![]()
![]()
Jašta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ne mora sjever, moze i dio istoka ako vam je toliko stalo do sjevera. Jel posteno 2000 na sjeveru i 1500-2000 na istoku Grbavice nama, a vama cijeli jug i bar jos 3000 na zapadu? Zbog takvih kao ti i takvih razmisljanja kao tvog derbi odavno nije derbikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:00Jesi li ikada vidio na nekom velikom derbiju, bilo gdje u svijetu, da gostujući navijači dobiju 40-50% ukupnog kapaciteta stadiona? Navedi mi jedan primjer molim te. Grbavica na derbijima zbog tampon zona ima kapacitet od otprilike 11.500 mjesta, a kapacitet sjevera je 5.400.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:50Hocemo vam dat jedno 7000-8000 stolica za 4000. Svako normalan bi to prihvatio, samo strumfici bi da im damo jug i citav zapad, a da mi nikako ne dodjemo na Grbavicu, bravo glupanikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:44Hoće ljudi skoro 50% kapaciteta kao gosti, kaže tada bi pošteno bilo![]()
![]()
To što ti i tebi slični tražite je nerealno, ne znam kako vam nije jasno. Sjever je ubjedljivo najveća tribina na Grbavici i nema nikakve logike da čitavu dobijate, što zbog naših sezonskih, što zbog omjera domaćih i gostujućih navijača.
Zamisli samo da mi tražimo čitav jug, čitav istok i još sektor ili dva na zapadu na Koševu. Je li ima smisla i je li to "pošteno" kao što tvrdiš?![]()
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znam i ja izracunati jbg tiMamba21 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:07Kapacitet stadiona 13.000 uzmeš 5% - 650 karti..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:56![]()
![]()
![]()
![]()
Jašta
Tako ste jednom pokusali ispasti pametni i dali nam 800-900 karata(nasi naravno odbili i bojkotovali taj derbi)pa sljedeci derbi na Kosevu kad vam je bilo najpotrebnije umjesto punog juga kao svaku do tada uzvratili smo vam sa 5%(cosak bez stolica na jugu)i popusili ste titulu
Zar stvarno mislis da su vasi toliko glupi da istu gresku ponavljaju?

Mislim da ste vi jedini kojima je na derbiju zanimljivo sami sa sobom da navijaju

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- kontrasviju
- Kontakt:
Nudili su naši godinama da se gostujući navijači na Grbavici prebace na drugu stranu sjevera i s tim bi se riješilo sve, ne bi bilo ovoliko tampon zona i vi bi dobili još jedno slovo na sjeveru (700-800 karata više, ukupno 2300 što je gotovo 20% kapaciteta) ali iz MUP-a to ne žele jer oni određuju kolike će biti tampon zone zbog sigurnosti.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:17Ne mora sjever, moze i dio istoka ako vam je toliko stalo do sjevera. Jel posteno 2000 na sjeveru i 1500-2000 na istoku Grbavice nama, a vama cijeli jug i bar jos 3000 na zapadu? Zbog takvih kao ti i takvih razmisljanja kao tvog derbi odavno nije derbikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:00Jesi li ikada vidio na nekom velikom derbiju, bilo gdje u svijetu, da gostujući navijači dobiju 40-50% ukupnog kapaciteta stadiona? Navedi mi jedan primjer molim te. Grbavica na derbijima zbog tampon zona ima kapacitet od otprilike 11.500 mjesta, a kapacitet sjevera je 5.400.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 15:50
Hocemo vam dat jedno 7000-8000 stolica za 4000. Svako normalan bi to prihvatio, samo strumfici bi da im damo jug i citav zapad, a da mi nikako ne dodjemo na Grbavicu, bravo glupani![]()
Zamisli samo da mi tražimo čitav jug, čitav istok i još sektor ili dva na zapadu na Koševu. Je li ima smisla i je li to "pošteno" kao što tvrdiš?![]()
1921
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma jest... Sto bi mup lagano odradio utakmicu s jednom tampon zonom kad moze komplikovat s dvije. Zalili ste se na mup prije par godina pa kad onaj komesar mupa izjavi da ce ako treba sprovest Horde ispod juga i odvest na sjever opet sutnja i neke nove mitomanske glupostikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:26Nudili su naši godinama da se gostujući navijači na Grbavici prebace na drugu stranu sjevera i s tim bi se riješilo sve, ne bi bilo ovoliko tampon zona i vi bi dobili još jedno slovo na sjeveru (700-800 karata više, ukupno 2300 što je gotovo 20% kapaciteta) ali iz MUP-a to ne žele jer oni određuju kolike će biti tampon zone zbog sigurnosti.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:17Ne mora sjever, moze i dio istoka ako vam je toliko stalo do sjevera. Jel posteno 2000 na sjeveru i 1500-2000 na istoku Grbavice nama, a vama cijeli jug i bar jos 3000 na zapadu? Zbog takvih kao ti i takvih razmisljanja kao tvog derbi odavno nije derbikontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2022, 16:00
Jesi li ikada vidio na nekom velikom derbiju, bilo gdje u svijetu, da gostujući navijači dobiju 40-50% ukupnog kapaciteta stadiona? Navedi mi jedan primjer molim te. Grbavica na derbijima zbog tampon zona ima kapacitet od otprilike 11.500 mjesta, a kapacitet sjevera je 5.400.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, laznokrilo, LegendKiller i 27 gostiju.