Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E zbog ovog sto im vodja psuje, nece biti vise SDA miljenici
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Čista glava, oni traže penal

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- svrakino1921
- Kontakt:
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/plivanje/velibor- ... lez/432077
Zna se koga prati , jedini mostarski klub Velež !
Zna se koga prati , jedini mostarski klub Velež !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Nemoguće je slušati ovog komentatora što prenosi Velež - Igman. Mjesecima mi mozak probi jer prenosi k'o da sam slijep i svako malo neku situaciju na terenu po 5 puta konstatuje. Evo maloprije je u 3 rečenice zaredom ponovio "dobar šut Hasanovića ali odlazi malo pored gola", samo svaku od te 3 rečenice malo promjeni.
Mene više od njega nervira samo ovaj vođa navijača, smara sa megafonom čitavu tekmu.braco je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:56Nemoguće je slušati ovog komentatora što prenosi Velež - Igman. Mjesecima mi mozak probi jer prenosi k'o da sam slijep i svako malo neku situaciju na terenu po 5 puta konstatuje. Evo maloprije je u 3 rečenice zaredom ponovio "dobar šut Hasanovića ali odlazi malo pored gola", samo svaku od te 3 rečenice malo promjeni.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ne gasi se frajer, oči krvarebraco je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:56Nemoguće je slušati ovog komentatora što prenosi Velež - Igman. Mjesecima mi mozak probi jer prenosi k'o da sam slijep i svako malo neku situaciju na terenu po 5 puta konstatuje. Evo maloprije je u 3 rečenice zaredom ponovio "dobar šut Hasanovića ali odlazi malo pored gola", samo svaku od te 3 rečenice malo promjeni.
-
- Kontakt:
Došao s radija plus navijač želje. Eto što je ovako užasan.
Kako iritira ovaj debil što reve i vodi navijanje, Bože ti sačuvaj! Gdje se gasi?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nista gore od tv komentatora koji ima ruznu boju glasa, siromasan vokabular i koji je svoj zanat prekao na radijuAdo1922 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:03Mene više od njega nervira samo ovaj vođa navijača, smara sa megafonom čitavu tekmu.braco je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:56Nemoguće je slušati ovog komentatora što prenosi Velež - Igman. Mjesecima mi mozak probi jer prenosi k'o da sam slijep i svako malo neku situaciju na terenu po 5 puta konstatuje. Evo maloprije je u 3 rečenice zaredom ponovio "dobar šut Hasanovića ali odlazi malo pored gola", samo svaku od te 3 rečenice malo promjeni.
Don't believe the hype.
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo, bod po bod.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Kakvi su ovo neartikulirani krikovi

Papak sa megafonom
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Dobijamo ovo u drugom poluvremenu no sikiriki
Sto Velez ubi ove..Pavic stativa. Samo pitari ne mogu meda.
Do kraja 3:1

-
- Kontakt:
Zakuhali RA sa Osimom 

- akisarajevo92
- Kontakt:
i Amaru dopizidio onaj sa megafonom pa se sukobio sa navijacima
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 avg 2022, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.