Mojne zaboravit' da tipuješ kup.Omerbavarac je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:13Sljedeci su Stanisic i Zirkzee.
Ocekuje se posudba Stanisic iako sam misljenje da ce i njega znati unovciti.
Lagano se prodaju momci koji su baceni u vatru prije 2-3 godine i to za finu cifru.
Treba istaci da su Mai, Scoot, Motika, Sieb kao i Tilmann takodjer promijenili sredinu i za sve njih je klub dobio lijepu odstetu dok za Tilmanna se to jos uvijek ocekuje jer Rangers ima pravo otkupa a kako mali igra oni ce povuci taj potez jer vec ima dva postignuta gola.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Anderlecht u pregovorima za Zirkzee, skupili su potreban novac i misljenja su da ce 15 miliona zadovoljiti apetite Bayerna.
Mogao bi ovo biti jedan lagani dogovor dvije uprave s tim da vjerujem da ce se Bayern ponovo ograditi i ispostovati povratnu klauzulu.
Vidovic, Janitzek, Wanner i Zvonarek danas na treningu sa prvim timom.
Mogao bi ovo biti jedan lagani dogovor dvije uprave s tim da vjerujem da ce se Bayern ponovo ograditi i ispostovati povratnu klauzulu.
Vidovic, Janitzek, Wanner i Zvonarek danas na treningu sa prvim timom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Naši kao skupljaju pare za Kanea (podržavam), ali istovremeno hoće da se oslobode Target man stila igre i traže mobilne ofanzivce. Šta je od ta dva?
Bolje da usmere lovu na Frenkija
Bolje da usmere lovu na Frenkija
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja nisam za Kanea uopste. Nemam dobar osjecaj za njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Engleski igrači prirodno ne uspijevaju van Engleske, Kane će floppati gdje god da ode s Otoka. Ali bih volio da floppa u Bayernu, da se poseremo svima u usta, ko Guardiolu kad smo doveli.
Ne razumijem generalno oduševljenje H.Kaneom na ovoj temi. Ali hajde puno toga ovdje ja ne razumijem šta i kako se piše...
Naslovi u Njemačkoj danas su da će Bayern prodajom Zirkzee staviti cifru na 64 mil. prihoda od prodaje rezervista, koji niti su igrali u Bayernu, niti bi igrali, a niti su dovedeni za neku lovu.
Sada se otvara prostor za još jednog kapitalca, moj favorit bi bio defanzivan veznjak, pokrivač prostora, radilica, koji zna stati na loptu..., kao Timoščuk nekad, npr.Souček.
Naslovi u Njemačkoj danas su da će Bayern prodajom Zirkzee staviti cifru na 64 mil. prihoda od prodaje rezervista, koji niti su igrali u Bayernu, niti bi igrali, a niti su dovedeni za neku lovu.
Sada se otvara prostor za još jednog kapitalca, moj favorit bi bio defanzivan veznjak, pokrivač prostora, radilica, koji zna stati na loptu..., kao Timoščuk nekad, npr.Souček.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern's buy-back clause for Tanguy Nianzou amounts to €55m. In addition, the player has a €90m release clause in his contract
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Frenki bi bio vrh pojacanje.farinelli123 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 12:30Naši kao skupljaju pare za Kanea (podržavam), ali istovremeno hoće da se oslobode Target man stila igre i traže mobilne ofanzivce. Šta je od ta dva?
Bolje da usmere lovu na Frenkija![]()
Nur der FCB
Nije da likujem i da mi je drago ali neka vidi kakvim je ciganlukom zamjenio gospodski Minhen:
https://sportsport.ba/fudbal/robert-lew ... ona/432145
Volim te Zeljo!!!
Ciganija odmah gleda šta može ukrasti.Prvo mu aplaudiraju na Nou Campu pa ga kasnije opljačkaju.zlatandr je napisao/la: ↑18 avg 2022, 19:19Nije da likujem i da mi je drago ali neka vidi kakvim je ciganlukom zamjenio gospodski Minhen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Porediti Barcelonu i Minhen je kao da porediš Monicu Bellucci i Dušanku MajkićSaurman je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:08Ciganija odmah gleda šta može ukrasti.Prvo mu aplaudiraju na Nou Campu pa ga kasnije opljačkaju.zlatandr je napisao/la: ↑18 avg 2022, 19:19Nije da likujem i da mi je drago ali neka vidi kakvim je ciganlukom zamjenio gospodski Minhen:
https://sportsport.ba/fudbal/robert-lew ... ona/432145![]()
Veze ti jajac nemas sta pises..Katalonija i Bavarska su dvije najbogatije pokrajine u Europi..tako da to sto si ti napisao ili bolje obrisi ili ostani glup...smijesno je dovoditi Bavarsku a u ovom slucaju Munchen u pitanje..Rajaz je napisao/la: ↑21 avg 2022, 10:26Porediti Barcelonu i Minhen je kao da porediš Monicu Bellucci i Dušanku MajkićSaurman je napisao/la: ↑21 avg 2022, 09:08Ciganija odmah gleda šta može ukrasti.Prvo mu aplaudiraju na Nou Campu pa ga kasnije opljačkaju.zlatandr je napisao/la: ↑18 avg 2022, 19:19Nije da likujem i da mi je drago ali neka vidi kakvim je ciganlukom zamjenio gospodski Minhen:
https://sportsport.ba/fudbal/robert-lew ... ona/432145![]()
![]()
Biti bogat i lijep nije isto,
Barcelona je neuporedivo ljepša od Minhena
Poljak je jos i dobro prosao, dobro pa niko nije uperio pistolj u njega.
U Minhenu ga za 8 godina niko krivo pogledao nije, divlji Spanci ne mogu u istu recenicu sa gospodom iz Minhena.
U Minhenu ga za 8 godina niko krivo pogledao nije, divlji Spanci ne mogu u istu recenicu sa gospodom iz Minhena.
Kao da je došao u neku od brazilskih favela i Dušanka Majkić bi dva puta razmislila prije nego bi otišla u Barcelonu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Porediti Spaniju i Njemacku je neumjesno. Njemacka je 50 godina u svemu ispred Spanije. 
Spanija je vrlo nestabilna drzava, politicki, ekonimski, ok doci kao turista, ali zivjeti u njoj je nesto sasvim drugo. Takodjer, mjesto u kojem su se sakrili najveci kriminalci i ubice u Evropi.
Nije zgorega spomenuti da su Svabe privatizovali spansku obalu, da je sluzbeni jezik na Ibici njemacki.
Lewate pripremi se, sljedece na redu je pljačka kuce...
Spanija je vrlo nestabilna drzava, politicki, ekonimski, ok doci kao turista, ali zivjeti u njoj je nesto sasvim drugo. Takodjer, mjesto u kojem su se sakrili najveci kriminalci i ubice u Evropi.
Nije zgorega spomenuti da su Svabe privatizovali spansku obalu, da je sluzbeni jezik na Ibici njemacki.
Lewate pripremi se, sljedece na redu je pljačka kuce...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 avg 2022, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Uzeo predah nakon trke za džeparošima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ignorišite debila. Danas vjerovatno Sane i Coman u prvih jedanaest.
I am not yet born; O hear me.
Uz to jos i De Ligt od prve minute.
Hajde Kingsley, opravdaj moje povjerenje u tebe.
Hajde Kingsley, opravdaj moje povjerenje u tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.