FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Liga nam je takva da svako svakome moze uzet bod/ove . Treba iskoristit ove kikseve nasih konkurenata tu prije svega mislim na Borac, SB, Velez, TC pa i Zrinjski koji je vec kikso kuci protiv kona. Ostaje zal za proslim kolom gdje je sloboda uzela sva 3 boda Borcu ali sta je tu je treba ici dalje bit ce jos izgubljenih bodova bruku samo treba znati to iskoristit. Ne treba se zalijetat i jurisat glavom kroz zid kao do sada vec polako stalozeno, bod po bod i bit cemo blizi cilju to jest evropi za ovu godinu.
Dati podrsku feletu i ekipi maksimalno jer treba pokazati da smo mi navijaci ipak 12ti igrac na terenu.
Dati podrsku feletu i ekipi maksimalno jer treba pokazati da smo mi navijaci ipak 12ti igrac na terenu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima i togDadox je napisao/la: ↑17 avg 2022, 20:53Ma ispali bi mi od Buducnosti, kad bi znali da se ulazi tom utakmicomElCartel11 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 20:43Pa bili bi i mi 2020, da je postojala ta liga.
Al kad si baksuz tako ti je![]()
baksuzi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dal ima i Hrvatski pasos. to je dobro za nas mozes ga bolje prodati. 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Možda su registrovani, ali nemaju pravo nastupa. Nisu dobili još radnu dozvolu, isto kao i Rashid. Isti je postupak za sve, stranac je stranac, samo ubi bh. birokratija i procesi.Lucas je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:12Ja mislim da su crnac i onaj reprezentativac Moldavije, sto su pojačali Zrinjski, odmah registrovani.Objektivac1946 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 18:45Ovog Abubakra će registrovat kad završim srednju dogodine![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Yebo kad ce Rashid zaigrati sje.ba me sa ovimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:34Sve i ako ima, s obzirom da nije dobio slobodne papire iz cg moze zaigrati tek nakon zimske pauzevisokohz je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:31Imali šta od Crnogorca?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 19:29
Skontaj da nije do nas. Momak je u Africi sam igrao. Lako je registrovati igrace koji su u Europi igrali, to je sekunda posla![]()

Nista,gurati Nardina maksimalno i molit Boga da proradi

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 avg 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj al perete sa tim Rashidom kao da smo doveli Kessia paa znate da je dobar.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja vjerujem da je crnac doveden za klupe
Ma jest glupo, ali kad vidim Serif iz Moldavije, niti jednog njihovog u prvoj, a skoro i ba klupi, i to mi onda bude glupo, ali eto bar 5-6 stranaca da ti moze biti u prvoj postavi, to moze
Peru sa Abubakarom ko da je Kanga
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tako svakog igrača nahvale pa kad se ne pokaže kako treba onda kukaju.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moj Aduka, necemo znati dok ne zaigra. Problem je sto ne znamo kad ce zaigrati

Jedino tele iz Afrike zna da je los

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
______________Golman (svejedno)
_______Trako - Drobarov- Tomasevic
_____Musa-Djokanovic-Dal- Cirjak- Suljic
_________Catakovic- Mulahusenovic
Po potrebi poceti 4-2-3-1 ili 4-3-3
Visinom bi mogli pokriti prekide(bas su nam nesigurni), ofanzivni prekidi bi bili top. Oko 60 min. Ikic, Kapic,Kobiljar a u 75 min. Dzafic, Babuka.
4xU21 , Najmladji tim ikad. Kad Fedja procita trazit ce me za asistenta.
Visinom bi mogli pokriti prekide(bas su nam nesigurni), ofanzivni prekidi bi bili top. Oko 60 min. Ikic, Kapic,Kobiljar a u 75 min. Dzafic, Babuka.
4xU21 , Najmladji tim ikad. Kad Fedja procita trazit ce me za asistenta.

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 17 avg 2022, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sviđa mi se varijanta Muse na wing backu, ako bi mu to bar malo smanjilo defanzivne zadatke. I ovo sa dva napadača da se proba. Mislim da Suljić treba na klupu, kao i Dal.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
4xU21 , Najmladji tim ikad. Kad Fedza procita trazit ce me za asistenta.![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
+1umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:19Sviđa mi se varijanta Muse na wing backu, ako bi mu to bar malo smanjilo defanzivne zadatke. I ovo sa dva napadača da se proba. Mislim da Suljić treba na klupu, kao i Dal.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
-
- Kontakt:
Gledam na areni ovu emisiju poslje utakmice Zvezde,stručna analiza. I jako dobre analize, kaze moraš imati balans u ekipi i sve sto je rekao mi imamo iste probleme. Kaze ne mozes imati 5 igraca ofanzivni koji ne gledaju iza sebe nego samo naprijed, to vise ozbiljan fudbal ne trpi. Mi imamo isto problem Suljić, Dal, Djafić, Čataković uopšte ne razmišljaju o defanzivi kad izgubimo loptu i kad još dodaš problem s stoperima jasno je sto smo primili 10 komada u 5 utakmica. Cak i da imamo dobre stopere ne mogu ispratiti ako 4-5 ofanzivni igraca ne razmišlja defanzivno. Recimo za naše uslove Zrinjski ima jako dobar balans i kompaktnost tima. To je na cemu Fedja mora najvise raditi na balansu izmedju odbrane i napada
-
- Kontakt:
Ne mjesajte mi se u strucni rad, vi administracijski uhljebi. Otkaz mi dajte - ali prvo Obestecenje i sve plate naravno i nadoknadu za dusevni bolSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:26+1umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:19Sviđa mi se varijanta Muse na wing backu, ako bi mu to bar malo smanjilo defanzivne zadatke. I ovo sa dva napadača da se proba. Mislim da Suljić treba na klupu, kao i Dal.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JuricaSpindl, Komercijala19, Paromlinac, Serha i 53 gosta.