Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kako sad to. A prica vam bila svadba.
Pa to i keste njihova reprezentacija.sandžaklije mahom navojaju za sarejvo, sandžačka reprzzentacija je srbija. Nije ni čudo dasu lobirali
Kazu voli sarajevo, pravi je hordas. Mozda ga voli vidjet s kakvog brda i minobacačem u rukama
Ma nije to bas tako. Generalno je tvoj rezon ok za druge igrace koji su u BiH samo rodjeni, ali je ovaj igrao i za mladu i generalno su ga Srbi prekrizili a Sarajevo vratilo u zivot. Ako mu je ovo nacin da vrati, nabijem ga na ****. I to kao navijac Sarajeva.vedranbadjun je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:36Nevjerovatni ste. Meni je bolje recimo što neće igrati za BiH, ako je ne smatra svojom prvom domovinom.
Za BiH trebaju igrati ljudi koji vole ovu zemlju svim srcem, ljudi poput Milana Đurića i sl. u entitetu RS poznati kao tzv. Alijini Srbi.
Pa ovaj Kovačević bi preko K branio za BiH, umirao bi od muke gledajući ljiljane na tribinama i sl.
Dragi Bošnjaci i ostale bh. patriote, mi nemamo druge države i ona je nama svetinja, ostalima je Bosna sila prilika. Shvatite to!
Tu sam, pokušavam cijeli dan doći do informacija da nešto napišem, jer znam da će biti prozivanja
Zaboravio si mladog Svilara. Nema tu šanse za njega i iskreno čisto sumnjam da lik i planira igrati za Srbiju. E sada to što bi imao i pasoš Srbije vjerovatno da bi mu bio plus oko transfera s obzirom na klupske i nacionalne rezultate.