Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro jutro BIH, danas igra jedini europski predstavnik, Uživajmo svi zajedno!
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Sto ih amaw stavi na crtu i rastjera.
Jedne s tribine a drugog iz kluba.
Sad je opet nasao pichku, da se izivljava
Jedne s tribine a drugog iz kluba.
Sad je opet nasao pichku, da se izivljava
Zadnja izmjena: LovacnaJelene, dana/u 18 avg 2022, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
Obitavaju svakakve sorte, medju vama posebno. Šta očekujes? da se neće sladiti "shizopitari" i ko zna sve kakve nazive niste potrbusili se i smišljali. Što je najgore nikome se nista ne vrti oko Veleža, nego ste postali preglasni po tastaurama, valjda prvi put iza rata uvezali 2 godine da niste Slobodatersnakvadrat je napisao/la: ↑18 avg 2022, 01:49Kakvi samo pacenici obitavaju na ovom forumu. Blago roditeljima kakve su kapacitete stvorili i odgojili. Razumijem vase zadovoljstvo, ali momci vi ste bas zagorili. Mislio sam da se samo nama sve vrti oko Veleza, kad ono cijela drzava se zabavila oko Veleza. Ovi Topicevi zaboravili na Konferencijsku ligu, sve su oci uprte u Gabelu. Divovi smetnuli na peticu od Siminog Hana. Javljaju se i kozojebi iz Tuzle, da nas podsjete da i oni postoje. Zeljovci o svom poslu jedini.
Jos drkicu bacite i na spavanje. Ujutro cim oci otvorite, na forum i raspalite.

Ima ovih par debila čude se što im odgovaram(o) na uvrede i gluposti koje pišu o Veležu. Prvo sinoć onaj komšija, tj. najveći mitoman i falsifikator svega, sad i ovaj sjevernije.
Kako rekoh sinoć, sve po zasluzi.
Kako rekoh sinoć, sve po zasluzi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Frajer se bukvalno sprda sa njima. Nasao novu sisu za dojit i hajmo laganini.Osim: Danas nije upalilo, upalit će drugi put
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ovaj Osim sigorno nece dat ostavku nikad, vec je vidio dobru sisu da je podoji i to je to, cekat ce otkaz i onda ce da ih osiromasi e moji Veletovci i hvala vam sto ga mi nismo uzeli sebi sva sreca 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ja kontao vi se zajebavate,a ona budala to stvarno izjavila

https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-a ... ava/432101
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Koliko pricate kako ce da nas osiromasi kao da ima ugovor na 6 godina, a ustvari otkaz mogu pokriti prodane ulaznice za jednu evropsku utakmicu

Najveći crnjak je što to piše fukara iz Tuzle. Oni bi se ugasili da moraju nekom 100k isplatit
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sumnjam da ćete se nagledati takvih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako nista malo uloziti u stadion da gledamo druge kako igraju.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:23Sumnjam da ćete se nagledati takvih
- LovacnaJelene
- Kontakt:
To amawe, sve im uzmi, svakako su dobili haram pare od stranke.
Tebi haram para nikad nije bila strana.
Tebi haram para nikad nije bila strana.
-
- Kontakt:
Ugasi hin Amare
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 07:49Obitavaju svakakve sorte, medju vama posebno. Šta očekujes? da se neće sladiti "shizopitari" i ko zna sve kakve nazive niste potrbusili se i smišljali. Što je najgore nikome se nista ne vrti oko Veleža, nego ste postali preglasni po tastaurama, valjda prvi put iza rata uvezali 2 godine da niste Sloboda![]()
Gledaj rodjaka, zapjenili.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 07:05Nemoj se ti za Sarajevo brinuti i peticu,za razliku od vas nama to nije normalna pojava pa nam je cudno kad se to desi jednom u 20 godina da nam u ovoj ligi neko zabije 5. Ovdje je dovoljno vidjeti sta pisete konkretno za Sarajevo pa se kao cudite kad vam se odgovori,zelim vam drugu ligu gdje vam je i mjesto da vas ne gledamo vise,previse ste se digli a niste uopste bitan faktor,sad cemo da vidimo te vase multimionere o kojima pricate a niste u stanju godinama da dovedete igraca,upravu je Fedja sve bio sto je pricao za vas,sad vidimo da nista nije slagao

Najjaca mi je kad sam procitao da je Amar gadjao navijace flasom, a na videu se vidi da je gadjao klupu za rezervne igrace
. Neko ga ocito sa klupe nije ispostovao na utakmici. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Nije da vam nisam rekaoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:52E moji Mostarci ne znate vi dobro u sta se upustate
Vrijeme ce pokazati

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Onaj četalj iz fks uzeo državljanstvo srbije. Kakav jad od čovjeka. Bravo vladane, karijeru sutra završio
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Na vasu zalost Vladanova karijera je u konstantnom i nevjerovatnom usponu, a Sarajevo ce vec od narednog transfera vrecu para uzeti, a od svakog narednog ce profitirati milione eura.
Hej momci u plavom imam losu vijest
NEMA NAZAD
- Beduin
- Kontakt:
I tako se blizi potencijalnom kraju jos jedna lijepa prica sa nasih BH travnjaka i ove napacene, PTSP-om obavijene drzave.
Mi kao dokazano pogan i isfrustriran narod se uvijek potrudimo usrati sve sa predispozicijom dobroga. Bilo to nepotizmom, bilo sitnom koristi ili nekom licnom frustracijom.
Mi kao dokazano pogan i isfrustriran narod se uvijek potrudimo usrati sve sa predispozicijom dobroga. Bilo to nepotizmom, bilo sitnom koristi ili nekom licnom frustracijom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek i 36 gostiju.