FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A gdje piše da je uzeo srbijanski pasoš ?
Mislim svakako ima pravo nevezano za opredjeljenje reprezentacije, kao i svi iz tog entiteta.
Doduše ako je istina, nije ništa uradio specijalno, jer ga isto čeka kao i ovdje, samo što je tamo prava konkurencija na golu, a ovdje "ugrađivačka". Nama to svakako ništa ne znači u tom smislu, ali "ide u prilog" jer će se sigurno bolje prodati.
Mislim svakako ima pravo nevezano za opredjeljenje reprezentacije, kao i svi iz tog entiteta.
Doduše ako je istina, nije ništa uradio specijalno, jer ga isto čeka kao i ovdje, samo što je tamo prava konkurencija na golu, a ovdje "ugrađivačka". Nama to svakako ništa ne znači u tom smislu, ali "ide u prilog" jer će se sigurno bolje prodati.
- napoleon72
- Kontakt:
Svaka cast Kovi. Iskreno se nadam da ce svi Kovacevici, Amine Kajtaz, Lane Pudar i sva talentovana djeca otic odavde i uzet tudja drzavljanstva, sve dok nas retardirani narod ne skonta koga bira godinama i ko nam unistava sport. Odbojkasice nam u podrumu spavaju dan te hebo. Za kosarkasice se pare skupljaju preko nekih platformi. Za fudbalsku reprezentaciju se poziv dobije ako si dobar s Dzekom.
Idite djeco gdje vam je bolje, valjda nekad progledamo kao narod i skontamo da smo iskljucivo mi krivi za sve ovo, niko drugi.
Idite djeco gdje vam je bolje, valjda nekad progledamo kao narod i skontamo da smo iskljucivo mi krivi za sve ovo, niko drugi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Šta vi očekujete od naroda koji ima masovnost samo kada se pojave nadri ljekari i pjevaljke... Hljeba i igara i da se bistri o dnevno-političkoj situaciji iz kakve bašte... 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Normalno,nego sta
Sta ga boli qurac nek oni i dalje zovu Pirica i Cetkovica i nakve iz Bugarske lige ko ih yebe
Jok trebao cekati da se Vicina prcija od menadjerske reprezentacije smiluje i pozovu ga da bude 3.golman
VLADAN KOVAČEVIĆ!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 avg 2022, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ustati pa spomenuti Vladan Kovačević 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Izvini brate ali kako mozes ovo pisati za golmana koji je ostavio toliki trag i donio nam toliko radosti i uspjeha?Evo pored prodaje jos uvijek mozemo od njega zaraditi bas bas ozbiljne pare
Meni je puno bitnije FKS i od reprezentacije i od Vice i od Husarica i od Misimovica itd.
Yebo vas svi oni redom da vas jeb.ali u usta
Bravo Vladane!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ja ne znam kako nekome moze biti reprezentacija ispred klubaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:34Izvini brate ali kako mozes ovo pisati za golmana koji je ostavio toliki trag i donio nam toliko radosti i uspjeha?Evo pored prodaje jos uvijek mozemo od njega zaraditi bas bas ozbiljne pare
Meni je puno bitnije FKS i od reprezentacije i od Vice i od Husarica i od Misimovica itd.
Bravo Vladane!
1.Sarajevo
pa 10 mjesta prazno

Yebo vas patev,vico,misimovic i ostala bagra
FC United Of Manchester !
Jel se vratio Krivokapic sa Vrela Bosne i voznje fijakerom???
-
- Kontakt:
Isto razmisljamoFCUM je napisao/la: ↑18 avg 2022, 09:20ja ne znam kako nekome moze biti reprezentacija ispred klubaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2022, 08:34Izvini brate ali kako mozes ovo pisati za golmana koji je ostavio toliki trag i donio nam toliko radosti i uspjeha?Evo pored prodaje jos uvijek mozemo od njega zaraditi bas bas ozbiljne pare
Bravo Vladane!
1.Sarajevo
pa 10 mjesta prazno![]()
Yebo vas patev,vico,misimovic i ostala bagra

Pusti ih brate
Meni reprezentacija nije bila preca prije 10-15 godina kad smo kar.ali sve redom a kamo li ova menadjerska prcija
U fudbalskom svijetu Sarajevo pa 100 prazni mjesta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imas opciju biti golman reprezentacije goja ihra svjetska i evropska prvenstva i imasmopciju da branis za svoju zemlju al za par godina ito mozda, dok se izredaju menadzerski golmani... I ti trebas da izaberes
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa Kovačević je još dok je u Sarajevu bio bolji golman i od Šehića i od Pirića i od Vasilja, šta treba, da moli nekog da brani jel?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A kao u Srbiji je sve normala? Nema menadjera i raznoraznih trenera? Pa kakvih je slucajeva kod njih bilo, to se cak ni kod nas nije desavalo.. Eto tamo će stati na go odma, svi ga cekaju rasirenih ruku jer tamo vlada samo ono ko je bolji igra. E pa jest al u qurcu.
Ovdje uopste nije bitno jel Vam Sarajevo ispred reprezentacije ili obrnuto. Nego jesi li covjek ili nisi, jel volis ovu drzavu ili ne. On ocito ne voli, kao i vecina (cast izuzetcima) srba. To je tako i treba se pomiriti s tim.
Njemu ne zelim sve najgore, al eto što se mene tiće (ako je to istina da hoće za susjede da brani), pokazao je da je vanago od čovjeka. Nama kao klubu apsolutno nista ne znaci hoce li za Srbiju braniti ili za BiH. Ide nam procenat od naredne prodaje a to se nece povecati ako bubam sad predje u Benfiku...tako da..
sramotite momke koji su dali živote za ovaj grad i ovaj klub
Kakav je ovo bot
jest to Husaric? 

-
- Kontakt:
Jok ti si
Vladan je legenda Sarajeva .Covjek nam odbranama donio duplu krunu,pa onda jos jednu titulu pa i kup jos jedan+play off EL.A evo sad ce nam donijeti vjerovatno na oni 300k€ jos preko milion eura
Sta je reprezentacija uradila da njega zadrzi?Sta on ima od nase reprezentacije?
To ti je kao da neko iz Novog Pazara najbolji u drzavi na svojoj poziciji,Srbija ne pokaze interes da ga zadrzi i on odluci igrati za BiH.Treba da ga osudjuju?
Njegova licna odluka i zelim mu svu srecu u karijeri aBd jednog dana da opet obuce dres naseg kluba.
Vladan je legenda Sarajeva .Covjek nam odbranama donio duplu krunu,pa onda jos jednu titulu pa i kup jos jedan+play off EL.A evo sad ce nam donijeti vjerovatno na oni 300k€ jos preko milion eura
Sta je reprezentacija uradila da njega zadrzi?Sta on ima od nase reprezentacije?
To ti je kao da neko iz Novog Pazara najbolji u drzavi na svojoj poziciji,Srbija ne pokaze interes da ga zadrzi i on odluci igrati za BiH.Treba da ga osudjuju?
Njegova licna odluka i zelim mu svu srecu u karijeri aBd jednog dana da opet obuce dres naseg kluba.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kovačević je ispao hinjo pravi, samo sutio i onda kao nece za nas braniti na kraju, nije nikad ni htio. On je vec u svojoj glavi imao planove gdje pripada tako da sto dalje od nas i bolje..
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, NeSamSafetee, rimljanin90, Tatamata1946 i 46 gostiju.