Moze
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čuj nije pravi trenutak, k'o da mu je 25 godina, a ne 35Ervin Zukanović za “Avaz”: Osjetio sam da još nije pravi trenutak za povratak na Grbavicu
U razgovoru sa Zukanovićem neizbježna tema je FK Željezničar.
- Hvala Upravi Želje što me je htjela angažovati. Iskreno, i ja sam želio da se vratim i pomognem klubu na terenu i van njega. To mi je bila velika želja i zbog toga se zahvaljujem Edisu Kovačeviću (predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar – op. a.), sa kojim sam razgovarao. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik dogodine, jer mi je ipak želja da završim karijeru u Željezničaru. Naravno, u svojoj kući, ali osjetio sam da još nije pravi trenutak za to. Ne bih volio iznositi detalje. A najmanji problem su bile finansije jer znam u kakvoj je situaciji Željo, istakao je stameni stoper.
Na pitanje jeste li na stolu imali ponudu FK Sarajevo, Zukanović je odgovorio:
- Nisam razgovarao ni s kim iz FK Sarajevo. Želja mi je da se oprostim pred punom Grbavicom
Ovo je standardno predavanje muda. Hoce da se oprosti uz to da naplati jedno 300 hiljadabraco je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:19Čuj nije pravi trenutak, k'o da mu je 25 godina, a ne 35Ervin Zukanović za “Avaz”: Osjetio sam da još nije pravi trenutak za povratak na Grbavicu
U razgovoru sa Zukanovićem neizbježna tema je FK Željezničar.
- Hvala Upravi Želje što me je htjela angažovati. Iskreno, i ja sam želio da se vratim i pomognem klubu na terenu i van njega. To mi je bila velika želja i zbog toga se zahvaljujem Edisu Kovačeviću (predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar – op. a.), sa kojim sam razgovarao. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik dogodine, jer mi je ipak želja da završim karijeru u Željezničaru. Naravno, u svojoj kući, ali osjetio sam da još nije pravi trenutak za to. Ne bih volio iznositi detalje. A najmanji problem su bile finansije jer znam u kakvoj je situaciji Željo, istakao je stameni stoper.
Na pitanje jeste li na stolu imali ponudu FK Sarajevo, Zukanović je odgovorio:
- Nisam razgovarao ni s kim iz FK Sarajevo. Želja mi je da se oprostim pred punom Grbavicom
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma neka Zuka doći ćeš ti kad budeš unuke u kolicima voz'o..
Svi na trening!!!!
Svi na trening!!!!
po onome sto sam vidio od zelje ove sezone definitivno najljepsi fudbal igraju uz zrinjski
pa ako Amoah bude pravi golgeter nebi me cudilo da se ode u evropu sledecu godinu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kazlagić nam sudi protiv Borca 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Borac je nešto drugo al' hajde vidjet ćemo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Evo Vicinog balije s pistaljkom. Yebem li mu rod i porod. Klub obavezno da sutra izadje sa saopstenjem da se nadaju fer i korektnoj utakmici i da se pobjednik odluci na zelenom terenu izmedju fudbalera!
Ma ne treba izlaziti sa saopštenjima da se ne provedemo kao pitari pretprošle sezone kada su ih ljudi ohladili 0-2 na Koševu čisto fudbalski bez sudijskog poguranca, a ovi danima prije kukali na sudiju, pisali saopštenja...
Ali igrači trebaju biti svjesni da svašta mogu očekivati gore.
Ali igrači trebaju biti svjesni da svašta mogu očekivati gore.
-
- Kontakt:
Ne bih da budem negativan al daj Boze da gore mozemo ista vise od boda izvuci…
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Nije problem, ako nas uzmu javno im se zahvaliti na gostoprimstvu i cestitati pobjedu. Pritisak se mora napraviti jer je ovo haos izbor od sudije
Neki dan sam pisao kako ne treba gledati da neki sudija ima nešto protiv želje, al da se znao gurat borac jeste. Kad ukucamo na google-u ime Mirze Kazlagića izlete bar dvije ili tri otimačine u korist borca. Eh sad da su naš malo više samoinicijativni pa da podnesu savezu zahtjev da se sudija mijenja. Neće se promijeniti, ali bar da se da ovom sudiji do znanja da očekujemo lakrdiju, pa možda malo i pripazi.
Opet treba biti pametan pa reći igračima da se ne upuštaju u rasprave i da izbjegavaju neke rizične duele u 16, jer po meni ovaj će čekati i najmanji kontakt da sudi penal.
Ne volim pisati o ovome, al realno ovo je borcu baš bitna tekma i bodovno i psihološki, zato je vjerovatno kazlagić i stavljen da sudi. Nadam se da se varam i da je ovo što pišem teorija zavjere. Ako nas dobiju pošteno ok, al ako im počne škripati, nadam se da se neće desiti ono što mislim.
Opet treba biti pametan pa reći igračima da se ne upuštaju u rasprave i da izbjegavaju neke rizične duele u 16, jer po meni ovaj će čekati i najmanji kontakt da sudi penal.
Ne volim pisati o ovome, al realno ovo je borcu baš bitna tekma i bodovno i psihološki, zato je vjerovatno kazlagić i stavljen da sudi. Nadam se da se varam i da je ovo što pišem teorija zavjere. Ako nas dobiju pošteno ok, al ako im počne škripati, nadam se da se neće desiti ono što mislim.
Pola stvari koji se ovdje pišu su laži kvadrat. Od toga da Mulalic neće Zukanovica. Do neko investitora koji će graditi kule i vratiti sve dugove. To je više manje nebitno.
Gore od toga su profili poput mojamalenkost koji nakon psovanja mrtvog oca Amaru dodje hladno napise nece se nama opet nakacit. Samo kakav je to sklop mozga nikako mi nije jasno. Hej,sta smo sve slavili s njim i da na kraju ti dodje neki degenerik piše takve nebuloze. Gore od svega.. pod hitno se ovaj forum mora restartovat..Truju ovu djecu ovdje što je najgore.
Gore od toga su profili poput mojamalenkost koji nakon psovanja mrtvog oca Amaru dodje hladno napise nece se nama opet nakacit. Samo kakav je to sklop mozga nikako mi nije jasno. Hej,sta smo sve slavili s njim i da na kraju ti dodje neki degenerik piše takve nebuloze. Gore od svega.. pod hitno se ovaj forum mora restartovat..Truju ovu djecu ovdje što je najgore.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 18 avg 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Bersaga
- Kontakt:
Neće im pomoći ni 3 Kazlagića.
Svi na trening, još manje od sat vremena ostalo!
Svi na trening, još manje od sat vremena ostalo!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dižite ba guzice iz fotelja, na pivu pa na trening..
Slabo raje do sad baš..
Slabo raje do sad baš..
Nisu svi neradnici ko tiavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:44Dižite ba guzice iz fotelja, na pivu pa na trening..
Slabo raje do sad baš..

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, knoa, Levin, Lordiox101 i 34 gosta.