17.08.2022. Srijeda

I ovu sacicu jada je Osim rastjerao ko hladna voda kerove?
Kakve veze ima RA sa onim jucer?LovacnaJelene je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:51I ovu sacicu jada je Osim rastjerao ko hladna voda kerove?![]()
![]()
Ma sve OK, ja tebi jedno ti nesta trece pricas.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:04Ako mislis da je okej ono sta su mu radili sa Piricem i Cetkovicem to je tvoj problem druze. Kad ti vidis da je neko dao kaparu i da ce on branit bez obzira na sve, kad vidis da pored tebe na golu reprezentacije BiH stoji momak kojem u opisu profila pise "golman reprezentacije Srbije" pukne ti film i sve posaljes u tri pmnokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:02Raspravljamo i te kako! Zbog jednog poziva se druze ne odustaje od reprezentacije ako vec hoces za nju da branis. Ja sam ti naveo primjer gore gdje se isto tako nisu pozivali neki kad su trebali. Pa procitaj! Znaci dobijao je pozive, vrtio se tu, bio bi prvi golman kod nas sigurno za godinu dvije, al je tu prevagnulo nesto drugo. Repliciras i vrtis u krug pricu, ja mislim da i ako je imao volje da brani za nas, puno veca volja je ocito bila da brani za Srbiju. Ti mislis da je sve do saveza, ja mislim da je i do njega i to je to..IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 12:15
Covjek je javio puno ranije da se nece odazvat tom pozivu jer se zeni, a ovi iz saveza su namjerno to uradili da ga javno lincuju. Pri jednom okupljanju reprezentacije Vladan ima 5 puta vise odbranjenih penala u 2 mjeseca sezone nego Piric nastupa za klub u zadnje 3 godine. Nije pozvan tad. O cemu mi dalje raspravljamo?
Puno je tu vise stvari od jednog okupljanja. Znaju to svi. Momak im je ranije dostavio obavjestenje da se nece odazvat ovom pozivu sad jer ima svadbu, a nasi u savezu jedva docekali da ga isprozivaju. Vladan je vec godinu dana trebao biti prvi golman repke, al jbg nema mjesta pored Pirica i Cetkovica, prvoklasni golmaninokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:28Ma sve OK, ja tebi jedno ti nesta trece pricas.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:04Ako mislis da je okej ono sta su mu radili sa Piricem i Cetkovicem to je tvoj problem druze. Kad ti vidis da je neko dao kaparu i da ce on branit bez obzira na sve, kad vidis da pored tebe na golu reprezentacije BiH stoji momak kojem u opisu profila pise "golman reprezentacije Srbije" pukne ti film i sve posaljes u tri pmnokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:02
Raspravljamo i te kako! Zbog jednog poziva se druze ne odustaje od reprezentacije ako vec hoces za nju da branis. Ja sam ti naveo primjer gore gdje se isto tako nisu pozivali neki kad su trebali. Pa procitaj! Znaci dobijao je pozive, vrtio se tu, bio bi prvi golman kod nas sigurno za godinu dvije, al je tu prevagnulo nesto drugo. Repliciras i vrtis u krug pricu, ja mislim da i ako je imao volje da brani za nas, puno veca volja je ocito bila da brani za Srbiju. Ti mislis da je sve do saveza, ja mislim da je i do njega i to je to..
Jeboga i Cetkovic i Piric, niko tebi ba ne moze ukrasti mjesto ako si klasa, moze ti uskratiti jedan poziv kao sto jesu, al ne moze ti uskratiti da igras za reprezentaciju ako imas volju kao sto on ima al za Srbiju.
Vidis da sad taktizira, ne oglasava se nikako, nije 100% zatvorio vrata BiH a mudro ceka poziv Srbije.. Ma pusti ba, jasno je to ko dan, samo sto ti neces da vidis kako jest, nego jos naljutio se sto je promasio jedno okupljanje.. Mos si mislit
DerbiLovacnaJelene je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:51I ovu sacicu jada je Osim rastjerao ko hladna voda kerove?![]()
![]()
Sta je tu puno vise, hajd nam objasni? Menadjeri, talovi? Toga nema u Srbiji jel? Pa oni su sampioni univerzuma u tome!IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:32Puno je tu vise stvari od jednog okupljanja. Znaju to svi. Momak im je ranije dostavio obavjestenje da se nece odazvat ovom pozivu sad jer ima svadbu, a nasi u savezu jedva docekali da ga isprozivaju. Vladan je vec godinu dana trebao biti prvi golman repke, al jbg nema mjesta pored Pirica i Cetkovica, prvoklasni golmaninokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:28Ma sve OK, ja tebi jedno ti nesta trece pricas.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:04
Ako mislis da je okej ono sta su mu radili sa Piricem i Cetkovicem to je tvoj problem druze. Kad ti vidis da je neko dao kaparu i da ce on branit bez obzira na sve, kad vidis da pored tebe na golu reprezentacije BiH stoji momak kojem u opisu profila pise "golman reprezentacije Srbije" pukne ti film i sve posaljes u tri pm
Jeboga i Cetkovic i Piric, niko tebi ba ne moze ukrasti mjesto ako si klasa, moze ti uskratiti jedan poziv kao sto jesu, al ne moze ti uskratiti da igras za reprezentaciju ako imas volju kao sto on ima al za Srbiju.
Vidis da sad taktizira, ne oglasava se nikako, nije 100% zatvorio vrata BiH a mudro ceka poziv Srbije.. Ma pusti ba, jasno je to ko dan, samo sto ti neces da vidis kako jest, nego jos naljutio se sto je promasio jedno okupljanje.. Mos si mislit![]()
Sve sami nehljebari i kriminalci.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:39
Petak
Cetvrtak
Cetvrtak
Petak
Srijeda
Radnim danima
1400+ kilometera
Znaci i ja sam kriminalacWlad55 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:47Sve sami nehljebari i kriminalci.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:39
Petak
Cetvrtak
Cetvrtak
Petak
Srijeda
Radnim danima
1400+ kilometera
Momak je bio na 6 utakmica reprezentacije i na svih 6 je sjedio na klupi, a bio je bolji od svakog naseg golmana. Hajde i to, al ona prica da nije htio se odazvat selektoru i ono javno lincovanje iako je ranije javljeno savezu da se nece odazivati ja mislim da je bilo kljucno. Svako bi nakon onog rekao "ma ko vas ****, nit mi je drzava sta dala nit ista, odoh ja gdje ce me cijeniti". Na kraju krajeva pa i ako mu je draze igrat za Srbiju, puna podrska momcino. Tako je i Cetkovicu san biti "prvi golman reprezentacije Srbije", al eto opet ga haman doživljavate kao svoga, dok je Kova za idiote cetnik.nokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:38Sta je tu puno vise, hajd nam objasni? Menadjeri, talovi? Toga nema u Srbiji jel? Pa oni su sampioni univerzuma u tome!IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:32Puno je tu vise stvari od jednog okupljanja. Znaju to svi. Momak im je ranije dostavio obavjestenje da se nece odazvat ovom pozivu sad jer ima svadbu, a nasi u savezu jedva docekali da ga isprozivaju. Vladan je vec godinu dana trebao biti prvi golman repke, al jbg nema mjesta pored Pirica i Cetkovica, prvoklasni golmaninokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:28
Ma sve OK, ja tebi jedno ti nesta trece pricas.
Vidis da sad taktizira, ne oglasava se nikako, nije 100% zatvorio vrata BiH a mudro ceka poziv Srbije.. Ma pusti ba, jasno je to ko dan, samo sto ti neces da vidis kako jest, nego jos naljutio se sto je promasio jedno okupljanje.. Mos si mislit![]()
Znaci jedan hebeni poziv koji mu nije upucen je nedovoljanda neko ko hoce da igra za repku srcem ili bilo cim, kaze da odbija igrati za tu istu repku i TACKA. Tu moja diskusija zavrsava na ovu temu![]()
Dobro strumfe necemo vise. Malo smo pretjerali sto jest jest. Momak jest kvalitetan i perspektivan golman, al nije bas sad kvalitet Muftica pa da se ovoliko o njemu prica
Imas njegovu podtemu, ali vidim i tamo si aktivan. Kako ti se da onda i ovdje isto pisati?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:26Dobro strumfe necemo vise. Malo smo pretjerali sto jest jest. Momak jest kvalitetan i perspektivan golman, al nije bas sad kvalitet Muftica pa da se ovoliko o njemu prica![]()
Znaci istrazio si meLeonProfessional je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:37Imas njegovu podtemu, ali vidim i tamo si aktivan. Kako ti se da onda i ovdje isto pisati?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:26Dobro strumfe necemo vise. Malo smo pretjerali sto jest jest. Momak jest kvalitetan i perspektivan golman, al nije bas sad kvalitet Muftica pa da se ovoliko o njemu prica![]()
![]()
I pomalo s tim epitetima. Bolje malo ohladi, ne moras pravdati sve vezano za Sarajevo.
E bas si mi ti ciljano neko koga cu istraziti, nemam pametnijeg posla. Jednostavno otvoris temu i vidis da je svaki drugi post tvoj.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:40Znaci istrazio si meLeonProfessional je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:37Imas njegovu podtemu, ali vidim i tamo si aktivan. Kako ti se da onda i ovdje isto pisati?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:26
Dobro strumfe necemo vise. Malo smo pretjerali sto jest jest. Momak jest kvalitetan i perspektivan golman, al nije bas sad kvalitet Muftica pa da se ovoliko o njemu prica![]()
![]()
I pomalo s tim epitetima. Bolje malo ohladi, ne moras pravdati sve vezano za Sarajevo.Ma eto odgovaram forumasima koji ga pljuju. Kad ga je Mamba mogao ovdje spomenuti kao cetnika mogu ga i ja braniti.
![]()
To sto kazes da ja branim sve za Sarajevo, kad si mi vec krenuo citati postove za Kovu procitaj jos koji sa naseg pdfa![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 11 gostiju.