Istok odlicna ideja, ipak mislim da ce tesko ko platiti izradu cerade 10x20 metera i to bez da klub ima nekog profita.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2022, 12:03I to bi se jednom ocistile stolice prije prekrivanja ceradom i bog zna kad bi se vise cistitle jer nebi bilo potrebe
Stolice na istoku isto bi trebali uraditi, jer klub bi dobio na dva fronta.Prvo očuvali bi stolice, jer ovako samo dzabe propadaju i bio bi spreman opet nekada kada se otvori.Druga stvar opet isto dobra reklama i to baš sada radi ljudi sa zapada i strima.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako sam shvatio redbul-a on je mislio da svaka stolica ima svoju ceradu? Ipak je ovo sa jednom ceradom ucinkovitije i jeftinije, a i nas narod ne bi dolazio u napast da ponese malu ceradicu kuci. 
Ali o tome, kad za to dodje vrijeme. Meanwhile, svi u Zepce!

Da na to sam mislio, svaka stolica da ima svoju ceradu, tj. prekrivac. Sad moze i drugacije, ako je bolje jednu ceradu razvuci i pokriti veci dio zapada, moze i iz 2-3 puta da se pokrije. Nije ni to lose, samo onda to moraju radnici na odrzavanju stadiona raditi, prije i poslije svake utakmice. Za sad dovoljno je zapad da se uradi, jer je to tribina koja je i otvorena u ovoj ligi.phillies je napisao/la: ↑17 avg 2022, 13:06Ako sam shvatio redbul-a on je mislio da svaka stolica ima svoju ceradu? Ipak je ovo sa jednom ceradom ucinkovitije i jeftinije, a i nas narod ne bi dolazio u napast da ponese malu ceradicu kuci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
redbull93 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 13:18Da na to sam mislio, svaka stolica da ima svoju ceradu, tj. prekrivac. Sad moze i drugacije, ako je bolje jednu ceradu razvuci i pokriti veci dio zapada, moze i iz 2-3 puta da se pokrije. Nije ni to lose, samo onda to moraju radnici na odrzavanju stadiona raditi, prije i poslije svake utakmice. Za sad dovoljno je zapad da se uradi, jer je to tribina koja je i otvorena u ovoj ligi.phillies je napisao/la: ↑17 avg 2022, 13:06Ako sam shvatio redbul-a on je mislio da svaka stolica ima svoju ceradu? Ipak je ovo sa jednom ceradom ucinkovitije i jeftinije, a i nas narod ne bi dolazio u napast da ponese malu ceradicu kuci.

Samo što u nas nisu ovakve stolice, ali to je taj pojedinačni fazon
Re: NK Čelik Zenica
Siguran sam da će klub kad bude u mogućnosti zajedno sa savezom, "Gradom" i ostalim interesnim grupama, uložiti određena sredstva i ušminkati eksterijer Bilinog polja: prefarbati žute stepenice i dograditi dijelove gdje fali betona na istim, srediti stolove na zapadu, istoku, ofarbati ove roze dijelove stadiona u crno jer ovo gdje su Robijaši radili grafit sa crnom pozadinom izgleda premočno, reflektore uraditi opet (i tu bih ja neku boju da nije siva
) i još dosta dosta toga.
Do toga mi imamo dosta dosta dosta borbe i dosta dosta dosta dokazivanja ljubavi prema našem klubu kupovinom ulaznica, uskoro i donatorskih, Fan shop artikala, učlanjenja, Čeličnog zida i svih drugih akcija koje klub kreira s namjerom pomoći klubu u teškim trenucima.
Što je gore neko napisao... Žepče away!! Jedno od uvijek lijepih gostovanja, pa i u PL, iako se radi o drugom, novom klubu

Do toga mi imamo dosta dosta dosta borbe i dosta dosta dosta dokazivanja ljubavi prema našem klubu kupovinom ulaznica, uskoro i donatorskih, Fan shop artikala, učlanjenja, Čeličnog zida i svih drugih akcija koje klub kreira s namjerom pomoći klubu u teškim trenucima.
Što je gore neko napisao... Žepče away!! Jedno od uvijek lijepih gostovanja, pa i u PL, iako se radi o drugom, novom klubu

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Zna li se ide li Kolic u Zepce ili mora na strazu?
- limvolikce1945
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nek se čeliče momci, nece im nista bit' 
Salu na stranu, lijepo je vidjeti i mladje kategorije u jednakoj opremi kao i prvi tim. Dugo je to bila misaona imenica.

Salu na stranu, lijepo je vidjeti i mladje kategorije u jednakoj opremi kao i prvi tim. Dugo je to bila misaona imenica.
Ide li se u najjačem sastavu u Žepče?
Salkić?
Salkić?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:

Jos je rovit ne treba s njim forsirat, bolje nek bude spreman za Bosnu Visoko
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Zna li se koliko smo dobili od FK Sarajevo za korištenje Bilinog polja?
-
- Kontakt:

Ja vjerujem za sve utakmice da cemo uspjeti izvuci minimum 100k.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dal bi zrinjski mogao igrati na Bilinom ako bi prošli u grupu?
Bilino polje je najbliže cat 4, tako da ako Zrinjski prođe u grupu igrali bi na Bilinom
Mislim da samo kod nas i mogu igrati, ma da nisam 100% siguran.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.