FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze li nas dole sutra biti bar 1500? Da ispratimo novi kiks.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U njegovom mandatu u Sarajevu, vise su magovi poput Milanovica i Hebibovica igrali na lijevom krilu nego on.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:26Koliko smo mi toksična sredina najbolje govori primjer Jukića, lik je u Zrinjskom sasvim drugačiji igrač.
I da udju, em imaju sirok i kvalitetan roster, em bi uzeli ogromne pare, i na zimu doveli par kapitalaca, ne mastajte da ako udju, da ce gubiti lako bodove. Mada mislim da nece uci, Slovan ima strasan stadion, atmosfera odlicna, izbacit ce ih na produzetke ili na penale
- Ferrante071
- Kontakt:
Realno uz Ćorluku, Jukić jedan od gorih igrača u večerašnjoj utakmici.Lucas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:12U njegovom mandatu u Sarajevu, vise su magovi poput Milanovica i Hebibovica igrali na lijevom krilu nego on.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:26Koliko smo mi toksična sredina najbolje govori primjer Jukića, lik je u Zrinjskom sasvim drugačiji igrač.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Bolji me kur za Zrinjski, Jukica i ostali.
idemo sutra po 3 boda.
idemo sutra po 3 boda.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Atmosfera koju prave navijači je nezdrava. Samo se gleda koga ce se uzeti na zub, i onda idu salve uvreda. A ocekivanja uvijek da smo mi nesto bitniji od drugih. Prenaloženi smo. Daj samo da nadjemo manu, kopamo po proslosti, znamo cijelo porodično stablo, i onda ide, taa će ooon.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:29Sami sebi smo najveći dušmaniSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:26Koliko smo mi toksična sredina najbolje govori primjer Jukića, lik je u Zrinjskom sasvim drugačiji igrač.
I onaj bubanj tuče 90 minuta, ubi podsvjesno.
Dakle toksična sredina.
-
- Kontakt:
Ako mislis na Jukica on je danas bio bas katastrofa.Syebo im je bar 4-5 odlicni i izgledni sansi.Onaj sut sto mu je golman odbranio u 2.pol realno zabija se gol sa one pozicije+nije imao nijedan znacajan dribling ni prodor
Bolji je svakako kod njih nego kod nas
Da mu se trebalo dati malo vise minutaze trebalo je,da cu plakati i zaliti za njim,necu ni jedne sekunde
Ono kod nas sto je prikazivao je mutavost da je tacno preyebao Hebibovica
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 avg 2022, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To što pojedinci koji kod nas izgledaju ko amateri negdje drugo nižu uspjehe pokazuje da nije problem u pojedincima i u igračima (ko što nije ni sad), nego u odsustvu sistema i kontinuiteta.
Samo naprijed Saraj'vo!
Zrinjski vec tri godine ima istu ekipu,jos plus doradjuje istu.Slazem se sa Dudicem otjerali smo jedan tim doveli bukvalno drugi.Trebat ce vremena sve da se uigra,plus povrede igraca u odbrani.Malo smo imali i malera ,ali ja se nadam vec u proljece novi par pojacanja i da doradimo i jos vise se pojacamo.
To bi do Evrope trebalo biti mnogo bolja,nadam se jacoj ekipa,a i Zrinjski nam je zadao veceras zadacu da moramo jos dici kvalitet.
To bi do Evrope trebalo biti mnogo bolja,nadam se jacoj ekipa,a i Zrinjski nam je zadao veceras zadacu da moramo jos dici kvalitet.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 avg 2022, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
I hajde da cujemo tvoje strucno misljenje sta je promjenjeno tokom utakmice, osim igracaLovacnaJelene je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:07Jel Dudik naucio sta od kolege Jakirovica kako se mjenja taktika u toku utakmice?
Sve mi znamo.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
E čuj Dudik hahahahahahahahahahahahaahahahaha
Dnevna doza seratora
Svi u Zenicu
Svi u Zenicu
Taj Jukić što je upropastio nekoliko prilika se uvijek vraćao i defanzivno pomagao svome beku. Sta suljic radi? Mase rukicama i čeka loptu.
Gledajte Bilbiju kako ganja presing , nas Hamza mrtav u 30 minuti. Džaba nam Mirvic i novci kad mi kupimo spore igrače a neki su više u bolnici nego na terenu.
Gledajte Bilbiju kako ganja presing , nas Hamza mrtav u 30 minuti. Džaba nam Mirvic i novci kad mi kupimo spore igrače a neki su više u bolnici nego na terenu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
PerešFCUM je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:44Taj Jukić što je upropastio nekoliko prilika se uvijek vraćao i defanzivno pomagao svome beku. Sta suljic radi? Mase rukicama i čeka loptu.
Ma mislim i na njega i na jos najmanje nekoliko desetina igraca…fkt nekada mislim da smo bas nezdrava sredina u kojoj niko ne moze da se u potpunosti afirmise i pruzi svoj maximum.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:18Ako mislis na Jukica on je danas bio bas katastrofa.Syebo im je bar 4-5 odlicni i izgledni sansi.Onaj sut sto mu je golman odbranio u 2.pol realno zabija se gol sa one pozicije+nije imao nijedan znacajan dribling ni prodor
Da mu se trebalo dati malo vise minutaze trebalo je,da cu plakati i zaliti za njim,necu ni jedne sekunde
-
- Kontakt:
Slazem se,nadati se da Dudic zna odabrat igraca kao Jakirovicjer ove igrace na koje je Dudic insistirao su blago receno ocaj tipa Nurudinamypitar je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:18Zrinjski vec tri godine ima istu ekipu,jos plus doradjuje istu.Slazem se sa Dudicem otjerali smo jedan tim doveli bukvalno drugi.Trebat ce vremena sve da se uigra,plus povrede igraca u odbrani.Malo smo imali i malera ,ali ja se nadam vec u proljece novi par pojacanja i da doradimo i jos vise se pojacamo.
E vala ovaj put im niko nije rijec rekao sve dok nisu poceli hodati po terenu i ne upucivati sut u okvir gola protiv velesila poput Igmana.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:17Atmosfera koju prave navijači je nezdrava. Samo se gleda koga ce se uzeti na zub, i onda idu salve uvreda. A ocekivanja uvijek da smo mi nesto bitniji od drugih. Prenaloženi smo. Daj samo da nadjemo manu, kopamo po proslosti, znamo cijelo porodično stablo, i onda ide, taa će ooon.FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:29Sami sebi smo najveći dušmaniSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:26Koliko smo mi toksična sredina najbolje govori primjer Jukića, lik je u Zrinjskom sasvim drugačiji igrač.
I onaj bubanj tuče 90 minuta, ubi podsvjesno.
Dakle toksična sredina.
Eno sad smetaju i navijaci sto bubnjaju, sve igrace svijeta motivise i nosi pjesma navijacke grupe, samo nasim balerinama po tvom smeta bubanj

-
- Kontakt:
I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.
Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Je li stvarno neko misli da će Hamza ili nardin praviti presing ? Njih dvojica su dobri za klupe da udju,nama treba brz i jak napadač. Moramo promjeniti politiku dovođenja igrača,ne vraćati bivše igrače pogotovokeli je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:47PerešFCUM je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:44Taj Jukić što je upropastio nekoliko prilika se uvijek vraćao i defanzivno pomagao svome beku. Sta suljic radi? Mase rukicama i čeka loptu.
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ma Jukic nista ne odskace od vecine nasih igraca,puno zuji malo meda daje. Ocit primjer je Cuze perfektni centarsutevi,nije ga bilo u pono akcija al kad je u akciji probije uvijek,dok Jukic u milion nekih sansi i znas kako ce zavrsiti preko gola ili ce da trci ko muha bez glave i centarsut u oblake ili izbori korner najvisezagorski je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:50Ma mislim i na njega i na jos najmanje nekoliko desetina igraca…fkt nekada mislim da smo bas nezdrava sredina u kojoj niko ne moze da se u potpunosti afirmise i pruzi svoj maximum.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:18Ako mislis na Jukica on je danas bio bas katastrofa.Syebo im je bar 4-5 odlicni i izgledni sansi.Onaj sut sto mu je golman odbranio u 2.pol realno zabija se gol sa one pozicije+nije imao nijedan znacajan dribling ni prodor
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bilosta, bordobijeli, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 73 gosta.