Nama je pametnije bilo da smo otisli kod Maminja i pitali da dovedemo par ovih mladih iz Dinama na posudbu a ne ove polovnjake neke sto smo doveli, Zrinjski je perfektno odradio transfer rok.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:56Ma Jukic nista ne odskace od vecine nasih igraca,puno zuji malo meda daje. Ocit primjer je Cuze perfektni centarsutevi,nije ga bilo u pono akcija al kad je u akciji probije uvijek,dok Jukic u milion nekih sansi i znas kako ce zavrsiti preko gola ili ce da trci ko muha bez glave i centarsut u oblake ili izbori korner najvisezagorski je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:50Ma mislim i na njega i na jos najmanje nekoliko desetina igraca…fkt nekada mislim da smo bas nezdrava sredina u kojoj niko ne moze da se u potpunosti afirmise i pruzi svoj maximum.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:18
Ako mislis na Jukica on je danas bio bas katastrofa.Syebo im je bar 4-5 odlicni i izgledni sansi.Onaj sut sto mu je golman odbranio u 2.pol realno zabija se gol sa one pozicije+nije imao nijedan znacajan dribling ni prodor
Bolji je svakako kod njih nego kod nas
Da mu se trebalo dati malo vise minutaze trebalo je,da cu plakati i zaliti za njim,necu ni jedne sekunde
Ono kod nas sto je prikazivao je mutavost da je tacno preyebao Hebibovica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sto pojedinci govore o Dudicu tako su i oni govorili za Jakirovica kad nije izborio evropu,a vidi sad gdje su.
Puna podrska za Dudica u ovom trenutku,ako ne izbori evropu onda tek mijenjati.
Puna podrska za Dudica u ovom trenutku,ako ne izbori evropu onda tek mijenjati.
-
- Kontakt:
Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem nauciliajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:53I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.
Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Sutra je Sloboda prava ekipa za vratiti se na pobjednicki kolosijek.
- Ferrante071
- Kontakt:
Mi sami sebi pravimo najviše zla...
Moramo se galvanizovati i da nam je FK Sarajevo na prvom mjestu, ko god da igra ili vodi ekipu dok god su tu naši su pa da su od goovana.
Prijatelja u PLBiH nema tako da svaki naš kiks dušmani će dočekati kao najbolji poklon.
Iz utakmice u utakmicu.
Iz poraza u pobjedu. Iz pobjede u niz.
Vidimo se u Titovoj u Maju.
Moramo se galvanizovati i da nam je FK Sarajevo na prvom mjestu, ko god da igra ili vodi ekipu dok god su tu naši su pa da su od goovana.
Prijatelja u PLBiH nema tako da svaki naš kiks dušmani će dočekati kao najbolji poklon.
Iz utakmice u utakmicu.
Iz poraza u pobjedu. Iz pobjede u niz.
Vidimo se u Titovoj u Maju.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Igman je bila još bolja ekipa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jakirović sa njima nije izborio ni Evropu, ostavili ga istrpili i vidis rezultate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:03Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem nauciliajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:53I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.
Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Ne razumijem zašto je samo nama problem da istrpimo nekog. Ovo nije upućeno tebi, nego općenito svima nama, jer mi imamo taj problem što hoćemo sve i odmah.
Ja sam čak bio i za Vinka, po meni odlična opcija za duge staze samo što je čovjek bio tu u baš ružnom periodu.
Što se tiče Zrinjskog pretjeruješ u nekim stvarima, Janković i Ćuže su kvalitetni mladi igrači, ali je previše reći da su tri koplja iznad naših igrača. Cijela ekipa im je kompaktna i dobro posložena tako da svaki od njih izgleda dobro plus su i u formi, igraju Evropu i drugačiji je motiv tu.
Bitno je da gledamo sebe da idemo od utakmice do utakmice i da ispravljamo greške. Sutra svi u Zenicu, izdignut se još jednom i konačno slaviti.

Kladionice su nam naklonjene više nego što sam očekivao, trenutno kec 1,50
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja cu buraz Sarajevo podrzavat i u 6-toj ligi,kad sam Zubanovica prezivio i prelomio mogu sve. Za Dudica se zna moje misljenje od prije da se ne ponavljam i podrska kako god da zavrsi,za Sablica sam govorio da nije do njega,da je sve protiv njega atmosfera,losi igraci,turbulencije itd al su mu se na kosti naklatili,trenera da ocjenjujes treba malo duzi period dok uspostavi sve svoje zamisli,ali opet porazi 5-1 i 2-0 od Igmana bez suta na gol se ne smiju desavati makar juniore izveli. Opet da ponovim jer pratim Cuze i Jankovic imaju sve ono sto ni jedan nas igrac nema,skolovani igraci u svakom pogledu a Ilinic ovaj je za Kapica doktor nauka. Lik proigrava,uklizava,skace,dribla,vraca se u odbranu,i takav mrtav igrac kao Kapic nama zauzima mjesto,treba imat damu pa ga izbaciti iz tima bolje kadet da dobije minute garantujem nece nista losiji bitiajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:25Jakirović sa njima nije izborio ni Evropu, ostavili ga istrpili i vidis rezultate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:03Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem nauciliajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 22:53I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.
Ne razumijem zašto je samo nama problem da istrpimo nekog. Ovo nije upućeno tebi, nego općenito svima nama, jer mi imamo taj problem što hoćemo sve i odmah.
Ja sam čak bio i za Vinka, po meni odlična opcija za duge staze samo što je čovjek bio tu u baš ružnom periodu.
Što se tiče Zrinjskog pretjeruješ u nekim stvarima, Janković i Ćuže su kvalitetni mladi igrači, ali je previše reći da su tri koplja iznad naših igrača. Cijela ekipa im je kompaktna i dobro posložena tako da svaki od njih izgleda dobro plus su i u formi, igraju Evropu i drugačiji je motiv tu.
Bitno je da gledamo sebe da idemo od utakmice do utakmice i da ispravljamo greške. Sutra svi u Zenicu, izdignut se još jednom i konačno slaviti.![]()
-
- Kontakt:
Imatel jos kakve urote kladara,klanovi?
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta vi mislite koliko imamo nasih igraca koji su najbolji na svojoj poziciji u ligi?
Ovako na prvu 2-3 (Avramovski, Cirjak i mozda al se treba jos pokazati Musa u borbi sa Corlukom)
Ovako na prvu 2-3 (Avramovski, Cirjak i mozda al se treba jos pokazati Musa u borbi sa Corlukom)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Po čemu Avramovski? Po reputaciji?
Sutra ćemo opet ispoštovati odlazak u Zenicu, tražimo samo ono zalaganje i borbu iz prve tri tekme, ništa više.
Sutra ćemo opet ispoštovati odlazak u Zenicu, tražimo samo ono zalaganje i borbu iz prve tri tekme, ništa više.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
DzaficJavierBosnia je napisao/la: ↑19 avg 2022, 00:50Sta vi mislite koliko imamo nasih igraca koji su najbolji na svojoj poziciji u ligi?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Al ni Cuze ni Jankovic nisu njihovi igraci, vec posudjeni iz Dinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:33Ja cu buraz Sarajevo podrzavat i u 6-toj ligi,kad sam Zubanovica prezivio i prelomio mogu sve. Za Dudica se zna moje misljenje od prije da se ne ponavljam i podrska kako god da zavrsi,za Sablica sam govorio da nije do njega,da je sve protiv njega atmosfera,losi igraci,turbulencije itd al su mu se na kosti naklatili,trenera da ocjenjujes treba malo duzi period dok uspostavi sve svoje zamisli,ali opet porazi 5-1 i 2-0 od Igmana bez suta na gol se ne smiju desavati makar juniore izveli. Opet da ponovim jer pratim Cuze i Jankovic imaju sve ono sto ni jedan nas igrac nema,skolovani igraci u svakom pogledu a Ilinic ovaj je za Kapica doktor nauka. Lik proigrava,uklizava,skace,dribla,vraca se u odbranu,i takav mrtav igrac kao Kapic nama zauzima mjesto,treba imat damu pa ga izbaciti iz tima bolje kadet da dobije minute garantujem nece nista losiji bitiajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:25Jakirović sa njima nije izborio ni Evropu, ostavili ga istrpili i vidis rezultate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:03
Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem naucili
Bitno je da gledamo sebe da idemo od utakmice do utakmice i da ispravljamo greške. Sutra svi u Zenicu, izdignut se još jednom i konačno slaviti.![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
0JavierBosnia je napisao/la: ↑19 avg 2022, 00:50Sta vi mislite koliko imamo nasih igraca koji su najbolji na svojoj poziciji u ligi?
Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Haksss, mnon46, rimljanin90, svabonja, Vanja8 i 93 gosta.