FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 18 avg 2022, 22:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 avg 2022, 22:56
zagorski je napisao/la:
18 avg 2022, 22:50
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2022, 22:18

Ako mislis na Jukica on je danas bio bas katastrofa.Syebo im je bar 4-5 odlicni i izgledni sansi.Onaj sut sto mu je golman odbranio u 2.pol realno zabija se gol sa one pozicije+nije imao nijedan znacajan dribling ni prodor

Bolji je svakako kod njih nego kod nas
Da mu se trebalo dati malo vise minutaze trebalo je,da cu plakati i zaliti za njim,necu ni jedne sekunde
Ono kod nas sto je prikazivao je mutavost da je tacno preyebao Hebibovica
Ma mislim i na njega i na jos najmanje nekoliko desetina igraca…fkt nekada mislim da smo bas nezdrava sredina u kojoj niko ne moze da se u potpunosti afirmise i pruzi svoj maximum.
Ma Jukic nista ne odskace od vecine nasih igraca,puno zuji malo meda daje. Ocit primjer je Cuze perfektni centarsutevi,nije ga bilo u pono akcija al kad je u akciji probije uvijek,dok Jukic u milion nekih sansi i znas kako ce zavrsiti preko gola ili ce da trci ko muha bez glave i centarsut u oblake ili izbori korner najvise
Nama je pametnije bilo da smo otisli kod Maminja i pitali da dovedemo par ovih mladih iz Dinama na posudbu a ne ove polovnjake neke sto smo doveli, Zrinjski je perfektno odradio transfer rok.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 18 avg 2022, 22:59

Sto pojedinci govore o Dudicu tako su i oni govorili za Jakirovica kad nije izborio evropu,a vidi sad gdje su.
Puna podrska za Dudica u ovom trenutku,ako ne izbori evropu onda tek mijenjati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2022, 23:03

ajdohordas je napisao/la:
18 avg 2022, 22:53
I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.

Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem naucili

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 avg 2022, 23:05

Sutra je Sloboda prava ekipa za vratiti se na pobjednicki kolosijek.

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 18 avg 2022, 23:08

Mi sami sebi pravimo najviše zla...
Moramo se galvanizovati i da nam je FK Sarajevo na prvom mjestu, ko god da igra ili vodi ekipu dok god su tu naši su pa da su od goovana.
Prijatelja u PLBiH nema tako da svaki naš kiks dušmani će dočekati kao najbolji poklon.
Iz utakmice u utakmicu.
Iz poraza u pobjedu. Iz pobjede u niz.
Vidimo se u Titovoj u Maju.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 avg 2022, 23:16

amypitar je napisao/la:
18 avg 2022, 23:05
Igman je bila još bolja ekipa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2022, 23:24

FCUM je napisao/la:
18 avg 2022, 23:16
amypitar je napisao/la:
18 avg 2022, 23:05
Igman je bila još bolja ekipa
Uhvati se ti Machestera imas vise materijala da pljujes

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 avg 2022, 23:25

18 avg 2022, 23:03
I mi odigrali milijarde dobrih utakmica, dva puta play off, 3 pretkolo LP i sad treba svršavat na Zrinjski. Dobri jesu, ali nisu Bayern.

Lijepo vam je rečeno da je cilj Evropa i da je ekipa u fazi stvaranja i opet su danas ponovili. Do nas je sto smo proslavili titulu nakon 3 pobjede.
Zbit redove i napunit Bilino sutra, pokušat pobjedit i vratit samopouzdanje koliko toliko.
Napade me onaj kolega tj strucnjak nakon sto sam rekao svoje misljenje,i Zrinjski nije odradio samo jedan dobar prelazni vec vise njih od kad je Jakirovic tu. Cuze,Ilinkovic,Jankovic su tri koplja iznad svakog naseg pojacanja,sad im dolazi taj nigerijac i bek takodje i jos neki mladji iz ekipe su odlicni tipa Kamenar. Da opet ponovim ja sam i prije dolaska kod nas bio protiv Dudica ali sad ima svi moju podrsku kao sto je imao i Sablic i Vasovski,nije rijesenje trenera mjenjat i tako u krug to smo barem naucili
Jakirović sa njima nije izborio ni Evropu, ostavili ga istrpili i vidis rezultate.
Ne razumijem zašto je samo nama problem da istrpimo nekog. Ovo nije upućeno tebi, nego općenito svima nama, jer mi imamo taj problem što hoćemo sve i odmah.
Ja sam čak bio i za Vinka, po meni odlična opcija za duge staze samo što je čovjek bio tu u baš ružnom periodu.

Što se tiče Zrinjskog pretjeruješ u nekim stvarima, Janković i Ćuže su kvalitetni mladi igrači, ali je previše reći da su tri koplja iznad naših igrača. Cijela ekipa im je kompaktna i dobro posložena tako da svaki od njih izgleda dobro plus su i u formi, igraju Evropu i drugačiji je motiv tu.

Bitno je da gledamo sebe da idemo od utakmice do utakmice i da ispravljamo greške. Sutra svi u Zenicu, izdignut se još jednom i konačno slaviti. :opaopa:

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 18 avg 2022, 23:31

Kladionice su nam naklonjene više nego što sam očekivao, trenutno kec 1,50
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 avg 2022, 23:32

Dave je napisao/la:
18 avg 2022, 23:31
Kladionice su nam naklonjene više nego što sam očekivao, trenutno kec 1,50
Do sutra će izaći na 1.80 sigurno

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2022, 23:33

18 avg 2022, 23:25

Jakirović sa njima nije izborio ni Evropu, ostavili ga istrpili i vidis rezultate.
Ne razumijem zašto je samo nama problem da istrpimo nekog. Ovo nije upućeno tebi, nego općenito svima nama, jer mi imamo taj problem što hoćemo sve i odmah.
Ja sam čak bio i za Vinka, po meni odlična opcija za duge staze samo što je čovjek bio tu u baš ružnom periodu.

Što se tiče Zrinjskog pretjeruješ u nekim stvarima, Janković i Ćuže su kvalitetni mladi igrači, ali je previše reći da su tri koplja iznad naših igrača. Cijela ekipa im je kompaktna i dobro posložena tako da svaki od njih izgleda dobro plus su i u formi, igraju Evropu i drugačiji je motiv tu.

Bitno je da gledamo sebe da idemo od utakmice do utakmice i da ispravljamo greške. Sutra svi u Zenicu, izdignut se još jednom i konačno slaviti. :opaopa:
Ja cu buraz Sarajevo podrzavat i u 6-toj ligi,kad sam Zubanovica prezivio i prelomio mogu sve. Za Dudica se zna moje misljenje od prije da se ne ponavljam i podrska kako god da zavrsi,za Sablica sam govorio da nije do njega,da je sve protiv njega atmosfera,losi igraci,turbulencije itd al su mu se na kosti naklatili,trenera da ocjenjujes treba malo duzi period dok uspostavi sve svoje zamisli,ali opet porazi 5-1 i 2-0 od Igmana bez suta na gol se ne smiju desavati makar juniore izveli. Opet da ponovim jer pratim Cuze i Jankovic imaju sve ono sto ni jedan nas igrac nema,skolovani igraci u svakom pogledu a Ilinic ovaj je za Kapica doktor nauka. Lik proigrava,uklizava,skace,dribla,vraca se u odbranu,i takav mrtav igrac kao Kapic nama zauzima mjesto,treba imat damu pa ga izbaciti iz tima bolje kadet da dobije minute garantujem nece nista losiji biti

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2022, 23:37

Valjda Mirva ne zategne nista na kladari sutra.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 avg 2022, 00:02

joker90 je napisao/la:
18 avg 2022, 23:37
Valjda Mirva ne zategne nista na kladari sutra.. :kafa:
Osladi se para jbg :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 avg 2022, 00:21

Imatel jos kakve urote kladara,klanovi?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 avg 2022, 00:23

19 avg 2022, 00:21
Imatel jos kakve urote kladara,klanovi?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 avg 2022, 00:50

Sta vi mislite koliko imamo nasih igraca koji su najbolji na svojoj poziciji u ligi?
Ovako na prvu 2-3 (Avramovski, Cirjak i mozda al se treba jos pokazati Musa u borbi sa Corlukom)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2022, 00:51

Po čemu Avramovski? Po reputaciji?

Sutra ćemo opet ispoštovati odlazak u Zenicu, tražimo samo ono zalaganje i borbu iz prve tri tekme, ništa više.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 avg 2022, 00:53

JavierBosnia je napisao/la:
19 avg 2022, 00:50
Sta vi mislite koliko imamo nasih igraca koji su najbolji na svojoj poziciji u ligi?
Ovako na prvu 2-3 (Avramovski, Cirjak i mozda al se treba jos pokazati Musa u borbi sa Corlukom)
Dzafic
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 avg 2022, 00:54

18 avg 2022, 23:33
18 avg 2022, 23:25

Ja cu buraz Sarajevo podrzavat i u 6-toj ligi,kad sam Zubanovica prezivio i prelomio mogu sve. Za Dudica se zna moje misljenje od prije da se ne ponavljam i podrska kako god da zavrsi,za Sablica sam govorio da nije do njega,da je sve protiv njega atmosfera,losi igraci,turbulencije itd al su mu se na kosti naklatili,trenera da ocjenjujes treba malo duzi period dok uspostavi sve svoje zamisli,ali opet porazi 5-1 i 2-0 od Igmana bez suta na gol se ne smiju desavati makar juniore izveli. Opet da ponovim jer pratim Cuze i Jankovic imaju sve ono sto ni jedan nas igrac nema,skolovani igraci u svakom pogledu a Ilinic ovaj je za Kapica doktor nauka. Lik proigrava,uklizava,skace,dribla,vraca se u odbranu,i takav mrtav igrac kao Kapic nama zauzima mjesto,treba imat damu pa ga izbaciti iz tima bolje kadet da dobije minute garantujem nece nista losiji biti
Al ni Cuze ni Jankovic nisu njihovi igraci, vec posudjeni iz Dinama.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 19 avg 2022, 00:56

JavierBosnia je napisao/la:
19 avg 2022, 00:50
0

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Haksss, mnon46, rimljanin90, svabonja, Vanja8 i 93 gosta.