šta misliš šta će se desiti ako se sastanu u new yorku?Mancini je napisao/la: ↑18 avg 2022, 06:04Čuj apsolutno nebitno.Felixians4 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 05:58Apsolutno nebitno. Ćorić je top20-30 igrač,odigrao ovo i kao top10,a Rafa se vraća,prva kola su uglavnom zajebanija kad igraš protiv nezgodnih,kvalitetnih igrača nego u završnicama.Top 20-30? Možda prije pet godina. Godinu dana nije igrao i pobijedi trećeg igrača svijeta. Sasvim normalno.
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
- Felixians4
- Kontakt:
Sinner imao punu kontrolu, 6-2 4-2 pa pri 2 match lopte izlupao return dubok i potom dodatna dva udarca svom snagom,drugi u mrežu,propušteno i to,u TB dobijene poene gubio,dupla i tako,čistih 7-1,poravananje Felixa,nagrađen što nije potonuo duhom kao prošli tjedan s Ruudom.
Isner se pak u oba TB Kordi returnima direktno osvojio jedno 5-6 poena sigurno,a Korda nije iskorištavao druge serve Isnera ne htjevšii se pomaknuti par metara unazad na prijemu. Tsitsi-Korda bi obitovalo finom izgradnjom poena i atraktivnim razmjenama,a ovako John Džin namjerava do završnice,a tako je očajno izgledao kontra Bonzija.
Isner se pak u oba TB Kordi returnima direktno osvojio jedno 5-6 poena sigurno,a Korda nije iskorištavao druge serve Isnera ne htjevšii se pomaknuti par metara unazad na prijemu. Tsitsi-Korda bi obitovalo finom izgradnjom poena i atraktivnim razmjenama,a ovako John Džin namjerava do završnice,a tako je očajno izgledao kontra Bonzija.
Brza dva izljetanja za Spinnera u Montrealu i Cincinnatiju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
ufff,relativno jer mogao je od kokkinakisa na startu kao što je ovo imao dobijeno dvaput u drugom setu. aj da felix nekad preokrene tako jakog igrača,a sada na ćorića.
ćorić nadala pa bautistu, sada alcaraz brani španjolsku "čast" protiv marina. "nije loš" ni njegov nov choke, zaboravio servirati na set lopte,dotad čilić nije mogao prismrdjeti.
P.S. nije se smeo garfia,pojačao udarce,smanjio greške i onda prosječno izdanje čilića ispada nedovoljno za pariranje.
nadal kiksao protiv hrvata,garfia ne te je sada možda podjednak favorit za broj 1 na kraju godine kao rafa mada bi medi finale/titula u cinciju donijeli skok na vrhu.
Drugačija podloga, sporije kretanje loptica, uslovi na centralnom terenu, igra se na tri dobivena seta, tako da se Rafa nema razloga bojati navedenog protivnika, ako se uopšte sastanu. Ćorić će vjerovatno igrati kvalifikacije.jestamaji je napisao/la: ↑19 avg 2022, 00:09šta misliš šta će se desiti ako se sastanu u new yorku?Mancini je napisao/la: ↑18 avg 2022, 06:04Čuj apsolutno nebitno.Felixians4 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 05:58
Apsolutno nebitno. Ćorić je top20-30 igrač,odigrao ovo i kao top10,a Rafa se vraća,prva kola su uglavnom zajebanija kad igraš protiv nezgodnih,kvalitetnih igrača nego u završnicama.Top 20-30? Možda prije pet godina. Godinu dana nije igrao i pobijedi trećeg igrača svijeta. Sasvim normalno.
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pitanje je bilo više retoričko
Ti vjerovatno nisi nacionalno subjektivan, ali većina na ovom forumu jesu.Felixians4 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 23:10Aludiraš li na nacionalnu subjektivnost,teško da si pronašao više pogrešnu osobu od mene. No vidim da ne želiš raspravljati,poštujem.Mancini je napisao/la: ↑18 avg 2022, 18:34Zaboravio sam napisati da je on Hrvat. A to je ipak bitno.Felixians4 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 06:11
tako je. ćorić ga je pobijedio u cincinattiju prije 6 godina i evo vodi,3-2 ukupno. nije da nije igrao godinu dana,u hamburgu je bio dobar,pobijedio sad musettija,osvojio i challenger,a odigrao sjajan match upravo. ne igra ranking na terenu,posebno ne kad ne pokazuje nimalo realno stanje.
evo ovaj mali shelton što je pobijedio ruuda ili onaj debitant na travi,opasniji nego dosta top 100-200 igrača. kyrgios bez obzira bio 15. 30. ili 60. kad je pravi,to je top5 level i aj ti njega pobjeđuj.
Opet se pronašao razlog za bljuvanje po Rafi i Noletu. Šta je previše,previše je. Pa zašto ste toliko otrovni "svi"? Sere se i brutalno vrijeđa svakog i svašta,nevjerojatno je više prolaziti po internetu svakodnevno kroz to,a ovaj forum nažalost malo i ništa sankcionira.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovi iz top 5 neće da se pojave na tim turnirima ako im se ne iskešira dogovorena novčana svota.
naravno. ja znam da je roger svojevremeno otišao mislim u roterdam da ulovi još 2-3 hefte na no.1 i da je za samo pojavljivanje momački keširao iako je nastup više njemu trebalo nego turniru. bio je fin članak o tome na nekoj od ovih par teniskih stranica.
svaka čast big3 za sve što su postigli, nevjerovatan je rad iza svega toga, ali idealizovanje njih trojice od slijepih navijača mi enormno ide na ganglije, a sve se bahatije i bahatije ponašaju.
svaka čast big3 za sve što su postigli, nevjerovatan je rad iza svega toga, ali idealizovanje njih trojice od slijepih navijača mi enormno ide na ganglije, a sve se bahatije i bahatije ponašaju.
- Felixians4
- Kontakt:
Jedini koji ima idealizirani status savršenstva je Roger. Nole i Rafa na tjednoj bazi ozbiljan hate i optužbe sijaju diljem svijeta. Opet se pronašao bezvezan razlog,ispada da je Nadal namjerno ispao,baš totalno nekorektno naspram takvih gladijatora.
Uglavnom,Cincinatti nudi kudikamo "normalniju" završnicu. Ono,4 polufinalista iz Montreala ispali promptno.
Uglavnom,Cincinatti nudi kudikamo "normalniju" završnicu. Ono,4 polufinalista iz Montreala ispali promptno.
niko od njih nije nikad namjerno izgubio, ali da ih za neke turnire boli neka stvar, to je nedvojbeno jasno
apropo montreala i cincija, porediti ta dva turnira je besmisleno, i to po bilo kojem osnovu. jesu oba mastersa ali tu se završava svaka sličnost
apropo montreala i cincija, porediti ta dva turnira je besmisleno, i to po bilo kojem osnovu. jesu oba mastersa ali tu se završava svaka sličnost
- Felixians4
- Kontakt:
ma za koje turnire? ako su svaki par puta u karijeri došli tako na turnir i istankirali i to je to. a to se radilo i ranije i u svakom sportu i djelatnosti čovjeka je uobičajeno. kakva poredba? prvo,jasno da tu ne završava sličnost,ima ih napretek,poanta je da je tamo bilo pregšrt čudnih ispadanja mladih favorita,a ovdje nije. isto kao što je bilo na IW 2021.
Koliko se tenis sveo na servis to je strasno, Auger-Coric na pola drugog seta prosjek udaraca u poenu 4...
Unistava se tenis sa ovako nenormalno brzim podlogama.
Pa samo ultrakratke poene gledamo u pm.
U pravu je Rafa kada kaze da ovo sa servisom ide u totalno pogresnom smjeru i da treba nesto poduzeti po tom pitanju zarad tenisa.
U pravu je Rafa kada kaze da ovo sa servisom ide u totalno pogresnom smjeru i da treba nesto poduzeti po tom pitanju zarad tenisa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
nek ode u penziju ako mu smeta

forgempp je napisao/la: ↑20 avg 2022, 02:12Koliko se tenis sveo na servis to je strasno, Auger-Coric na pola drugog seta prosjek udaraca u poenu 4...
Ne znam kome se ovo da gledati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
svima vama treba jednom pokazati green set koji su svojevremeno naši u zetri pripremili za bobu živojinovića za davis cup…. mislim da u istoriji tenisa nikad nije postojalo ništa brže, čisti led plus tadašnje stare brze loptice … i budala opet izgubi 
- Felixians4
- Kontakt:
US Open i Cincinatti igraju s istim lopticama koje se razliku od ostalih na Touru, samo kod žena mislim da na jednom turniru su iste po mekoći kao kod muških,a na drugom od njih različite pa se Swiatek pobunila.
Treba raznovrsnosti, onaj IW zaista je prespor,loptica skače takoreć više nego na zemlji na nekoj nadmorskoj visini.
Uglavnom, Medo-Tsitsi rivalstvo, boksačka subota, a svaka čast Ćoriću i Norrie,no Sinner v Alcaraz, Auger v Alcaraz ili Nadal v Čilić bi upotpunilo završnicu. Ipak,ova dvojica izbacili su nniz ozbiljnih igračina,igraju super i čestitke.
Treba raznovrsnosti, onaj IW zaista je prespor,loptica skače takoreć više nego na zemlji na nekoj nadmorskoj visini.
Uglavnom, Medo-Tsitsi rivalstvo, boksačka subota, a svaka čast Ćoriću i Norrie,no Sinner v Alcaraz, Auger v Alcaraz ili Nadal v Čilić bi upotpunilo završnicu. Ipak,ova dvojica izbacili su nniz ozbiljnih igračina,igraju super i čestitke.
Jbte koji je k Coricu,otkud njemu odjednom ovaj nivo tenisa,isamara lik sve u Cinciju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Felixians4
- Kontakt:
Tako to bude kod Hrvata često u sportu. Iznebuha u vrh. Mada je u Hamburgu već pokazao da se vratio u formu.
Možda bude među 32 nositelja na US Openu jer osvajanjem Cincinattija postaje 29. Borna je izborio finale ATP1000 turnira,drugi put u karijeri. Mislim da je u svih 5 dvoboja kao blagi ili totalni outsider ušao- Musetti,Nadal,RBA,FAA,Norrie. 1 izgubljen set,2 servis gamea,briljantno.
Predviđeno je bilo da na glavnom stadionu prvo odigraju Stefanos i Medo,no kiša je planove izmijenila pa tako dok su Borna i Norrie odavna završili,ovi se bore ravnopravno u trećem setu. Medo propustio break na startu,u TB Stefanos hrabriji i precizniji da bi u drugome se napromašivao do 0-5 i 15-30,a onda Medo izbacio jedan BH sa sredine u OUT i upao ublack out do 5-3 i 0-40,no Tsitsi nije iskoristio,a posebna je šansa bila treća break lopta na drugi servis.
Sada na 15-0 kod 2-3 zaostatak Medo duplu uradi pa još jednu(zasmetao mu vatromet) i potom na 15-30 na drugome S&V drop rutinski zabije. Na 40-30 nova dupla! Stef sjajnim prijelazom iz obrane u ofanzivu do break lopte i nova dupla za break,4-2 Tsitsipas. Uzima malu i nikakvu pauzu između prvog i drugog Daniil,poput ludih Balkan Aussijea,Tomica i Kyrgiosa
Možda bude među 32 nositelja na US Openu jer osvajanjem Cincinattija postaje 29. Borna je izborio finale ATP1000 turnira,drugi put u karijeri. Mislim da je u svih 5 dvoboja kao blagi ili totalni outsider ušao- Musetti,Nadal,RBA,FAA,Norrie. 1 izgubljen set,2 servis gamea,briljantno.
Predviđeno je bilo da na glavnom stadionu prvo odigraju Stefanos i Medo,no kiša je planove izmijenila pa tako dok su Borna i Norrie odavna završili,ovi se bore ravnopravno u trećem setu. Medo propustio break na startu,u TB Stefanos hrabriji i precizniji da bi u drugome se napromašivao do 0-5 i 15-30,a onda Medo izbacio jedan BH sa sredine u OUT i upao ublack out do 5-3 i 0-40,no Tsitsi nije iskoristio,a posebna je šansa bila treća break lopta na drugi servis.
Sada na 15-0 kod 2-3 zaostatak Medo duplu uradi pa još jednu(zasmetao mu vatromet) i potom na 15-30 na drugome S&V drop rutinski zabije. Na 40-30 nova dupla! Stef sjajnim prijelazom iz obrane u ofanzivu do break lopte i nova dupla za break,4-2 Tsitsipas. Uzima malu i nikakvu pauzu između prvog i drugog Daniil,poput ludih Balkan Aussijea,Tomica i Kyrgiosa
Ma Coric je fighter, ne volis jednostavno igrat protiv njega, nakon 12 mjeseci pauze ovakav rezultat je bas nadrealan.
Sa titulom bi se vratio gdje objektivno i pripada (top30), ali stvarno mislim da se on moze umijesati u top10, ima kvalitet da se nosi sa svima, ali ne znam samo sta se desilo sa njegovim servisom, odjednom servira ko Isner.
Bolji 5x mec u odnosu na Medvedev-Tsitsipas.
Kakvi padovi u igri, smijesne wta oscilacije iz gema u gem.
Tesko nama ako ce oni vladat tenisom.
Nisam navijao ni za jednog i opet su me uspjeli iznervirati svojim glupostima.
Sa titulom bi se vratio gdje objektivno i pripada (top30), ali stvarno mislim da se on moze umijesati u top10, ima kvalitet da se nosi sa svima, ali ne znam samo sta se desilo sa njegovim servisom, odjednom servira ko Isner.
Bolji 5x mec u odnosu na Medvedev-Tsitsipas.
Kakvi padovi u igri, smijesne wta oscilacije iz gema u gem.
Tesko nama ako ce oni vladat tenisom.
Nisam navijao ni za jednog i opet su me uspjeli iznervirati svojim glupostima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.