napoleon72 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:19
LovacnaJelene je napisao/la: ↑19 avg 2022, 09:58
Ako nam je husref buducnost, dabogda buducnosti nikad ne imali....
I jbte, vama je sve "ako Mirvic izvali pare"... Pa lik je izvalio pare, pa mi od TC i Igmana primimo 7 golova i zabijemo 1. Akcije ne napravimo, igraci smlate teske u te dvije tekme, trener pogubio konce, i dodjete i kazete izvali Mirvicu pare...
Najjace kako nas preko noci popusti euforija oko igraca i promijenimo misljenje. Evo zadnja dva prelazna roka, da smo mi navijaci prstom.pokazivali koga zelimo u klubu, ne bismo bolje izabrali. Suljic, Catakovic, Mujakic, Avramovski, Drobarov, Musa, Cirjak, Nardin, Ikic, Dzafic. Jedini za koje mozemo reci da su nepotrebni ili da smo imali bolje (dostupne) opcije su Anicic (radi historije povreda), Tomasevic (onda smo svi sanjali Burekovica), i Secerovic kojeg fkt niko nije zelio. Ovo ostalo sve strasna imena, odlicni igraci, neke smo godinama prizivali, a evo sad nam prica "treba istrest lovu, pojacat se" i slicno.
Ovo sto mi imamo, to je najjace u ligi.
Zrinjski je ekipa, timski dosta iznad nas i to ce ih izvuci. Individualni kvalitet nema niko kao mi.
Jbga, do koga je onda da taj kvalitet pretvori i u timski kvalitet? do trenera.
Dosta zalopoljki, idemo raditi i pobjedjivati.
Da ispadnemo, Dudiku ako je obecano i ako ima plan i program kako za 2-3 godine da nas uvede u grupe nekog evropskog takmicenja, ostavi ga. istrili smo ovoliko godina, sta su nam jos dvijee.
Al treba biti realan, imamo najajcu ekipu po inmdividualnom kvalitetu, zrinjski je timski najjaca ekipa. E sad, da vidimo sta mozemo uraditi.