Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
A inače je napisao za BiH
Majke mi, gori od ustaša i četnika samo ovi koji zapinju za budalaštine i ne vide ništa osim toga.

Ajde Mostarci plasirajte se u grupi pa da se ponovo srecemo 

-
- Kontakt:
Ako Bog da, najveca seljadija koju sam dozivio na gostujucem stadionu.
Tim više, što je to prvo zlato koje je Mostarka donijela za BiH.
Kud ćeš ljepšeg trenutka da na sinoćnjoj, možda i historijskoj utakmici za bh. nogomet, čestitaš svojoj sugrađanki, da je spiker makar spomene i publika nagradi kratkim aplauzom zato što je ispromovisala njihov grad i BiH. Znaš ono, Mostar i Hercegovina, Zrinjski i Lana, nižu uspjehe za bh. sport

Ali, ali, ali...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel' to jos niste prebolili sto vam nismo pustili one godine kad ste borili sa zrinjskimelevenblues je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:32Ako Bog da, najveca seljadija koju sam dozivio na gostujucem stadionu.

Sta ti je pacenice bolesni, boli nas kur.ac za vas i kako ste odigrali, odvadi malo niste nam uopsze toliko bitni. Slavi mazlume svoj uspjeh, niko vas od nasih spomenuo nije, a ti nas sanjas izgleda i prividjamo ti se.
19V22
Balkani sa Kosova dobili Skhupi u gostima 1:2 i na pragu su grupe ECL
Ne zelim uopce ulazit u ikakvu raspravu, ali to da niko od vasih nas nije spomenuo mozes objesit macku o rep. Na pragu od povijesnog uspjeha za bh. Nogomet on provocira uvjeravajuci da neko ne uvazava uspjehe Lane Pudar, a samo udji na clanke portala pa vidi tko cestita Lani, i Ivan i Đorđe i Amir. Uostalom ako vas boli briga za Zrinjski što ulazite na ovu temu budući da je Zrinjski jedini bh. Klub u Europi.
Izdrzi!Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:58Tim više, što je to prvo zlato koje je Mostarka donijela za BiH.
Kud ćeš ljepšeg trenutka da na sinoćnjoj, možda i historijskoj utakmici za bh. nogomet, čestitaš svojoj sugrađanki, da je spiker makar spomene i publika nagradi kratkim aplauzom zato što je ispromovisala njihov grad i BiH. Znaš ono, Mostar i Hercegovina, Zrinjski i Lana, nižu uspjehe za bh. sport
Ali, ali, ali...![]()

Zadnja izmjena: CroCop, dana/u 19 avg 2022, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Halo debilana Zrinjski-Slovan ovo ono.
Nije mi jasno zašto mi uvijek stojimo u mjestu sa ovim mentalitetom. Umjesto da jednom krenemo naprijed sada nakon što je Zrinjski pred pragom da predstavi BiH u Evropi kopa se po nacionalizmu, fašizmu, izjave neke Bože sačuvaj...
Momak sto je napisao to za Lanu navija za Zelju, niko od nasih vas nije ni spomenuo, ne pratimo vas, ne komentarisemo, svakom svoje. Na temu ulazim zato sto mi je dosadno na poslu pa udjem na svaku zivu temu ako te bas zanima. Pozdrav.RondoMo je napisao/la: ↑19 avg 2022, 16:36Ne zelim uopce ulazit u ikakvu raspravu, ali to da niko od vasih nas nije spomenuo mozes objesit macku o rep. Na pragu od povijesnog uspjeha za bh. Nogomet on provocira uvjeravajuci da neko ne uvazava uspjehe Lane Pudar, a samo udji na clanke portala pa vidi tko cestita Lani, i Ivan i Đorđe i Amir. Uostalom ako vas boli briga za Zrinjski što ulazite na ovu temu budući da je Zrinjski jedini bh. Klub u Europi.
19V22
-
- Kontakt:
Lana je velezovac i sasvim logicna njihova odluka
Zadnja izmjena: Bururetuglavi, dana/u 19 avg 2022, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Proteklih dana, jako puno plivaca je osvojilo medalje. Takodje, u Europi je odigrano jako puno fudblaskih utakmica. Niti na jednom stadionu niko nikog pozdravio nije, niti bilo sta slicno. Ovo je cist primjer kompleksa manje vrijednosti, pa ono kad ti je zabremede nesto, sto je normalna stvar. Ne trazite problem, bar tamo gdje ga nema.Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:58Tim više, što je to prvo zlato koje je Mostarka donijela za BiH.
Ali, ali, ali...![]()
Dobro omladinci moji, ako vi tako kažete neka bude 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koliko te placaju da s Lanom bjezis od teme o Zrinjskom kao jedinom bosanskohercegovackom klubu koji je jos ostao u Europi u ovoj sezoni? Podrzi ili ne podrzi klub i to je to. Ja ih podrzavam i drago mi je da postizu uspjehe jer su klub iz nase drzave. Sretno Zrinjski i u revansu.Raonffa je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:58Tim više, što je to prvo zlato koje je Mostarka donijela za BiH.
Ali, ali, ali...![]()
Sta je tebi ovih dana ,ovo nije tvoj stil isto ko da neko drugi pise sa tvog profila

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kolezeljovac
- Kontakt:

Greškom za Ploču stavih ovdje, htio na PL općenito

Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 19 avg 2022, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Odakle sakupljača sekundarnih sirovina na temi o europskim nastupima Zrinjskog?
Mirišem li ovdje malo kompleksa?
Mirišem li ovdje malo kompleksa?

Moram malo potpaliti vatru

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 21 gost.