FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Đokanoviću kapu skidam, momak od **** pitu pravi, na neprirodnoj poziciji strašno se snalazi ali bojim se da nije dovoljno da se odbranimo protiv štrumfeta...
Ja za Kapića kažem odavno da je lik boli **** I tačka, debil čina i nema dalje!
Jbg, neće u gol pa neće
Evo o da izgubimo protiv hadalja, Šta, tjerati jel??? Neće Fedja nigdje i ne treba da ide, par stvari treba da popravi to je to, puna podrška na derbiju kako god bude momci!!!
Sve naki trenerski magovi na forum u pm
Jbg, neće u gol pa neće
Evo o da izgubimo protiv hadalja, Šta, tjerati jel??? Neće Fedja nigdje i ne treba da ide, par stvari treba da popravi to je to, puna podrška na derbiju kako god bude momci!!!
Sve naki trenerski magovi na forum u pm
Tako je!napoleon72 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:05Kojom linijom je ova slina zavrsila u Bundesligi, nikad mi nece bit jasno. Grob te yebo, jos jedan dokaz da CV ne znaci apsolutno nista, da igrace treba skautirat tako sto se GLEDA kako igraju, a ne samo spisak klubova na transfermarketu.
Pogledas igrace koje je Jakirovic doveo (ok neki su na posudbi) mi bi 90% tih igraca popljuvali da nama dovede neko. Kakva imena, davno smo to trebali skontati.
Ni sam ne vjerujem sta cu napisati ali evo napisat cu jervto zaista u ovom momentu mislim...Iskrena i potpuna podrska Dudicu nakon ove nesreće veceras. Ovo je nesreca grob ga yebo!!!
Ovo se mora vratiti! Vjerujte braco,mora!
Ne mogu ocima smisliti celavu ublehu, nikako! Yebo nam je majku. Mi golmana nemamo kako treba! Osnovnu polugu svake ozbilje ekipe.
Dudicu podrska u inat!
Yebem te željo!!!
Ovo se mora vratiti! Vjerujte braco,mora!
Ne mogu ocima smisliti celavu ublehu, nikako! Yebo nam je majku. Mi golmana nemamo kako treba! Osnovnu polugu svake ozbilje ekipe.
Dudicu podrska u inat!
Yebem te željo!!!
Kako bi izgledali jako da Andrej igra na svojoj poziciji. Momak toliko utakmica u nogama ima a rijetko kad je zakazao. Nadam se da ćeš jednog dana napokon kapiten postati.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
**** Komazec se u Ronalda pretvori protiv nas.. Ova utakmica ista kao sinoc Zrinjski, samo su oni imali srece pa onaj jedini sut protiv njih iz prvog poluvremena nije zavrsio u golupitara je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:16Ma teško se ima išta prigovoriti ekipi kolektivno danas, ljudi igrali bunker zabili nam jedan gol na kvalitet jedinog dobrog igraca kojeg imaju i to je to, jednostavno nije islo. Ono za sta se prigovara Belminu ne brani ni Alisson realno. Sto se tiče ostalih Andrej odlican, Varešanović Drobarov Kapic i Kobiljar odron ovo ostalo manje vise OK
Sve mi znamo.
Cemu skandiranje Kapicu da napusti klub?
Nevjerovatno sta radi tribina.
Od narednih 5 penala koji budu izvodjeni pod pritiskom, bice 4 promasaja nakon ovakve gluposti sa skandiranjem.
Navijaci ovog kluba su najveci neprijatelj sportskom uspjehu Sarajeva.
Od narednih 5 penala koji budu izvodjeni pod pritiskom, bice 4 promasaja nakon ovakve gluposti sa skandiranjem.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Andreju kapitenska! Suljica pod hitno ohladiti na klupi, jednostavno ne zasluzuje da pocinje. Covjek prvo poluvrijeme nikad ne igra, bek konstantno trpi zbog njega i olakog shvatanja protivnika. Danas poceo igrati tek u drugom poluvremenu kad je protivnik skroz pao i spustio se dole, pa je on mogao valjat onu loptu bez problema nazad.
Generalno Dudicu se nema sta zamjeriti, dovoljno se uradilo veceras da se bar jos jedan zabije. Samo molim vas eto, znaci molim vaaaas vjezbajte vise, deset puta viseee ove standardne situacije. Penali se ne smiju fulati, iz kornera i generalno iz prekida smo bezopasni a imamo nekoliko dvometrasa, takodjer i odbrambeno puno jace u duele na kornerima i slobodnjacima!
Generalno Dudicu se nema sta zamjeriti, dovoljno se uradilo veceras da se bar jos jedan zabije. Samo molim vas eto, znaci molim vaaaas vjezbajte vise, deset puta viseee ove standardne situacije. Penali se ne smiju fulati, iz kornera i generalno iz prekida smo bezopasni a imamo nekoliko dvometrasa, takodjer i odbrambeno puno jace u duele na kornerima i slobodnjacima!
Teško će biti na Shugi ali vjerujem da će poginuti za pobjedu. Ipak realnije je da će biti X
Ja mislim da mu je prednost bila veceras jer je bio na stoperu pa je imao prostora da iznosi onako loptu i dolazi pred njihov go, najbolji veceras definitivno
Sve mi znamo.
- feniksptica
- Kontakt:
S obzirom da imamo negativnu gol razliku. Da u 6 utakmica nismo dali gol u prvom i da smo masili 2 penala dobro je i 10 bodova
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Vidis brate da ne pobijedis uvijek kad si bolji. Mozes ti napadat do sutra, stvarat sanse, al kad lopta nece da udje dzaba ti sve. Ovo ce se vratit nekad kad nas ne bude islo, a tad ces aplaudirat. Nisam ni ja za Dudica bio kad je dolazio, al osim nekih zamjerki koje veceras nisu uticale na rezultat nema mu se sta rec. Sloboda bunkeraska ekipa koja je uvijek tako igrala pa im nekad prodje nekad ne. Tako je kako je, jbg ko nas je kleo nije vrijeme gubiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:17Opet suplja klasicna,kakve mrve kakvi bakraci kad si bolji pobjedis,raspali Kapic dok dobija minute na terenu nema hajra od nas kao i ovo Dudicevo pojacanje Nurudin. Nadam se da ce ga Dudic i dalje forsirat kao i Suljica garantujem mu da pobjede nece imat. Velicali ste Dudica sad je na nama da ga trpimo i damo mu podrsku nemojte bit licemjeri. Daj Boze da mu svaku Kapic,Suljic i Nurudin igraj,Fele je poznat da zna dovest pravo pojacanje. U 4 tekme max 2 boda idemi dalje Sarajevo je vece od svih njih
-
- Kontakt:
Nek se nosi slina sto dalje od Sarajeva,prima platu a bukvalno al bukvalno nista nije uradio za skoro dvije godine,nek ide negdje drugo i zaradi platuAlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:20Cemu skandiranje Kapicu da napusti klub?
Greska je izvodjenje Nardina. Dzafic trebao igrati na poluspici. Penal trebao izvesti Dzafic ili Merso.
Na Grbavici ne mozemo ocekivati pobjedu. Posebno sto cemo s ovakvim izlijetanjima naprijed nayebati od Santosa, a i kod prekida necemo imati visine da branimo.
Na Grbavici ne mozemo ocekivati pobjedu. Posebno sto cemo s ovakvim izlijetanjima naprijed nayebati od Santosa, a i kod prekida necemo imati visine da branimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Naša 4. utakmica zaredom gdje bude penal, po 2 na obje strane. Mi smo oba promašili ali i oba primili (1 indirektno).

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Izgubiti bez borbe je sramotno, ali izgubiti u borbi donosi samo bol koja vremenom prodje!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam, eto, ne znam. Neću pljuvati, ok, neću. Ali šta reći na sve ovo?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije trebo izvodit Nardina i ostavit Dzafica samog u spicu.
To je freska Fedje danas uz previse minuta dalu. Ostalo ok
To je freska Fedje danas uz previse minuta dalu. Ostalo ok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mozda zato sto je najveca slina u novijoj historiji Sarajeva. Lik nema 3 pasa tacna, izgleda kao da je s aftera dosao na utakmicu, polumrtav, letargican, k'o da je propalio sa Sunom na Dobrinji sinoc...AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:20Cemu skandiranje Kapicu da napusti klub?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Bio sam protiv njega i dok je u Velezu bio,on je sastavio ekipu i kaze borba za evropu ok slazem se mada je on na vise ciljao,spominjao prosle trenere,ekipu itd ima sto posto podrsku mada znam da on nije u stanju sa Sarajevom da napravi rezultate to odgovorno tvrdim,nit zna da prepozna igraca,od svih pojacanja jedno il dva mu kao nesto igraju. Vidis da od Kapica nema fajde i jos par njih ubaci juniore dzaba gubi vrijeme sa Kapicama i slicnim ublehama.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:23Vidis brate da ne pobijedis uvijek kad si bolji. Mozes ti napadat do sutra, stvarat sanse, al kad lopta nece da udje dzaba ti sve. Ovo ce se vratit nekad kad nas ne bude islo, a tad ces aplaudirat. Nisam ni ja za Dudica bio kad je dolazio, al osim nekih zamjerki koje veceras nisu uticale na rezultat nema mu se sta rec. Sloboda bunkeraska ekipa koja je uvijek tako igrala pa im nekad prodje nekad ne. Tako je kako je, jbg ko nas je kleo nije vrijeme gubiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:17Opet suplja klasicna,kakve mrve kakvi bakraci kad si bolji pobjedis,raspali Kapic dok dobija minute na terenu nema hajra od nas kao i ovo Dudicevo pojacanje Nurudin. Nadam se da ce ga Dudic i dalje forsirat kao i Suljica garantujem mu da pobjede nece imat. Velicali ste Dudica sad je na nama da ga trpimo i damo mu podrsku nemojte bit licemjeri. Daj Boze da mu svaku Kapic,Suljic i Nurudin igraj,Fele je poznat da zna dovest pravo pojacanje. U 4 tekme max 2 boda idemi dalje Sarajevo je vece od svih njih
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, kogmagie46, NazorUso, nedimmmm1337, Vanja8, Venom i 68 gostiju.