FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HElo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HElo » 19 avg 2022, 22:07

Bravo Bukviću kralju kakva intervencija jednom rukom.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 avg 2022, 22:07

Bod ko kuca. Cestitam ekipi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2022, 22:10

Odlican rezultat na kraju, mada sam nakon 1. poluvremena povjeeovao da mozemo prekinuti tu negativnu tradiciju protiv Pitara. Nezasluzeno, ali itekako bitno smo uzeli bod ko zgrada velik, narocito jer je u gostima.

Tacno ovaj Jarovic ni sam ne zna za neku svoju kvalitetu, da i pored onakve visine lik ne moze uzeti niti jedan duel u skoku. Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 19 avg 2022, 22:17

Bravo momci.Srce na terenu to nam treba.Nerejeseno protivna nadrkanog Sarajeva.Protiv sudije koji svira nepostojeci penal u 95 minuti protiv komentatora na tv-u koji svim svojim bicem navija Za Sarajevo a ne bi smio jer svi placamo preplatu **** bh telekomu.
I na kraju jos jednom bravo momci bravo Jaha koji si imao petlje da im **** majku kada si dobio crveni karton.Uglavnom nisam mislio ici u Banovice ali eto me u subotu protiv Posusja.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 avg 2022, 22:19

Ma nema se sta reci, imali su dominaciju, nema se Jahi sta reci veceras za ovaj bunker u 2 pol, jbg...Odlican bod.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 avg 2022, 22:27

Važan bod i čestitke ekipi.
Vidjeti ćemo kako ćemo izgledati protiv slabijih ekipa u ligi i da li imamo neki plan u igri, osim bunker i kontra.
Zalaganje je na nivou sto je najvažnije. Bitno je da skupljamo bodove za sada.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 avg 2022, 22:31

Puno znace Vosnjak i M. Osmic i u ovakvim utakmicama, da se lopta ne nabija nego da kad se osvoji iznese, odigra pas a oni to znaju uz dobru defanzivu.
U drugom pol je to falilo

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 avg 2022, 22:36

Penal sviran bezveze. Nije vidjelo penala. Sreća pa Bukvic brani ko mašina.
Jusić i Bukvić dva igrača koji su pošteno kod nas zaradili svaku marku.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 19 avg 2022, 22:39

Jarovic nepotreban, Vosnjak i Komazec odlicni. Moglo se tu jos sto-sta napravit al ovo je bod zlata vrijedan, pogotovo protiv ovih keljobera.

Svaka cast Bukvicu na odbranjenom penalu - dokazali smo da mozemo kad hocemo i to je najbitnije u ovom momentu.

Sljedece kolo "docekujemo" umorno Posusje koje je igralo u srijedu i igraju u nedjelju sad, sto znaci da imamo 2 dana fore odmora u odnosu na njih, i to bi trebalo maximalno iskoristit.

Bice to dobro sve! Svi u Banovice!
SLOBODA ILI NIŠTA

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 avg 2022, 22:40

Svaka čast ekipi i Jahi. Ko bi rekao da će se protiv Širokog, SSH, Borca i Sarajeva uzeti 5 bodova, neki su govorili da Sloboda neće imati niti jedan bod nakon prvih šest kola, a evo pet bodova i još dvije utakmice nisu odigrane više tu očekujem bodove protiv Veleža da cemo uzeti nego protiv Zrinjskog ali ovo je fantastično. Bukvić odlično branio, maestralno, cijelu utakmicu na kraju i penal odbranio. Mi imamo najbolja dva golmana lige. Hadzibeganović također vrlo dobro odigrao par puta su mu se njihovi igrači privukli, ali on treba još malo iskustva, a već je sad po svim ostalim karakteristikama jedan odličan bek. Stoperi Jusa i Kenin standardno odlični na nivou. Kapetanović odigrao još jednu odličnu utakmicu. Vosnjak sjajan i odlična asistencija, odličan vezni da ga hoće zadržati. M. Osmić također dobra utakmica isto tako i Delić. Maksimović dok je bio na terenu dobro odigrao, ono puštanje lopte je bilo vrlo pametno. Mehmedović također vrlo dobar. Komazec pravi lider, klasa, a još onakva bomba, golčina. Mujariću bi se trebalo dati malo više vremena dobar je igrač, a mi ionako nemamo širok roster. Kurtalić i Ćivić vrlo dobri. Osmanković također dobro odigrao ono što je igrao, Jarović nije neki igrač bar se tako cini, steta sto je Alić otisao, a Komazec ima već dva žuta tako da će uskoro morati pauzirati. Naši igrači su opet bili maksimalno kartonirani. Ok, nije sudio kao penal sve a oni su baš pali jedno 4 puta i tražili penal, a ono zadnje mislim da i jest penal (njihov igrač i pao još nas dotakao rukom, iako nije bilo namjerno ovdje bi većina sudija svirali penal) ali tu je Bukvić heroj utakmice. Šteta za crveni Jahiću ne znam šta se desilo i zbog čega je dobio. Sve u svemu svaka čast treneru i igračima. Sjajan bod, Satajevo je dosta masilo a i naš nekada i sreća pogledala.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 avg 2022, 22:50

Bravo momci i svaka cast na osvojenom bodu.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 avg 2022, 23:14

Skojevska je napisao/la:
19 avg 2022, 11:23
Danas Koma zabija. :kafa:
:D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 avg 2022, 23:21

Ne pamtim kad smo imali ovako dobre golmane.. odlican bod ,brinulo me sudjenje samo i to sto svaka ekipa koja upadne u krizu rezultata na nama ocepi sa bodovima..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 20 avg 2022, 00:14

admirrx je napisao/la:
19 avg 2022, 20:53
Sjenjak1919 je napisao/la:
19 avg 2022, 20:50
Da hoce je Vosnjak opalit s 40 metara pod precku, pa pio bi cijelu noc. :rol: :rol:
Nije ga dao al pijem svakako cijelu noc, yebo me pas.

Zivjeli!
SLOBODA ILI NIŠTA

slatina87
Kontakt:

Post Postao/la slatina87 » 20 avg 2022, 00:25

Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali u drugom se nije imalo puno toga za vidjet. Bod je odličan. Mislim sa nažalost u rotaciji imamo 14 igrača , a od tog 2 golmana... Sarajevo je puno jače od nas u ovom trenutku i bila bi ludost da smo se bilo kako drugačije postavili (iako je ovo bila patnja za gledat), ali mislim da je moralo bolje, bar kad idemo u kontru. Da je samo jedan ispratio Mehmedovića...
Za penal ne znam stvarno šta je svirao, ne djeluje da je faul, a ruku ako je sviro (ja je nisam vidio na snimku), mislim da ima i pravilo da ako pogodi lopta igrača prvo u tijelo pa u ruku da se to ne svira. Mislim da je podlegao pritisku. Uglavnom za naše standarde nije toliko domaćinsko suđenje.
Momcima svaka čast i da nastave ovako borbeno 😄

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2022, 10:43

sve je super dok se ne gubi. I dobro je da dok se ovi veliki ne saberu da im i mi uzimamo bodove kao i ostale ekipe s kojim cemo se boriti.

medjutim, previse mi igramo na faktor srece. Jucer nije to bila neka defanziva, kao ni protiv Borca, jer kad te spasavaju golmani i precke ne obecava to bas previse.

sto se tice zalaganja i borbe , kao i htjenja tu kapa do poda. Naspanovani su, znamo igrat protiv velikih ekipa pogotov kad nemamo pritiska.
Do prije 2-3 godine ocekivala se uvijek pobjeda protiv Sarajeva, Zelje, Borca, nema veze kakvi smo, sad je odjednom taj pritisak spao i dobro je to za ekipu.

Vosnjak, Delic, Sasa , Eldar, Melvin Osmic trce ko ludi, Jusic je dobar, drzi to obzirom kako je odbrana limitirana kvalitetom i Harun je odlicno iznenadjenje. O golmanima je suvisno trositi rijeci, direktno su nam donijeli ova 4 boda.

eh sad cemo pravu vrijednost vidjeti u ovom nizu utakmica protiv ekipa gdje i mi moramo napasti. Dobro je sto nemamo imperativ i pritisak pobjede, lose je sto nemamo neku viziju gradnje igre a boga mi ni prekid.
slozio bih se sto svi kazu kako ovdje tako i u carsiji, treba nam jos igraca. Treba playmaker, dobra krilna opcija i jaca defanzivna. Ne mozemo se mi oslanjati da ce nas uvijek spasiti golmani i precke ili da ce Jusa sa 36 godina to ovako drzati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 20 avg 2022, 10:44

nekakvi drobarovi,barisici,pavlovici,celikovici..
JUSA IS THE KING
slika

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 20 avg 2022, 10:48

admirrx je napisao/la:
20 avg 2022, 10:44
nekakvi drobarovi,barisici,pavlovici,celikovici..
JUSA IS THE KING
slika
:salut:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 avg 2022, 11:09

Jusa najbolji stoper lige :salut:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 avg 2022, 11:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:
20 avg 2022, 10:43
sve je super dok se ne gubi. I dobro je da dok se ovi veliki ne saberu da im i mi uzimamo bodove kao i ostale ekipe s kojim cemo se boriti.

medjutim, previse mi igramo na faktor srece. Jucer nije to bila neka defanziva, kao ni protiv Borca, jer kad te spasavaju golmani i precke ne obecava to bas previse.

sto se tice zalaganja i borbe , kao i htjenja tu kapa do poda. Naspanovani su, znamo igrat protiv velikih ekipa pogotov kad nemamo pritiska.
Do prije 2-3 godine ocekivala se uvijek pobjeda protiv Sarajeva, Zelje, Borca, nema veze kakvi smo, sad je odjednom taj pritisak spao i dobro je to za ekipu.

Vosnjak, Delic, Sasa , Eldar, Melvin Osmic trce ko ludi, Jusic je dobar, drzi to obzirom kako je odbrana limitirana kvalitetom i Harun je odlicno iznenadjenje. O golmanima je suvisno trositi rijeci, direktno su nam donijeli ova 4 boda.

eh sad cemo pravu vrijednost vidjeti u ovom nizu utakmica protiv ekipa gdje i mi moramo napasti. Dobro je sto nemamo imperativ i pritisak pobjede, lose je sto nemamo neku viziju gradnje igre a boga mi ni prekid.
slozio bih se sto svi kazu kako ovdje tako i u carsiji, treba nam jos igraca. Treba playmaker, dobra krilna opcija i jaca defanzivna. Ne mozemo se mi oslanjati da ce nas uvijek spasiti golmani i precke ili da ce Jusa sa 36 godina to ovako drzati
Sve to stoji al mi imamo ekipu da u ovakvim utakmicama moramo tako igrat, borbeno odgovorno, nadat se malo i sreci, nekad ce upalit nekad nece, al dok god se vidi zelja i htjenje ne treba kritikovat.

Dovedes neke igrace kojim nisi bio na pocetku prva opcija pa negdje pogodis negdje omanes Vosnjak, Delis, Osmic pokazase se za sad ko pogodak, omanulo se sa Jarovicem i donekle sa Osmankovicem za sad, vidicemo sta je sa Mujaricem, polako ti se vracaju u formu J.Osmic i Maksimovic i Devedzic konacno pokazuje sigurnost.

Al ja sam uvjeren da su dali penal da bi pola komentara ovde bilo negativnih al takvi smo ti mi.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.