Prati Lauru Radakovic, 2001. godiste, prosle sedmice igrala polufinale Futuresa a danas pobijedila 803. na svijetu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Damir opet izgubio (predao) protiv Baene
Zasad nije upao ni u kvale US opena! Nevjerovatan pad u najboljim godinama za vrhunski tenis, ponesto nesretno (bolest) ali je najvise do njega
Zasad nije upao ni u kvale US opena! Nevjerovatan pad u najboljim godinama za vrhunski tenis, ponesto nesretno (bolest) ali je najvise do njega
samo do njega
Zizi u polufinalu Futuresa u Monastiru.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dea bi poslije višegodišnje vladavine ženskim BH-a tenisom mogla primat prepustiti Nefisi. Iako sam Tuzlak nisam nešto euforičan jer sam mišljena da Nefisa još nije dostigla nivo Dee. Nadam se da obje poprave igru i da ih vidimo bar u kvalama AO -a u januaru. 
I u finalu
Sutra za 2. ITF titulu.
- NerminFatic
- Kontakt:
Hm, da Tuzlak tako govori a cura vec ima jednu WTA pobjedu, i to kakvu, ogromnu, sto Dea vjerovatno nikad nece, a evo danas izbori finale u Spaniji!!!Beledija je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:26Dea bi poslije višegodišnje vladavine ženskim BH-a tenisom mogla primat prepustiti Nefisi. Iako sam Tuzlak nisam nešto euforičan jer sam mišljena da Nefisa još nije dostigla nivo Dee. Nadam se da obje poprave igru i da ih vidimo bar u kvalama AO -a u januaru.![]()
Dosta je Nefisa 'pismenija' teniserka od Dee. Dea previse ravno udara sto danas u tenisu nije u trendu (narocito wta), oslanja se samo na fh i onda kad nije u formi kao sto nije evo vec duzi period, to izgleda dosta lose, nema plan B u igri, udri pa sta prodje.
Nefisa je po meni teniski inteligentnija i kvalitetnija.
Mladja je pa ce imati vremena popraviti sve nedostatke, mislim da je kretnja najocitiji, zna kasniti pofino na udarce i onda to zna dosta ruzno izgledati.
Nadam se da moze iskoristiti sav svoj potencijal i da vidimo konacno neku nasu djevojku po GS turnirima.
Nefisa je po meni teniski inteligentnija i kvalitetnija.
Mladja je pa ce imati vremena popraviti sve nedostatke, mislim da je kretnja najocitiji, zna kasniti pofino na udarce i onda to zna dosta ruzno izgledati.
Nadam se da moze iskoristiti sav svoj potencijal i da vidimo konacno neku nasu djevojku po GS turnirima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nefisa teško brani svoj servis protiv iole kvalitetnije teniserke. U tom segmentu mislim da je Dea bolja.Jer neko sa 23 g. ako nije izgradio servis onda i neće. Nadam se sutra tituli mada su Ruskinje nezgodne za NefisuNerminFatic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 15:29Hm, da Tuzlak tako govori a cura vec ima jednu WTA pobjedu, i to kakvu, ogromnu, sto Dea vjerovatno nikad nece, a evo danas izbori finale u Spaniji!!!Beledija je napisao/la: ↑19 avg 2022, 15:26Dea bi poslije višegodišnje vladavine ženskim BH-a tenisom mogla primat prepustiti Nefisi. Iako sam Tuzlak nisam nešto euforičan jer sam mišljena da Nefisa još nije dostigla nivo Dee. Nadam se da obje poprave igru i da ih vidimo bar u kvalama AO -a u januaru.![]()
- NerminFatic
- Kontakt:
Ovo je nesto novo…
https://www.facebook.com/Nefisa-Berbero ... 952439572/
https://www.facebook.com/Nefisa-Berbero ... 952439572/
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Danas počinju ako vrijeme dozvoli kvalifikacije čelendžera u Banjaluci.Od naših igrača u kvalifikacijama igraju Tadić,Petrović ,Šetkić i Nedić.Šetkić i Nedić igraju međusobno.U glavnom turniru nastupaju Džumhur, Bašić i Fatić.
Šetkara uzeo osvajača juniorskog Wimbledona, Poljička.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 10:51Danas počinju ako vrijeme dozvoli kvalifikacije čelendžera u Banjaluci.Od naših igrača u kvalifikacijama igraju Tadić,Petrović ,Šetkić i Nedić.Šetkić i Nedić igraju međusobno.U glavnom turniru nastupaju Džumhur, Bašić i Fatić.
Nerman u cetvrtfinalu u Banjaluci
Ako i Damir danas prodje, onda igraju medjusobno!
Nerman prvi put presao Mirzu na atp listi. Ne sjecam se kad je zadnji put Mirza prosao prvo kolo
Nerman prvi put presao Mirzu na atp listi. Ne sjecam se kad je zadnji put Mirza prosao prvo kolo
Ne sjeća se ni Mirza
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ima li neko link za deu?
Luzerski mentalitet at it's best.
Igra losa, najjaca joj je defanziva, kao da gledas covjeka od 50 godina koji se ne moze/ne smije sageti ni pod koju cijenu, posalji malo dublju loptu Dei i tvoj je poen.
Nacekat cemo se mi da nekog ponovo vidimo u MD Grand Slama.
Igra losa, najjaca joj je defanziva, kao da gledas covjeka od 50 godina koji se ne moze/ne smije sageti ni pod koju cijenu, posalji malo dublju loptu Dei i tvoj je poen.
Nacekat cemo se mi da nekog ponovo vidimo u MD Grand Slama.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Navijamo za pitara Fatića, i u tom duhu nek Nermanov klub veceras pobijedi Dzumhurov.
ne moze fatko 3 meca odigrati u nizu a da ne preda:-)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.