NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Da su pustilu da snimamo
Mogli smo zavrsit na 0-3 ovako ide uriniranje
Mogli smo zavrsit na 0-3 ovako ide uriniranje
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Jel Bosna Visoko u srijedu ? Zna li se satnica ?
Kad vidim ovaj treci gol Zepca, onda skontam da je nas golman Durmo za onog njihovog Valter Zenga.
-
- Kontakt:
Ovo danas?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
hahaha
Cestitke momcima i na terenu i na klupi i na tribini...Sad je valjda vrijeme da prebacimo 2000 na Bilinom!
Cestitke momcima i na terenu i na klupi i na tribini...Sad je valjda vrijeme da prebacimo 2000 na Bilinom!
Bravo momci, odlicna igra.
Idemo sad odmorit se i onda dobit visočke ***** pred 2k Robova

Idemo sad odmorit se i onda dobit visočke ***** pred 2k Robova
A eto vam za strim 4 komada cigani.A jest mi drago sto smo ih iskarali.
Momci polozili ispit, svaku tekmu treba ic jako agresivno i samo trpat, ne vadit. Sve su nam tekme bitne pa i sa onim najslabijima, max. ozbiljno shvatit. A sad aBd protiv Bosne imamo vremena da se odmorimo i da pošteno naložimo atmosferu, napunimo zapad, i da svima pokažemo da ono sto Čelik čeka, nije to tajna neka, opet će biti šampion... 

Jel bilo kartona, povreda?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Kakvo navijanje, kakva utakmica.
LIKČE DO BAGRO!
LIKČE DO BAGRO!
Sunce ti jeb.em ja Robije ahahaahahaahahah
Igračima i treneru svaka čast na 0:4..samo mljet kao mašina sve redom nema stajanja na tri razlike
Igračima i treneru svaka čast na 0:4..samo mljet kao mašina sve redom nema stajanja na tri razlike
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke igracima ,trenerima i svima koji rade u klubu na pobijedi i Robiji na brojnosti a vjerujem i za navijanje .Protiv Bosne akobogda ocekujem najmnaj 2000 i naravno pobijedu i od sutra vec pocet jak marketing za utakmicu.Ne znam koji nam je rekord po posjeti u ovim ligama a vijerujem da ce mo ga sa Bosnom oborit bar 50% vise.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Malo je na pocetku Zepce bilo ravnopravnije, ali nakon 10. minute preuzimamo sve i nisu nam nista mogli. Ne znam da li su imali sut u okvir gola.
Sijerkic nastavlja davati. Scholes dominira na sredini, covjek trci za trojicu. Durmis je povaljao tri igraca prije penala.
Dali smo 4, realno smo trebali dati jos minimalno tri.
Sijerkic nastavlja davati. Scholes dominira na sredini, covjek trci za trojicu. Durmis je povaljao tri igraca prije penala.
Dali smo 4, realno smo trebali dati jos minimalno tri.
Celik!3,2,2.
Skols i Vardo na sredini danas
Mislio sam da je skols klasicni zadnji vezni, ali danas je imao top duge lopte u stilu modrica
Sijerkic sve duele pokupio, bas klasa. Dobro procesljati nize lige i nastaviti dovoditi ovako mlade igrace.
Robija sta reci, mislio sam bice nas 200, ali 400+ pun sektor ko sibica, po kisi treci rang takmicenja

Sijerkic sve duele pokupio, bas klasa. Dobro procesljati nize lige i nastaviti dovoditi ovako mlade igrace.
Robija sta reci, mislio sam bice nas 200, ali 400+ pun sektor ko sibica, po kisi treci rang takmicenja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema opustanja puni gas dok ne pobjegnemo drugom makar 9 bodova
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos samo kad im se prikljuci Salkic. Realno vezni red za gornju polovinu prve lige FBiH.
Vardo jos uvijek nije nastimao sut, inace je strasan.
Vardo jos uvijek nije nastimao sut, inace je strasan.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Koliko sam čuo Salkić se povrijedio na nekom seljačkom turniru. Da je Messi momak se mora odlučiti ili Čelik ili Neimari. Ova ekipa više nije amaterska i niko se ne smije stavljati iznad kluba. Ili jesi ili nisi Čelik i to je to.....
Trenutno korisnika/ca: amypitar, InatSilniBosanski i 10 gostiju.