hocete li da ja odredim ko ce skim igrat, jer vidim vi necete brzo
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: haxball
Gotovo je, zakasnili ste sa prijavom, cekajte da odustane neko, a vec ce brzo bit 

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gotovo je, zakasnili ste sa prijavom, cekajte da odustane neko, a vec ce brzo bit
hocete li da ja odredim ko ce skim igrat, jer vidim vi necete brzo![]()
Odredi ti...al' samo da znas da smo ja i Internista...zajedo u ekipi..
pa ako mozeee..ostavi to tako..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo sada cu doci da vam pokazemsikirica je napisao/la:ss.ba
ss.ba
ulazite
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Ja nemam nikog , pa ako neko zeli samnom,bujrum
..ak ne ubacite me s nekim a mogu i sam,samo da se igram i ja 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
skontao sam, da je ovako najboljeSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
R.I.P VEDRAN PULJIC
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mora da si naso nekog dobrog cim se ne zalisSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
Kako ?Analiticar=Ahmo je napisao/la:skontao sam, da je ovako najboljeSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
FK Pjetlovi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa ja sam se već davno dogovorio i sada mi glupo da mijenjam. Tako i ovi ostali ako su se dogovorili onda nema frke, a ovi što nisu nek im Analitičar nađe nekoga i nek ih rasporedi..alfarouqaminu je napisao/la:mora da si naso nekog dobrog cim se ne zalisSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
pa ja cu odabrat za ove koji nemajureds je napisao/la:Kako ?Analiticar=Ahmo je napisao/la:skontao sam, da je ovako najboljeSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
R.I.P VEDRAN PULJIC
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Fazon je sto ja pojma nemam ni ko je slobodan ni ko nije...pa tako neznam ni koga mogu izabrat,puno brate 40 dusa,valja sve to pofatat,dabogdo da ovo izdrzi kolko tolko vec je komplikovano a nije ni pocelo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
glupo je 1 v 1, a za organizaciju nebriniteek0 je napisao/la:Pa zato sam predlagao da se uvede 1 vs 1. Nit se mora birati par, niti se moram dogovarati (jedan dodje, drugi ne dodje). A i sto se tice pinga nebi trebalo biti problema.miky_hz je napisao/la:Fazon je sto ja pojma nemam ni ko je slobodan ni ko nije...pa tako neznam ni koga mogu izabrat,puno brate 40 dusa,valja sve to pofatat,dabogdo da ovo izdrzi kolko tolko vec je komplikovano a nije ni pocelo
R.I.P VEDRAN PULJIC
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ajmo mashino ti i ja da ih razvalimoSexmachineboy je napisao/la:Pa ja sam se već davno dogovorio i sada mi glupo da mijenjam. Tako i ovi ostali ako su se dogovorili onda nema frke, a ovi što nisu nek im Analitičar nađe nekoga i nek ih rasporedi..alfarouqaminu je napisao/la:mora da si naso nekog dobrog cim se ne zalisSexmachineboy je napisao/la:Rasporedi one koji se ne mogu dogovortiti.. mi koji smo našli para nastavljamo ovako, ne diraj nas..
Evo tek sam se registrirao, igram odavno ovu igru i volio bih sudjelovati na ovom turniru(ligi) ako neko nema suigrača tu sam.
kad ce ta liga
Kakav sam ja nesretnik, od 40 antislobodnih mjesta ja zakasnim, ahmo, prosiro ovo na 5 liga, nek budu lige petice
nek 3 idu u 16-inu finala i najbolji 4., ja cu ti pomoc u vodjenu tabela, ajde plssssssssssssss 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
bolje onda pravit ekipe po troje .. A isti princip i sveEdinTM87 je napisao/la:Kakav sam ja nesretnik, od 40 antislobodnih mjesta ja zakasnim, ahmo, prosiro ovo na 5 liga, nek budu lige peticenek 3 idu u 16-inu finala i najbolji 4., ja cu ti pomoc u vodjenu tabela, ajde plssssssssssssss
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ma ne moze puno je strasno :SEdinTM87 je napisao/la:Kakav sam ja nesretnik, od 40 antislobodnih mjesta ja zakasnim, ahmo, prosiro ovo na 5 liga, nek budu lige peticenek 3 idu u 16-inu finala i najbolji 4., ja cu ti pomoc u vodjenu tabela, ajde plssssssssssssss
50 dusa, i kolko ce ih odustajat iako budu 4.lige, a kamol 5 :S
ma vec sam namjestio parove, ne moze po 3, vec sam dodjelio po speedtestu
a covjece dodje neko ovde, 1 post napise i vise ga nikad nema, a naprimjer Edin uvjek tu.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.