FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 21 avg 2022, 10:08

Ako je tačno ovo za Rifeta, onda ima moju punu podršku! Klub koji nije u stanju uvesti disciplinu u sve segmente svog bivstvovanja i ne zaslužuje boljeg od Kapića.
Odkako sam se registrovao na ovaj pdf, ništa drugo niti ne radim nego trubim o disciplini. Sam sebe izbjegavam koliko sam dosadan. Mora se znati kad igrač ustaje, kad liježe, gdje, kad, kako i kuda izlazi. Fudbaler nije samo biti na utakmici i treningu. Fudbaler si 24/7. Ako ništa, a ono radi nekog mališana koji nosi dres sa tvojim imenom. Jbte tiiito bezobrazni, danas gdje sve dostupno, dođe ti klinac u Kapićevom dresu i veli; vidi, stari, šta nađoh na netu! Odmah ga ispišeš iz škole, kupiš mu black sobranie i pravac klub: "Imam centralnog veznog taman za vas! Jes da još ne cuga, ali za to postoje treninzi! Nemojte ga štedit, nek vidi šta je kvalitetan alkohol!"
Ponavljam; ako klub ne zna u svakom momentu gdje mu je i šta radi igrač, znači da klub to prešutno odobrava. Dakle, klub zaslužuje takvog igrača.
Koliko nas je puta zovnuo neki jaran, poznanik na oiće, pa kažemo: "Ne mogu... radim sutra." Nećeš da dođeš mamuran na posao, a plata ti je 10x manja i hurac smiješ promašit penal.
Ako je tačno, već danas, i ne samo njemu, spremit kofere, napisati karakteristiku i putuj Selma, dabogda ispala kroz prozor.

U vezi raskida ugovora, ako nije drugačije definisano, isti se raskida krivicom igrača i klub nije u obavezi isplatiti ostatke. U slučaju da ponašanje koje je uzrokovalo, ili koje za posljedicu može imati raskid, nadležan je pravilnik kluba, a ako ni on ne definiše situaciju, onda Zakon o radu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2022, 10:11

#podrskababuki
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2022, 10:12

Više je ogavna negativa oko FKS stalno neke turbulencije, problemi, tjeranja, mjenjaj trenera, mjenjaj igrace a ne idemo naprijed s tim promjenama. Naravno ako je Kapić kriv ide kazna, suspenzija. Al meni je interesantno kako pojedinci uzivaju kad treba nekog napasti, razapeti ga, šampioni smo u mahalanju i trazenju problema, jedva se ceka da se nadje neki Rustemovic, Crnkić, Čomor, Bilbija, Bekić, Hebibovic, Pidro, Velkoski, Pavlović, Pejovic, itd itd
Ja bi to nazvao ličnim frustracijama.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 avg 2022, 10:19

bordobijeli je napisao/la:
21 avg 2022, 10:12
Više je ogavna negativa oko FKS stalno neke turbulencije, problemi, tjeranja, mjenjaj trenera, mjenjaj igrace a ne idemo naprijed s tim promjenama. Naravno ako je Kapić kriv ide kazna, suspenzija. Al meni je interesantno kako pojedinci uzivaju kad treba nekog napasti, razapeti ga, šampioni smo u mahalanju i trazenju problema, jedva se ceka da se nadje neki Rustemovic, Crnkić, Čomor, Bilbija, Bekić, Hebibovic, Pidro, Velkoski, Pavlović, Pejovic, itd itd
I treba napasti, nisu nista bolje zasluzili.
Mi trazimo probleme? MI? Navijaci?
Kome se pruza podrska poslije druge najvece poslijeratne sramote za klub? Kome se pruza podrska poslije poraza od drugoligasa sa igracem vise? NJIMA, KLOSARIMA. Najplacenijim ublehama u zemlji, predsjednicke plate, ma sta predsjednicke, ko 4 predsjednicke, a sve go klosar, narkoman!
I mi krivi?

I zasto je propao transfer krivokapica celavi smradu?
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 21 avg 2022, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 21 avg 2022, 10:20

Nije jedini koji pije. Čisto sumnjam da će ga otjerati.mozda kazna neka i to je to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 avg 2022, 10:34

Kapic je bivsi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2022, 10:41

holyman je napisao/la:
21 avg 2022, 10:19
Kome se pruza podrska poslije druge najvece poslijeratne sramote za klub? Kome se pruza podrska poslije poraza od drugoligasa sa igracem vise? NJIMA, KLOSARIMA. Najplacenijim ublehama u zemlji, predsjednicke plate, ma sta predsjednicke, ko 4 predsjednicke, a sve go klosar, narkoman!
I mi krivi?

Ma navijaci imaju pravo negodovati al Sarajevo kao klub iz svih dosadašnjih ovakvi situacija nista dobro nije dobio. Ne pricam samo o Kapiću on ako je zasrao treba biti kaznjen, nego o tome recimo kako zrinjski ima mir i rezultate i ne bave se glupostima.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2022, 10:42

mirzatele je napisao/la:
21 avg 2022, 10:34
Kapic je bivsi
Kako je lagano naći igrača i treba ga otjerati. Trebamo sve rastjerati neka se klub ugasi, gori smo od bilo kojeg igrača. Navijači bi da se miješaju u privatni žživot igrača.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 21 avg 2022, 10:47

fks74 je napisao/la:
21 avg 2022, 10:42
mirzatele je napisao/la:
21 avg 2022, 10:34
Kapic je bivsi
Kako je lagano naći igrača i treba ga otjerati. Trebamo sve rastjerati neka se klub ugasi, gori smo od bilo kojeg igrača. Navijači bi da se miješaju u privatni žživot igrača.
Ma jest treba pustit nek stavlja na story kako kokain smrce, ko ga yebe, to je njegov privatni zivot. Samo po dzepu da zapamti za sva vremena, a i da ostali skontaju da ovakve gluposti u obzir ne dolaze. Svi oni piju, bila je podavno slika Tarika Ramica u nekoj diskoteci, a ispred njega alkohol, samo sto tad nije bio prvotimac ili mislim da je tek usao u prvi tim, pripreme jedne odradio tako nesto. Svi oni piju, manje vise svi, a isto tako i puse, al kad si glup pa se jos na ovakav nacin izdas zasluzujes da popijes tesku sankciju od strane kluba

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2022, 10:58

Imam osjećaj da neki ljudi namjerno sve ovo rade kada god nam krene neka pozitiva. Ismir neće još dugo, vjerujte mi nije lud ulagati.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 21 avg 2022, 11:01

fks74 je napisao/la:
21 avg 2022, 10:58
Imam osjećaj da neki ljudi namjerno sve ovo rade kada god nam krene neka pozitiva. Ismir neće još dugo, vjerujte mi nije lud ulagati.
Sta smo mi koji kritikujemo Kapića krivi sto je on glup? Trebali smo napisat mu u dm na instagramu "to legendo, evo od mene jedna kutija ide samo zapali". Promasi penal u 95oj hajd nema veze, svakom se desi. Pise neka saopstenja, izvinjenja, neki i padnu na to, kao zao je njemu zbog penala i onda par sati kasnije stavlja ono na story. Na kraju opet nije on kriv. Podvalili mu, hakovan, navijači prave negativnu energiju i slicno

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 21 avg 2022, 11:03

Promjenjen kurs za 180 stepeni u zadnjih 10 dana :tokralju:

U subotu bi mogle glave da lete, i oni koji stojicki i hrabro brane trenera i igrace, mozda ce progledati.

Pritisak koji je trenutno na Feletu, on nece i ne moze izdrzati. Nije ovo Velez iz Vrapcica.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 avg 2022, 11:06

Dan te yebo ne vjerujem sta pojedini pisu. Jel iko od vas radio i dana u zivotu, u bilo kojoj firmi?? Imas pravilnik koji se NE SMIJE krsit. Ako si nocni cuvar a gazda te uhvati kilometar od radnog mjesta, tebi je otkaz kume. Il te neko uslika i prijavi, isti ti je qrac. Jos je njima ovdje veca odgovornost jer igra za najveci klub u drzavi, ima mjesecnu platu koju mi smrtnici za godinu dana ne vidimo, a od njegovih pluca mu direktno performanse na terenu ovise. Druze ba, ako mislis cugat i zayebavat se, potpisi za Radnik iz Hadzica i radi sta hoces, ovdje se.mora znat neki red. I mi sanjamo iskorak, grupe, kae doveli smo pojacanja iz Bundeslige, onog htjela Roma, onog Sampdoria, onaj bio najbolji stoper na svijetu... Dzaba kad ti dodje i ovo radi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2022, 11:07

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
21 avg 2022, 11:01
fks74 je napisao/la:
Sta smo mi koji kritikujemo Kapića krivi sto je on glup? Trebali smo napisat mu u dm na instagramu "to legendo, evo od mene jedna kutija ide samo zapali". Promasi penal u 95oj hajd nema veze, svakom se desi. Pise neka saopstenja, izvinjenja, neki i padnu na to, kao zao je njemu zbog penala i onda par sati kasnije stavlja ono na story. Na kraju opet nije on kriv. Podvalili mu, hakovan, navijači prave negativnu energiju i slicno
Ma nema rasprave ako je Kapić ovo uradio treba biti ozbiljno kaznjen, al isto tako stalno se nesto izmišlja, klanovi, bojkot, prate se porodice, ko s kim izlazi, jel zapracen buba coreli, smiju se kaze na treningu i tako neke gluposti se forsiraju.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 avg 2022, 11:07

holyman je napisao/la:
I mi krivi?

Ma dobro sad pretjera ga i ti drug. Ne treba sad okrenuti zemlju naopacke, pa ne mozes sve u isti kos stavljati!
Rifetu da smo sve utakmice pobjedili do sada niko nebi nista rekao, cak bi se ovdje smijali na ovo "najjaci" bilo bi nek se opustio malo bla bla. Ovako glup potez u ovakvoj situaciji, mislim da je to sekunda ne razmisljanja i vozda. Al sad dizati sve na hiljaditu nema potrebe fakat. Pogotovo ovo "go klosar, narkoman". To mi je malo vise ko lijecenje licnih frustracija..

A vidim neki pisu Ismir ce odustati, pa jbg ako ce zbog ovakvih stvati biznismen kao on odustati i povuci se, ne znam evo onda se pitam koliko je to sve krhko.. To je jedan igrac u nizu nista vise i nista sto se ne desava u drugim klubovima.

Celavi smrad je do neki dan bio Rairola uzivo. Sad evo na klupi nam debeljuca i sportski celavi smrad.. Pitarluk pitarluk
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 21 avg 2022, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 21 avg 2022, 11:08

Klub treba objaviti konkurs za prijem na radno mjesto: "Nabijač nogom u dupe"
Uslovi za prijem na radno mjesto, SSS, dobar volej, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije.
Ako želiš da radiš u dinamičnom okruženju sa mogućnosti napredka, ako si navijač FK Sarajeva i na kituu ti idu preplaćene umišljene zvijezde ovo je pravi posao za tebe.
Svoj CV sa fotografijom i potrebnom dokumentacijom pošalji na e-mail: [email protected]
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 21 avg 2022, 11:10

21 avg 2022, 11:07
fks74 je napisao/la:
Ma nema rasprave ako je Kapić ovo uradio treba biti ozbiljno kaznjen, al isto tako stalno se nesto izmišlja, klanovi, bojkot, prate se porodice, ko s kim izlazi, jel zapracen buba coreli, smiju se kaze na treningu i tako neke gluposti se forsiraju.
Mi smo navijaci jbg, za navijace su takve stvari normalne. Supljiranje, mahalanje i slicno. Zbog toga valjda imamo upravu i vlasnika da se mi ne bismo pitali i odlucivali jer kad bi to bio slucaj treneri bi se mijenjali svake 2 sedmice, a igrači dobijali otkaze na poluvremenima

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2022, 11:11

Ferrante071 je napisao/la:
21 avg 2022, 11:08
Klub treba objaviti konkurs za prijem na radno mjesto: "Nabijač nogom u dupe"
Uslovi za prijem na radno mjesto, SSS, dobar volej, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije.
Ako želiš da radiš u dinamičnom okruženju sa mogućnosti napredka, ako si navijač FK Sarajeva i na kituu ti idu preplaćene umišljene zvijezde ovo je pravi posao za tebe.
Svoj CV sa fotografijom i potrebnom dokumentacijom pošalji na e-mail: [email protected]
Neće takvog naći, ovi što bi nabijali nogom u dupe su balavci ili oni koji nemaju SSS

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 avg 2022, 11:15

fks74 je napisao/la:
Tebi buraz da neko zenu zguzzi na tvoje oci, ti bi rekao "ne bi moja ljubav to meni uradila". Sta bolan izmisljamo?? Pa evo vidis sta se desava, nisi corav. Borca smo UBILI presingom, Posusje, Slogu... Dodju Tuzla i Igman, ne mogu igraci hodat. Kako eto, yebemu majku? Cuj prate se igraci, prate se i igraci Bayerna i Arsenala isto, primadone moraju shvatit da su javne licnosti i da su pod lupom, u drugim drzavama ovo paparazzi rade a kod nas debil sam objavi sliku. Ljudi pare i pare daju da ih gledaju, kupuju sezonske, dresove, ono se pisa po nama. Ovo mi je gore nego kad vidim Fadila kad kaze "sirotinjo i Bogu si teska" i crce od smijeha. E ovo je taj rang, samo i gore, jer se ja sekiram oko nekog koga qrac boli za taj klub.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 21 avg 2022, 11:15

nokee je napisao/la:
holyman je napisao/la:
I mi krivi?

Ma dobro sad pretjera ga i ti drug. Ne treba sad okrenuti zemlju naopacke, pa ne mozes sve u isti kos stavljati!
Rifetu da smo sve utakmice pobjedili do sada niko nebi nista rekao, cak bi se ovdje smijali na ovo "najjaci" bilo bi nek se opustio malo bla bla. Ovako glup potez u ovakvoj situaciji, mislim da je to sekunda ne razmisljanja i vozda. Al sad dizati sve na hiljaditu nema potrebe fakat. Pogotovo ovo "go klosar, narkoman". To mi je malo vise ko lijecenje licnih frustracija..

A vidim neki pisu Ismir ce odustati, pa jbg ako ce zbog ovakvih stvati biznismen kao on odustati i povuci se, ne znam evo onda se pitam koliko je to sve krhko.. To je jedan igrac u nizu nista vise i nista sto se ne desava u drugim klubovima.

Celavi smrad je do neki dan bio Rairola uzivo. Sad evo na klupi nam debeljuca i sportski celavi smrad.. Pitarluk pitarluk
Hahahha celavi smrad..pa sta je sad i on kriv..sto je doveo sve sto bi i mi s foruma izabrali..pa nije realno kakvih nas ima 🤭🤭🤭

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, boki86, Google Adsense [Bot], laznokrilo, riki46, supervizor, Vanja8 i 62 gosta.