Jurilj iz širokog??? Uh to je dobar igrač, igračina!
Da, stize nam iz Domzala, tamo standardan prvotimac bio.
Ni blizu standardnog, al ajdZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:11Da, stize nam iz Domzala, tamo standardan prvotimac bio.
Meni lično jedan od najboljih igrača u PL prije sezonu dvije. Brz, agresivan, tehničar, dobar šuter, samo djeluje da u glavi nije baš najbolji...Avanti1926 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:11Da, taj. Ima li neko od forumaša iz Širokog da napiše koju riječ o njemu?
ofanzivac 0 golovaAvanti1926 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:13Ni blizu standardnog, al ajdZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:11Da, stize nam iz Domzala, tamo standardan prvotimac bio.![]()
Ovo za brzinu me posebno raduje. On i Ninkovic će biti nadam se odlican upgrade za sredinu, sa Tatarom, Kulasinom i Zakaricem.
Puno zuji malo meda dajeAvanti1926 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:11Da, taj. Ima li neko od forumaša iz Širokog da napiše koju riječ o njemu?
Sve si rekao kako jestMrkiMedo je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:44Vezano za Rikija, sjecam se da sam se s nekim ovdje raspravljao kad su tek potpisali on i Hamza, i tad sam govorio da oni nemaju volje i zelje da se bave nogometom vise, bar ne u nasoj ligi. Jedan je zabio Romi i misli da je u rangu Dzeke, a drugi je kao igrao bundesligu i smatra da je ovdje bog.
Ovo sto je Riki sinoc objavio je nista u odnosu na ono sto oni inace rade. Vise puta sam se potrefio u kafani kad braca Zec jedva stoje na nogama, Zajmovic zavrce ni sam ne zna sta prica, akademci i nasi juniori piju pa derbi igraju ujutro, i jos milion primjera. Zamislite sta on radi kod kuce i kakve su to pijanke u Cazinu i Bihacu![]()
To je veliki problem Sarajeva i Zelje i mi ne zasluzujemo bolje od ovog. Vama Riki, nama Stilic koji nije htio igrati pola godine i slicno. Navijaci titraju jajca gdje god stignu, traze dresove, lizu supak na instagramu i onda kuknjava kad se nesto ovakvo desi. Svaki klub koji nije u stanju biti veci od igraca ne zasluzuje nista bolje od ovog.
Top igrača ste dobili. Sjećam se prve sezone na fantasiju mi bio i svaku haman tekmu ili gol ili asistencija... Mislim na Pecari ofcZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:11Da, stize nam iz Domzala, tamo standardan prvotimac bio.
Taj pritisak ti je sindrom Istoka s Koševa i Sjeverne tribine Grbavice.... Više svojim ispadne pritiska nego protivnicima.,..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:49O Kapiću se ispisalo 20 stranica, jer puši i pije, slučajno postavio na story-u.
Kao da njih 90% igrača u ligi ne žderu kobasice, čipseve, piju žestoko i ostaju do iza ponoći u mahali.
Mislim na kraju krajeva hebo Kapića, valjda je bitnija stabilnost u klubu i da se drži neka optimalna atmosfera.
A ne da se psuje najbolji pojedinac poput Suljića i bespotrebno unosi nervoza i teret na igrače.
Da to nije previše ofanzivaca, dok je odbrana u najmanju ruku prosječna?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:22Ovo za brzinu me posebno raduje. On i Ninkovic će biti nadam se odlican upgrade za sredinu, sa Tatarom, Kulasinom i Zakaricem.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, held9, MostarReds22, riki46, tutankamon1905, VolimBiH96 i 22 gosta.