Ma ja, to je to. Vise me neka nostalgija opuca s vremena na vrijeme, taj old school šmek. Isto kao i kod Stranger Things, ta atmosfera, odnos izmedju drugova, starije fore, nema drkanja po telefonu vazda i te tehnike, nego vise druzenje, zaj3bancije, zijan... mi malo stariji to mozda s vise sjete prstimo i dozivimoMElloo je napisao/la: ↑17 avg 2022, 20:12Outer Banks je bas za tinejdzere al nije losa ja sam sagledao obe sezone.Dobar onaj vajb neki sunce more sve zuto![]()
Reacher je top meni licno najdraza nova serija ove godine
Pregledao sam Sandman prva polovina dobra kad krene ovaj storyline sa onom rose parker serija postane uzasna.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Madagaskar
Da vidimo kako ce ovo poceti

regularniji GOT

nije losa prva got fazon
.. jel se zna koliko je predvidjeno sezona ...

- Madagaskar
Fin početak HotD, tonalno na nivou GoT.
Meni bolja od bbGoalgetter je napisao/la: ↑19 avg 2022, 10:55Slazem se. Dosta dobro zaokruzena prica, za fanove BB najbolje sto se moglo desitiPrve dvije sezone BCS su bile onako bas malo spore i mucne, ali u kompletu kad sagledas serija je pun pogodak.

U zadnjih par epizoda ove sezone mi je radnja išla presporo, pogotovo otkako se Kim manje pojavljivala, ali finale za 10.
- Madagaskar
Povratak u stilu ,mogla bi ova serija vrlo brzo dostici popularnost kakvu je imao GOT
Slučajno naletih na YT neku verziju serije Dva smo svijeta različita sa Izudinom Bajrovićem kao Fadilom i Josifom Tadićem kao Uzeirom.
Može li mi neko objasniti o čemu se ovdje radi?
Može li mi neko objasniti o čemu se ovdje radi?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Black Bird velika preporuka. Vrhunska gluma, onaj mali iz Kingsmana konacno zivnuo 

The Shield
Opasno dobra prva sezona.
Glavna radnja i karakteri se potpuno lagano i kvalitetno razvijaju, a sporedna radnja što jesu različiti slučajevi u svakoj epizodi su nevjerovatno stvarni i slijedom svih logičnosti interesantni za rješavanje, a postaje sve bolje.
Glavna radnja i karakteri se potpuno lagano i kvalitetno razvijaju, a sporedna radnja što jesu različiti slučajevi u svakoj epizodi su nevjerovatno stvarni i slijedom svih logičnosti interesantni za rješavanje, a postaje sve bolje.
- Marsal
- Kontakt:
Shield je jedina serija koju sam gledao kojoj kvalitet zaista konstantno raste iz sezone u sezonu sa epskim finaleom.Klare je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:51The Shield
Gotivio sam onog Dutcha Wagenbacha i ludog Shane Vendrella

U stvarnom životu onaj gay crnjo drot leži 40 god robije jer je ubio svoju ženu.
A kad dođe u seriju Forrest Whitaker, kako se tek tad zakuha i kako serija postane luda

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa ne možeš vjerovat šta se ljudima dogodi pa to učine...
A znači i Forest dolazi kasnije, biće vatre.
Drago mi je čuti da ne pada kvalitet, Vik, Šejn, Dač, a i ona dvojica ortaka sa Šejnom sve je prva liga, pa i ovi što se pojave privremeno dobro odigraju.
A znači i Forest dolazi kasnije, biće vatre.
Drago mi je čuti da ne pada kvalitet, Vik, Šejn, Dač, a i ona dvojica ortaka sa Šejnom sve je prva liga, pa i ovi što se pojave privremeno dobro odigraju.
"We stay true to each other — with our hearts, even bigger than our feet.”

100% sportski i krajnje opušten potpis
Sve sezone su odlicne.Klare je napisao/la: ↑26 avg 2022, 21:51The Shield
Tokyo Vice 

CGI dizajn She-Hulk je najgori CGI koji sam u životu vidio. Sadržaj iz 90-ih izgleda realnije od ovoga. Strašno koliko odvlači pažnju. Serija ko serija okej, ništa specijalno. Malo nazor humora.
Pogledao sam upravo obje epizode i prvo, lijepo izgleda. Prelijepo. Nema tu šta i to je najbolji dio serije. Efekti, scenografija, lokacije. To **** majke.
Sve ostalo je meh...Priča je meh, još ne znam šta se tačno dešava, dijalozi su meh, kostimi likova su meh. I sve djeluje nekako generično kad se pogleda dalje od tog blještavila scenografije.
Gledljivo je i bolje je od WoTa, no i dalje daleko ispod GoTa i HotDa.
71 na Metacriticu i 7.0 na IMDBu su dosta realnije ocjene od 83% i 45% na RT-u.
Sa pozitivne strane, prve dvije epizode su bile neka vrsta prologa i valjda će od treće epizode radnja krenuti negdje i onda ćemo dobiti bolju seriju, ako ostane ovako onda je Amazon zajebao. Previše je para uložio da bi dobio jedan meh produkt. Lijepo izgleda, vidi se gdje su pare otišle, ali je više kao Wembley na kojem se ne igra finale FA Kupa nego EFL Trophy. Sve je lijepo i meč može biti dobar, ali nije to to. Nije epski. Kad kamera sa blještavila lokacija prođe na likove koji su za sada zaboravni, makar meni, i tu se doda prosječan soundtrack i loš dijalog dobije se jedno iskustvo koje je ok za ubiti sat vremena, ali vas neće ostati wow i neće natjerati internet da poludi.
Sve ostalo je meh...Priča je meh, još ne znam šta se tačno dešava, dijalozi su meh, kostimi likova su meh. I sve djeluje nekako generično kad se pogleda dalje od tog blještavila scenografije.
Gledljivo je i bolje je od WoTa, no i dalje daleko ispod GoTa i HotDa.
71 na Metacriticu i 7.0 na IMDBu su dosta realnije ocjene od 83% i 45% na RT-u.
Sa pozitivne strane, prve dvije epizode su bile neka vrsta prologa i valjda će od treće epizode radnja krenuti negdje i onda ćemo dobiti bolju seriju, ako ostane ovako onda je Amazon zajebao. Previše je para uložio da bi dobio jedan meh produkt. Lijepo izgleda, vidi se gdje su pare otišle, ali je više kao Wembley na kojem se ne igra finale FA Kupa nego EFL Trophy. Sve je lijepo i meč može biti dobar, ali nije to to. Nije epski. Kad kamera sa blještavila lokacija prođe na likove koji su za sada zaboravni, makar meni, i tu se doda prosječan soundtrack i loš dijalog dobije se jedno iskustvo koje je ok za ubiti sat vremena, ali vas neće ostati wow i neće natjerati internet da poludi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je nazalost tako kad je fokus serije (ne pricam sad samo o RoP) stavljen na inclusivity, lgbt tematiku i ostale stvari a prica, dijalog, tempo i sve ostalo sta cini seriju/film zanimljivim ostane zapostavljeno, i da mi se netko ne nakaci sad kao da imam nesto protiv svih ovih stvari, nemam, treba biti mjesta za sve ali zna se sta treba biti prioritet. Nisam pogleda ove dvije epizode ali stvarno ako si uspio zajebat nesto sta ima veze sa Tolkienom onda si poseban antitalent, a i ove ocjene bi trebalo uzet sta dozom rezerve posto se nakaci more trolova koji vole hejtat sve zivo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.