FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mujarić zaslužuje više minuta, a ne samo kad treba trčat na kraju spašavat glavu. Momak zna lopte. Suma summarum, dobre igre i bodove potvrdit protiv Posušja sa tricom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Imat ce prilike pogotovo kad dodje zgusnut raspored, povrede, kartoni premal nam je roster bicemo **** tad, jucer samo 9 igraca na klupi od toga 2 golmana..
Uh kada bi klepili Posusje ja bi bio prezadovoljan startom sezone
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Cestitam nasim momcima za sinoc, sad jos veca podrska sljedece kolo u Banovicima. Sinoc je bio popilicno dobar broj ljudi iz Tuzle, a i raja iz Zenice nas je podrzala
Volim tebe, više od sebe
Jel ima negdje gol da se pogleda opet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opsti zakljucak je pozitivan nakon 4 tekme. Skupiti 5 bodova protiv TC,Borca i Sarajeva nije mala stvar, a ekipa smo sa ubjedljivo najgorim rasporedom do sada.
Treba biti realan i priznati da smo sinoc bili inferiorni. Da li je zaista tolika razlika u kvaliteti vrlo brzo ce vrijeme pokazati.
Golmanski par sjajan, halfovi dobri, Vosnjak i Delic odskacu,, Osmic je sinoc bas nedostajao. Sljedeca nominalno laksi protivnik, bilo bi bas bas dobro dobiti Posusje.
Treba biti realan i priznati da smo sinoc bili inferiorni. Da li je zaista tolika razlika u kvaliteti vrlo brzo ce vrijeme pokazati.
Golmanski par sjajan, halfovi dobri, Vosnjak i Delic odskacu,, Osmic je sinoc bas nedostajao. Sljedeca nominalno laksi protivnik, bilo bi bas bas dobro dobiti Posusje.
tuzlanska Sloboda
Joj kad bi pobijedili sad Posusje.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ko je ono napisao prije početka sezone, prvih 7 kola da ne planiramo ni boda 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Taj samZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:56Ko je ono napisao prije početka sezone, prvih 7 kola da ne planiramo ni boda![]()
Kako je bilo krenulo s pojacanjima i pripremama mislio aam bgm da ce tako biti.Dao Bog da svaki put to kazem,a da osvajamo bodove
Priznajem,pogrijesio sam
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ama i ja sam bio skeptičan samo nisam širio daljeDamirT je napisao/la: ↑20 avg 2022, 22:00Taj samZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:56Ko je ono napisao prije početka sezone, prvih 7 kola da ne planiramo ni boda![]()
![]()
Kako je bilo krenulo s pojacanjima i pripremama mislio aam bgm da ce tako biti.Dao Bog da svaki put to kazem,a da osvajamo bodove
Priznajem,pogrijesio sam![]()
Uzmimo realno da smo imali, tj. imamo i dalje težak raspored, ovo je super, s tim da bi ovi bodovi dobili na vrijednosti, moraju se pobijediti ekipe poput Posušja, znači protiv Posušja svi u Banoviće, ona tribina je top, natkrivena, kad se zagalami čuje se do Višće, samo navijanje i oni da budu borbeni kao protiv Borca i vjerujem u pobjedu i bit će to kruna na ovih 5 bodova...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Probisvjet
- Kontakt:
Penal sviran nepotrebno, u stvari potrebno za pobjedu Sarajeva. Bez obzira na igru i sanse Pite su trebali izgubiti.
Samo da je usla ona druga za 0:2 to bi ih sahranilo. Ako bi nastavili protiv "jakih" ovako, a "slabije" pobjedjivali, moglo bi se do visokog plasmana.
Samo da je usla ona druga za 0:2 to bi ih sahranilo. Ako bi nastavili protiv "jakih" ovako, a "slabije" pobjedjivali, moglo bi se do visokog plasmana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Neloš bod. Ova ekipa Slobode je jača za nekih 20% od prošlosezonske.
Ako može neko da mi objasni kako i zašto smo pustili Adija Alića a doveli onu panjčinu u vidu Jarovića. Nisam vidio višeg a lošijeg igrača...
Ako može neko da mi objasni kako i zašto smo pustili Adija Alića a doveli onu panjčinu u vidu Jarovića. Nisam vidio višeg a lošijeg igrača...
075
Adi Alic mora igrat redovno a u formaciji sa jednim spicem tesko da bi mogao bit ispred Komazeca, a da sjedi na klupi i ulazi 15 20 minuta ukopace mu karijeru. Tako da neka njega kod Vojvode na posudbi, nek igra.TzBulevar87 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:57Neloš bod. Ova ekipa Slobode je jača za nekih 20% od prošlosezonske.
Jarovic kao opcija za tako nesto nije se pokazao ali eto ima tu ofanzivnih veznih i krila pa ja mislim da cemo izdrzat nekako i procuc se.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma nije ni bitno brate, Alic mi je prvi pao na pamet. Ne znam, bilo koja opcija je bolja od ovog. Bio sam u Ze i to uživo izgleda užasno... Njegove kretnje, postavljanje...
075
Gledao sam Jarovica ono prije par godina,kad je igrao za Trnavu protiv Radnika u Evropi.Ja se i dan danas cudim kako je dogurao do Trnave bgm.Lik veze nema
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prvo poluvrijeme je bilo dobro odigrano osim one sanse na pocetku utakmice i nakon onog jednog slucaja kad je Harunu igrac pobjegao iza ledja, nisu ni imali nekih sansih osim onih bezidejnih pokusaja sa 20 metara. Jusic i Kenin su bili ko strojevi u odbrani. Vosnjak polahko postaje prva zvijezda tima kakva trka,kretnja, vizija kontrola lopte itd.. Drugo poluvrijeme je bilo bezmudno moze se reci, suđenje se ne moze toliko ni spominjati jedino je onim penalom pokvario ocjenu kada je podlegao pritisku od strane onih padavicara na svaki kontakt su vristali ko da ih neko kolje. Delic je bio zakazao u ovoj utakmici nije se nista posebno vidjelo od njega ocekivao sam da ce ga Jaha zamijeniti umjesto Mujarica i staviti Eldara na njegovu poziciju. Mislim da smo mogli i do 3 boda doci samo da nismo onako rano u 2 pol primili gol a i onda bezmudnost Jahe da ostane u istoj formaciji, nakon izlaska Vosnjaka i Sase bilo je samo nabij je sto dalje od gola, sto me pocelo i nervirati.Onaj Jarovic pa taj ne zna hodati prvi put da vidim da igrac od 1.95 ne moze dobiti zracnog duela ono je nevjerovatno. Da pohvalim i Kapetanovica koji je bio odlican u defanzivi. Slijedi sad utakmica protiv Posusja koje bi bilo odlicno dobiti, onda nam ja mislim slijedi zaostala protiv Veleza koji trese teska kriza jos im je pola igraca povrijeđeno. Sretno momcima.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ne bi rekao da je jaca ekipa, ekipa ko i prosle godine igrati ce dok su redovna primanja.TzBulevar87 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:57Neloš bod. Ova ekipa Slobode je jača za nekih 20% od prošlosezonske.
Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 8 gostiju.