AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dajte nam kakvog anonimusa dovedite, pa da se koljemo ovdje par dana kako ce biti igracina/flop 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma ko ga yebe i njega i bilo koga drugog.Raonffa je napisao/la: ↑21 avg 2022, 11:23Zakon tržišta, može mu seOldFashioned je napisao/la: ↑20 avg 2022, 23:10Znači lik hladno hoće sa 1.5 na 7 radi jedne odlične sezone hahaha.. I kad mu ponude 7, tražit će 8-9..... Već viđeno![]()
![]()
Mada ja iskreno ne vjerujem da će njemu bilo ko dati ovoliku platu, pa čak ni taj City ili PSG.
Vidjeli smo primjer sa Tomorijem kako se to brzo riješava kada igrač zna šta želi, nema tu onda veze ni ko ti je agent niti išta drugo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Njegovo je da trazi ako smatra da moze ili vrijedi dobiti, a Milanovo hoce li mu i moze li mu dati. Samo je pitanje jesu li naucili lekciju iz prethodne 2 sezone.
Ako ne produzi ugovor, na kraju sezone odmah prodati i na vrijeme naci adekvatnu zamjenu. Uvijek na trzistu postoji neko drugi Leao.
Ako ne produzi ugovor, na kraju sezone odmah prodati i na vrijeme naci adekvatnu zamjenu. Uvijek na trzistu postoji neko drugi Leao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nezvanicni izvor govori da uprava dan noc radi na dovodjenju pojacanja, cak se svjetla preko noci u kancelarijama ne gase....10 dana je ostalo do kraja marketa, bas me zanima kako ce izaci i saopstiti da je prelazni rok za Milan zavrsen, da vidim kisele zadovoljne osmjehe uprave....sljedeca sedmica je kljucna haman....
Lik koji drži titulu MVPa serie A, koji je na užoj listi za balon dor, koji je imao double-double i koji je jedan od glavnih aktera (po meni prvi glavni akter) u osvajanju titule nekako ne zaslužuje tih 7. Realnost je da u 2022 ovakvi loptaši imaju i po 15m+ godišnje, a klubova koji bi mu toliko ponudili sigurno ima trenutno.
Imamo lika kojem je potencijal biti najbolji krilni igrač kluba svih vremena i ovo je na nama da se zayebe. Nikako na njemu i agentu. Ova cifra je čak i skromna.
Imamo lika kojem je potencijal biti najbolji krilni igrač kluba svih vremena i ovo je na nama da se zayebe. Nikako na njemu i agentu. Ova cifra je čak i skromna.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Potpisujem!!!jos bih dodao, da mozda uprava ocekuje da igrac sam pristane na manju platu ( jedan milion ) hahahaha kao sto su navikli....AjsKjub je napisao/la: ↑21 avg 2022, 13:55Lik koji drži titulu MVPa serie A, koji je na užoj listi za balon dor, koji je imao double-double i koji je jedan od glavnih aktera (po meni prvi glavni akter) u osvajanju titule nekako ne zaslužuje tih 7. Realnost je da u 2022 ovakvi loptaši imaju i po 15m+ godišnje, a klubova koji bi mu toliko ponudili sigurno ima trenutno.
Crno nam se pise 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Kuku lele 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras idemo po 4. uzastopni trijumf protiv Atalante koja je u fazi raspada. Nema više Iličića, Malynovski nije tu, Palomino nije tu, Gosens također, Romero, Zapaccosta upitan za noćas kao i Demirel.
Možda najlošiji tim Atalante u zadnje 4 sezone. Ali opet tu su Zapata i Muriel i treba biti na 100%. Nikako ih potcijeniti.
Možda najlošiji tim Atalante u zadnje 4 sezone. Ali opet tu su Zapata i Muriel i treba biti na 100%. Nikako ih potcijeniti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Što ih Rom ismija u dvije rečenice 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Aster Vranckx, najnovije ime za sredinu terena. Pa gdje ih samo iskopaju sa ovim imenima i prezimenima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta kaze, u fazi su raspada, i na kraju nikako ih ne treba podcijeniti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta je upitno? Nisu više jaki kao što su bili u zadnje 3 godine. Ali to ne znači da ti ne mogu naškoditi ako ih potcijeniš.
Nista role, samo cudno mi, popljuva ih da valja, i na kraju napisa da ih ne treba podcijeniti, malo kontradiktorno, ali ajde.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:28Šta je upitno? Nisu više jaki kao što su bili u zadnje 3 godine. Ali to ne znači da ti ne mogu naškoditi ako ih potcijeniš.
Bitno je da mi pobjedu upisemo, a njih ko yebe
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo sam usporedio ovaj tim sa onim iz zadnje 3-4 godine. Sigurno 30% slabiji nego prethodnih sezona. Ali ako Milan bude odigrao opušteno sve je moguće.
Opet Messias starter, nadam se zadnji put ove sezone.
Opet Messias starter, nadam se zadnji put ove sezone.
- muha milanez
- Kontakt:
Rom je iznio činjenično stanje, nije popljuvao Atalantu. Imaju i oni nekih novih imena pa vidjet ćemo.
Forza Milan
1-3 taman
Forza Milan
1-3 taman
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve je dobro dok ne vidim Messiasa u prvih 11. Šteta će biti ako Maldini makar ne pokuša ugrabiti Ziyecha prije kraja merkata.
Ovako počinjati svaki meč sa igrače manje nije riješenje.
Ovako počinjati svaki meč sa igrače manje nije riješenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.