Ja bi rekao.MMA075 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 19:28Ne bi rekao da je jaca ekipa, ekipa ko i prosle godine igrati ce dok su redovna primanja.TzBulevar87 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:57Neloš bod. Ova ekipa Slobode je jača za nekih 20% od prošlosezonske.
Ako može neko da mi objasni kako i zašto smo pustili Adija Alića a doveli onu panjčinu u vidu Jarovića. Nisam vidio višeg a lošijeg igrača...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
Kada bi uspjeli nekim cudom dovesti Mehanovica, vratiti Balica i dovesti nekog crnju na krilo ova ekipa bi bila za 40% jaca, a i dobio bi Jaha jos siri roster. Trenutno uz onako kratak roster dobro radi no bojim se ko i vecina kada sustignu (ako sustignu nadam se da nece logicno) povrede i kartoni desavat ce se tesko utakmica protiv Sirokog.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Bolja je ovo ekipa od prošle sezone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
To što Mehmedović, Jasmin Osmić (naročito), Kapetanović, Kurtalić, Maksimović, i svi ostali iz prošle sezone, da ne nabrajam, igraju puno bolje nego prošle sezone zasluga je trenera, odnosno što trener nije više mrtvi žižović iz rogatice grada. Koji je momke ubijao u pojam.
Kakvi bi tek sad bili Balić, Ramić, što da ne i Predragović, Karišik, nakon što je go.vno otišlo...
Kakvi bi tek sad bili Balić, Ramić, što da ne i Predragović, Karišik, nakon što je go.vno otišlo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne treba ni njega toliko kriviti koliko ove punoglavce iz uprave, ono sto je radio na kraju za to ga treba apsolutno. Ima Jaha veliki autoritet u ovoj ekipi i to se primjeti nadam se da ce ga odrzati.Sky9 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:17To što Mehmedović, Jasmin Osmić (naročito), Kapetanović, Kurtalić, Maksimović, i svi ostali iz prošle sezone, da ne nabrajam, igraju puno bolje nego prošle sezone zasluga je trenera, odnosno što trener nije više mrtvi žižović iz rogatice grada. Koji je momke ubijao u pojam.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Osmić, Kapetanović, Mehmedović su sazrili još jednu sezonu i očekivano je da igraju bolje, Maksimović je bio glavni igrač i puno bolji nego sad u prvom dijelu prošle sezone, Kurta je isto odlično igrao prošlu sezonu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jaj bi volio se boriti za Evropu ove godine pa istu makar i ne izborili samo da nije borba za opstanak..Posušje moramo dobiti da bi potvrdili ove bodove protiv 3 kluba koja ce vjerovatno u Evropu sljedeće godine..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bolja itekako, Vošnjak i Osmić su izmislili vezni red za prošlogodišnje prevare Fedora & Co.
Delić fajter pravi, a ne ono što Dženis iz Ilijaša izigrava. Komazec klasa - jedna prilika, jedan gol.
Bekovi, ova dječurlija naša, iznenadjujuće dobro stoje u ovih prvih par kola. Valjalo se bolan ganjati sa Kulibalijima, Zakarićima i ostalim. Odradili su sve maksimalno uredno. Svaka čast djeco!
075
Ma tu je to negdje u 5 deka.
Ja sam zadovoljan ucinkom pogotovo gledajuci raspored ali osim Borca gdje su i na momente dominirali nas su vile pronosale ljudi moji....pravi test ove ekipe je sada protiv Posusja.
Ja sam zadovoljan ucinkom pogotovo gledajuci raspored ali osim Borca gdje su i na momente dominirali nas su vile pronosale ljudi moji....pravi test ove ekipe je sada protiv Posusja.
Otjerali smo im Kapica, bravo Bukvicu 
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Mirzad Mehanović novi je fudbaler Al-Shoulla koji nastupa u prvoj ligi Saudijske Arabije.
Mislim da smo mi zavrsili sa novim igracima do januara.
Jednostavno dobre utakmice i rezultati su samo pomogli upravi da sve obustave ako je i bilo nekih opcija za dovodjenjem.
Jednostavno dobre utakmice i rezultati su samo pomogli upravi da sve obustave ako je i bilo nekih opcija za dovodjenjem.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Ma njemu su pare bitne yebo ostaloLaBombonera88 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 09:04Mirzad Mehanović novi je fudbaler Al-Shoulla koji nastupa u prvoj ligi Saudijske Arabije.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Beduin
- Kontakt:
Ma daleko smo mi od dobrih igara. Na misice smo krenuli ove utakmice, ali i prosle sezone smo na pocetku nabrali bodova i to je bilo to.
Strah me i pomisliti za 2 mjeseca ako bi krenuli standardni problemi sa platama. Zato marljivo ubirati bodove pa kako bude
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
simonknows
- Kontakt:
Samo se moram oglasiti povodom Mirzada, ali nejse, ima kažu bližih i tačnijih. A i protivnik sam Slobode svakakosimonknows je napisao/la: ↑02 avg 2022, 18:36Nema spektakla![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Po trenutnim igrama svih ekipa cini se da opet imamo sreće - ima i gorih u ligi. Mada duga je sezona, vidjeli smo i prošle godine kako se sve okrene. Zato skupljati sto vise bodova do polusezone da izbjegnemo priču oko opstanka. Onda na ljeto opet sklepati tim za opstanka i sve tako.
Niko, niko, samo opstanak.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Daj ne serite i dodjite samo u banovice u sub i navijajte pustite te pricee nije lose krenuloo sa pobjedom u sub situacija bi bila top s obzirom na oskudan kadar…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.