Stala ti u grlu daBogdaEdinTM87 je napisao/la:mandraX je napisao/la:To je tozakinuše nas, đubrad
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak cu uzivati u pici....
Uništila ga je čovječeVirtu4l je napisao/la:
Šta ti je Shakira
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Stala ti u grlu daBogdaEdinTM87 je napisao/la:mandraX je napisao/la:To je tozakinuše nas, đubrad
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak cu uzivati u pici....
Uništila ga je čovječeVirtu4l je napisao/la:
Šta ti je Shakira
Sta nisam trebo pisat,oces ti da mi govoris sta cu da pisem deriste malo provokativnoEdinTM87 je napisao/la:@losmi, ono nisi treb'o napisat.
ma sta se sekiras kada ce barca osvojitiSexmachineboy je napisao/la:E jbg.. nema veze, idemo dalje.. Šta je tu je..
...pique tebi bio los???prvo pogledaj sve pa onda komentarisi,zaustavio je nekoliko veoma ozbiljnih napada...Donnie Darko je napisao/la:Ne sjecam se kad je Pique odigrao goru utakmicu. Istina nisam gledo od pocetka drugog pa do 65. minute, ali ovo sto sam vidio je katastrofa.
sreca pa ima onih ekipa koje pustaju barceloni (real), pa je prednost i dalje prilicno velika.
sportingu cestitke, ne bi se zalio ni da su pobjedili. momci su ginuli na terenu i sigurno su zasluzili ovaj bod.
ja se ne bi bunio da i mene tako unistimandraX je napisao/la:Uništila ga je čovječeVirtu4l je napisao/la:
Šta ti je Shakira![]()
tako je...morali smo negdje stati...sve kad se sagleda dobro je...8 bodova prednosti do sutra je tu-u najgorem slucaju 5.Sve je u nasim nogama tako da nema zime.Idemo dalje.enobarca je napisao/la:...uopce me ne brine ovaj nerijesen rezultat...bilo je pitanje vremena kad ce barca odigrati lose i izgubiti bodove...
+ je poklonio protivniku par ozbiljnih kontri, jedna greska je zamalo zavrsila golom, a i djeli krivicu sa militom za prvi pogodak. da ne govorim o mali milion izgubljenih lopti i netacnih pasova.enobarca je napisao/la: ...pique tebi bio los???prvo pogledaj sve pa onda komentarisi,zaustavio je nekoliko veoma ozbiljnih napada...
To je bilo planirano za gostovanje kod Valencie.enobarca je napisao/la:...uopce me ne brine ovaj nerijesen rezultat...bilo je pitanje vremena kad ce barca odigrati lose i izgubiti bodove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.