Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 13:00benko21 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 12:56zapali cigaru kad ga vockice ne slusajuSanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 12:48De razumite Rifka naseg,covjek se toliko nasikirao zbog penala da je morao jednu zapalit da se smiri i to je sve,sta odma galamakaze nocima ne spava sto je fulio penal i jedva ceka slijedecu tekmu da se dobro iskaslje da izbaci cigare iz pluca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobit ćemo 1500 standardno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije problem kapic niti cigara pa ni penal vec to da lik za 2 godine nista uradio nije na terenu
Naime, Cioffi je postao novi tehnički trener u stručnom štabu Verone, ekipe iz italijanske Serije A.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- napoleon72
- Kontakt:
Neznalica, ubleha, taldzija. Treba poslat mail ovim iz Verone, upozorit ih.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trebali su prvo pitati Torlaka, Rundu i ove je li valja čemu, pa onda ga zaposliti ako prođe te provjere. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bodribordo
- Kontakt:

Pozz raja, bliži nam se derbi. Naša podrška ne smije izostati, očekujem da svi pljuvatori obidju stadion i navijaju 90+ minuta. Prošla tekma protiv Slobode, dosta raje nije bilo na Stadionu (Izgovor ne postoji), zato u Petak, SVI, SVI, MORAMO DA GRMIMO 90+ MINUTA, GAZIMO PLAVU KUJU!
Komšinice Željana opet si ****...
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
- bodribordo
- Kontakt:
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
Jebote raspisali se koliko rifet para uzima.. covjek igrao u njemackoj, ima naj jacu karijeru i najvjerovatnije najbogati igrac u citavoj ligi..(sat 125 k€)
Ahmet koji ima 360 k km i 38 godina pusti da puca penal momak koji ima25 u zadnjoj minuti kod 1:1
Koliko je Rifet kriv vise FEDJA AHMET DZAFIC, ljudi koji imaju po38 godina, koji imaju dosta kredita (posebno ahmet) kod navijaca samim tim i da su fulali penal niko a nebi rekao..
Nije problem za pitare priblem sto onaj tip pokloni 3 go tc takodje nije problem penal za 2 go tc, samo je priblem Rifet jer uzima 10 k km..
Ahmetu svaka cast kao covjeku nebi ima nista da bude u akademi ako zna taj posao radit i ako hoce al u zadnje 4 godine on je uzeo 1.5 m km a dao je 30 golova spic igrac sa 34-38 gdje nikad nismo imali mogucnost njegove prodaje..
Dzafic suljic drobarov tomasevic ikic anicic svi oni su vise dali SARAJEVU i svi dzaba igraju
Ahmet koji ima 360 k km i 38 godina pusti da puca penal momak koji ima25 u zadnjoj minuti kod 1:1
Koliko je Rifet kriv vise FEDJA AHMET DZAFIC, ljudi koji imaju po38 godina, koji imaju dosta kredita (posebno ahmet) kod navijaca samim tim i da su fulali penal niko a nebi rekao..
Nije problem za pitare priblem sto onaj tip pokloni 3 go tc takodje nije problem penal za 2 go tc, samo je priblem Rifet jer uzima 10 k km..
Ahmetu svaka cast kao covjeku nebi ima nista da bude u akademi ako zna taj posao radit i ako hoce al u zadnje 4 godine on je uzeo 1.5 m km a dao je 30 golova spic igrac sa 34-38 gdje nikad nismo imali mogucnost njegove prodaje..
Dzafic suljic drobarov tomasevic ikic anicic svi oni su vise dali SARAJEVU i svi dzaba igraju
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 22 avg 2022, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još prije mjesec i po, koliko portal kasni
Brat mu je trener Verone, zato je i dobio posao u istom klubu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- bodribordo
- Kontakt:
Prekucali ovo na 11:40 hahaha, ovaj derbi ovako 90+ minuta..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2022, 13:5811:40![]()
![]()
https://youtube.com/shorts/TjNf8RTzXbg?feature=share
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
-
bordobijeli
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Sa primjerom akademije vidimo kako su mnoge stvari u klubu nedorečene.bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:26Pa otišao covjek sam, nisu ga placali, bio je u onom periodu kad su Sabrina i Kasum bacali šuplje. Covjek se pokupio, otisao i nije se vise nikad ni vratio.
Ono, krene se s nekim projektom, hajmo prave ljude, a onda negdje zapne i sve u peršun.
Koliko god sam razočaran Feđinom pogubljenošću i time što je pao na prvom ispitu, treba mu dati šansu da pokuša raditi i izgraditi i sebe i ekipu.
Od mijenjanja nema selameta. Koga da dovedemo? Neko šuplje ime koje ćemo dobro plaćati, a svakako se neće snaći u pravoj premijer ligi.
Koševo Zapad
- bodribordo
- Kontakt:
Moje mišljenje za trenutnu situaciju, ekipa je prvoklasna, samo im treba vremena da se razigraju, povjerenje jedno drugom daju i to je to. Fedja je odličan trener, i stojim iza toga do zadnjega dana, zna kako postaviti, kako treba igrati za našu ligu, a takodje zna kako igrati u Europi... Svi smo svjedoci bili šta je uradio sa Veležom u Europi, odličan trener, samo da se ekipa razigra. SVI NA DERBI, JA TE **** ŽELJEZNICARE!Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:36Sa primjerom akademije vidimo kako su mnoge stvari u klubu nedorečene.bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:26Pa otišao covjek sam, nisu ga placali, bio je u onom periodu kad su Sabrina i Kasum bacali šuplje. Covjek se pokupio, otisao i nije se vise nikad ni vratio.
Ono, krene se s nekim projektom, hajmo prave ljude, a onda negdje zapne i sve u peršun.
Koliko god sam razočaran Feđinom pogubljenošću i time što je pao na prvom ispitu, treba mu dati šansu da pokuša raditi i izgraditi i sebe i ekipu.
Od mijenjanja nema selameta. Koga da dovedemo? Neko šuplje ime koje ćemo dobro plaćati, a svakako se neće snaći u pravoj premijer ligi.
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.