Premijer liga BiH - aktuelno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kolko je hr liga iznad svih nas na balkanu, pokazuje i to da su hladno i Dinamo i Hajduk igrali svoje utakmice, bez obzira na vaznost kvalifikacija.
Dok je Zrinjski odgodio, Zvezda i Partizan takodjer.
Uzevsi koliko je bezveze srbijanska liga, i u toj situaciji i zvezda i partizan odgadjaju
Jbte, Dinamo sa Osijekom hladno odigra i jos im 4 uvali
Uzevsi koliko je bezveze srbijanska liga, i u toj situaciji i zvezda i partizan odgadjaju

Jbte, Dinamo sa Osijekom hladno odigra i jos im 4 uvali

Dinamo je svijet za sebe. Jednostavno su bolji od konkurencije i svih clubova koji su ovom dijelu Europe. Oni imaju sustav, recimo A.Gojak je za sve druge klubove avion igrac u njih ponekad udje, a u Evropi zabija golove. Ja sam to pratio sa Mariborom malo, krenuli dobro raditi sustav napravili, ali ne mozes kad je puno "gazda".
Arsenal London Slovenian FAN GROUP
Arteta is new Arsene Wenger!
T.H 14
Arteta is new Arsene Wenger!
T.H 14
- BegovicRamiz
- Kontakt:
peticu su im uvaliliLovacnaJelene je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:55Kolko je hr liga iznad svih nas na balkanu, pokazuje i to da su hladno i Dinamo i Hajduk igrali svoje utakmice, bez obzira na vaznost kvalifikacija.
Uzevsi koliko je bezveze srbijanska liga, i u toj situaciji i zvezda i partizan odgadjaju![]()
Jbte, Dinamo sa Osijekom hladno odigra i jos im 4 uvali![]()
Željo je bolja ekioa od Borca,definitivno to potvrdjujem,utakmica u Bosanskom Novom koju sam gledao to potvrdjuje.
Ekipa Zelje ima problem sa motivacijom na gostima,kad prime prvi gol misle da je meč već gotov,to je rezultat svega ovoga što se prošlo zadnjih godina.
Fizički i tehnički su bolji od Borca,ovi nisu mogli hodat zadnjih 20 minuta....
Sjeckanje igre Želje dodatno je ubilo igrače u pojam,ono što se može primjetit je koliko sam sudac odugovlači kad treba dati znak za neki prekid da se izvede,ono vraćanje faula i prekidanje kontre je bio šlag na tortu,a onaj korner na kraju vjerovatno se prodani balija prepao da ne udje neka frljoka,gidi i on da ovi ne mogu disat ni doci do lopte...
Zeljo mnogo slab na bekovima i poziciji napadaca,dva gola su primili amaterski i zbog nedostatka visine,a gore se ne mogu hrvati sa vecima od sebe.
Derbi dolati u nezgodnom terminu za obe ekipe,ne bi me čudilo da neko od Edisa i Dudića dobije otkaz za u petak naveče,sve zavisno od rezultata,smatram ovu utakmicu utakmicom koja lomi.prvenstvo i mentalnu snagu za obe ekipe,pa sad ko bude sretniji i spretniji slavit će...
Ekipa Zelje ima problem sa motivacijom na gostima,kad prime prvi gol misle da je meč već gotov,to je rezultat svega ovoga što se prošlo zadnjih godina.
Sjeckanje igre Želje dodatno je ubilo igrače u pojam,ono što se može primjetit je koliko sam sudac odugovlači kad treba dati znak za neki prekid da se izvede,ono vraćanje faula i prekidanje kontre je bio šlag na tortu,a onaj korner na kraju vjerovatno se prodani balija prepao da ne udje neka frljoka,gidi i on da ovi ne mogu disat ni doci do lopte...
Zeljo mnogo slab na bekovima i poziciji napadaca,dva gola su primili amaterski i zbog nedostatka visine,a gore se ne mogu hrvati sa vecima od sebe.
Derbi dolati u nezgodnom terminu za obe ekipe,ne bi me čudilo da neko od Edisa i Dudića dobije otkaz za u petak naveče,sve zavisno od rezultata,smatram ovu utakmicu utakmicom koja lomi.prvenstvo i mentalnu snagu za obe ekipe,pa sad ko bude sretniji i spretniji slavit će...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Shategabri
- Kontakt:
Utakmica u Bosanskom Novom potvrđuje jedino da je zadnja ekipa Želje smotana.
Bolji ništa nisu bili. Onaj Brazilac potpuno zatvoren.
Afrikanac kad je ušao zujao, al malo meda daje.
Bolji ništa nisu bili. Onaj Brazilac potpuno zatvoren.
Afrikanac kad je ušao zujao, al malo meda daje.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitarcici nasi mali
Kone nase drage
Moze karta 20 maraka samo za Vas
Sta je to za Vas
Vazda ste se kurchili da imate para
Aaaaa moze cvaja
Odmah na Vama zarada preko 30 000 maraka
A mi cemo vec nekako skuckat ovih 70 000 maraka
Kone nase drage
Kone nase drage
Sta je to za Vas
Aaaaa moze cvaja
Kone nase drage
- Shategabri
- Kontakt:
Jel to šaljete ponudu od 100 k za Dala?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:39Pitarcici nasi mali
Kone nase drage
Sta je to za Vas
Aaaaa moze cvaja
Kone nase drage
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Biće zajebano, pite imaju dobru navalu koja još izgleda nije 'pročepila.' A i naša odbrana nije na visini zadatka kao prošle sezone, puno golova primamo što je nekarakteristično za Sablju. U svakom slučaju, neće biti ugodno za poraženu stranu. (ako je bude)
Željezničar za život cijeli!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kolega, kao da govoris o pobjedi sarajeva u novom i dosadasnjoj sezoni fks generalnoShategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:54...su dobili autogolom i smotanošću kod drugog gola u svom 16.
Sve i jedna utakmica im je patnja teška.

- bodribordo
- Kontakt:
Slažem se, Hrvatska liga je no1..LovacnaJelene je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:55Kolko je hr liga iznad svih nas na balkanu, pokazuje i to da su hladno i Dinamo i Hajduk igrali svoje utakmice, bez obzira na vaznost kvalifikacija.
Uzevsi koliko je bezveze srbijanska liga, i u toj situaciji i zvezda i partizan odgadjaju![]()
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
-
- Kontakt:
5*bodribordo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:32Slažem se, Hrvatska liga je no1..LovacnaJelene je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:55Kolko je hr liga iznad svih nas na balkanu, pokazuje i to da su hladno i Dinamo i Hajduk igrali svoje utakmice, bez obzira na vaznost kvalifikacija.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
HR liga se ne može usporediti niti s jednom EX-YU ligom. Nemaju slabog kluba, svak svakog može uzeti a i igra se dosta ofenzivno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Welcome Rifet Kapic 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Četnik ostaje četnik
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Stići će vas suze Rifeta Kapića.
- Simpatizer
- Kontakt:
J.ebo ti bog ociGIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:20Željo je bolja ekioa od Borca,definitivno to potvrdjujem,utakmica u Bosanskom Novom koju sam gledao to potvrdjuje.
-
- Kontakt:
@ svrakino ti si bas opsjednut desavanjima i svim sto je vezano za fks, sta se desava tebra sa tobom?, kontao sam da si malo ozbiljniji lik, zajebao sam se zar ne?
I 30km stavite opet cemo doci sta je za nas to, ima se moze se poz za tebe i malo ohani bolan , izadji na pice, opusti se

I 30km stavite opet cemo doci sta je za nas to, ima se moze se poz za tebe i malo ohani bolan , izadji na pice, opusti se

04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 27 gostiju.