Propao Aluminij

Prije nego sto pocnes pricati gluposti malo bolje procitaj ili se raspitaj, ne placa klub vec kabiri i to samo njegovim radnicima Aluminija
Kakvo je samo naslađivanje bilo na portalima i komentarima....
Da nema opale valjalo bi ga izmisliti. Da vide normalni ljudi sa kim mi imamo posla i sa kim moramo živjeti u susjedstvu.opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:35Očigledno da ljudi još nisu svjesni da je Aluminij propao i faktički zatvoren , osnovana je nova firma Alumini industries koja nema apsolutno nikakve veze sa prošlom firmom . Sama vlasnička struktura je skroz promjenjena kao i sve ostalo . Aluminij je propao postoji druga firma koju vodi jedan gej i to je to , nemoj da se lažemo da nije propao kad ne postoji vise . Ko voli da bude podanik gej lobiju , i da sami simpatizeri kluba strahuju kad će dugine boje biti na dresu , bujrum izvolite . Vas izbor
miki651 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:03Da nema opale valjalo bi ga izmisliti. Da vide normalni ljudi sa kim mi imamo posla i sa kim moramo živjeti u susjedstvu.opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:35Očigledno da ljudi još nisu svjesni da je Aluminij propao i faktički zatvoren , osnovana je nova firma Alumini industries koja nema apsolutno nikakve veze sa prošlom firmom . Sama vlasnička struktura je skroz promjenjena kao i sve ostalo . Aluminij je propao postoji druga firma koju vodi jedan gej i to je to , nemoj da se lažemo da nije propao kad ne postoji vise . Ko voli da bude podanik gej lobiju , i da sami simpatizeri kluba strahuju kad će dugine boje biti na dresu , bujrum izvolite . Vas izbor
Dakle, propao aliminijum promijenili se vlasnici i sad nova privatna firma. Ok je to što da se radi, svaki dan dolaze pozivi starim djelatnicima da se vrate u aluminijski i nastave raditi u novoj ili staroj firmi kako tko želi čitati.
Čovjek vlasnik novog alumimijskog u dvije godine pet puta dizao plate djelatnicima. Otvorio umjetničlu galeriju vrijednu 300 miliona maraka, ljudi koji rade u kombinatu apsolutno zadovoljni.
**** neradnike i pametnjakoviće.
Sponzorira Lanu Pudar, Sarajevo film festival i glavni je sponzor Zrinjskog.
A tek je počeo sa Zrinjskim, prave stvari slijede u budućnosti bez obzira prošli Slovan ili ne.
opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:35Očigledno da ljudi još nisu svjesni da je Aluminij propao i faktički zatvoren , osnovana je nova firma Alumini industries koja nema apsolutno nikakve veze sa prošlom firmom . Sama vlasnička struktura je skroz promjenjena kao i sve ostalo . Aluminij je propao postoji druga firma koju vodi jedan gej i to je to , nemoj da se lažemo da nije propao kad ne postoji vise . Ko voli da bude podanik gej lobiju , i da sami simpatizeri kluba strahuju kad će dugine boje biti na dresu , bujrum izvolite . Vas izbor
Ne budi glup mazlume kao prvo nisam rekao ništa loše . Kao drugo propala je državna firma , idiote ako ne možeš shvatit to i otvorena je privatna firma . Te price da je bolje nisu istina jer poznajem ljude koju se vratili samo da ne odu iz države radi porodice , svak će ti reci da neće biti nikad kao prije . Ko je radio u Aluminiu to zna, od samog dizanja kredita , do uslova . Al ti si mazga i u svemu nadjes negativu kad napišem . Nit znam komu je gej , nit me briga ako si provjeravao Okej , samo kažem da govore navijači .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:15opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:35Očigledno da ljudi još nisu svjesni da je Aluminij propao i faktički zatvoren , osnovana je nova firma Alumini industries koja nema apsolutno nikakve veze sa prošlom firmom . Sama vlasnička struktura je skroz promjenjena kao i sve ostalo . Aluminij je propao postoji druga firma koju vodi jedan gej i to je to , nemoj da se lažemo da nije propao kad ne postoji vise . Ko voli da bude podanik gej lobiju , i da sami simpatizeri kluba strahuju kad će dugine boje biti na dresu , bujrum izvolite . Vas izbor
Definitivno tebi treba zabranit da komentiras jer samo gluposti pricas, Aluminiji je propao al na tvoju zalost je dosla jos bolja firma, i za tvoju informaciju Kabiri nije gej vec mu je brat gej, i da je gej kakve veze ima kad je covjek spasio bruka ljudi, obitelji vrativsi ih u alumini i dao im bolje i uslove i place nego sto je bilo prije, spasio ljude da ostanu bez posla, ali ti si zatucan decko sto se vidi po tvojim komentarima da ista skontas...
Golemo da ste toliko ograničeni , jesam li rekao ista loše ? Rekao da je propala državna firma da je otvorena privatna Itd . Šta serete vazda koje PIC,ke materine . Debili šta im got kazes odma skaču za oci a ne gledaju nikako šta piše , kakvi ste vi bolesnici
Ti si naša simpatijaopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:22Golemo da ste toliko ograničeni , jesam li rekao ista loše ? Rekao da je propala državna firma da je otvorena privatna Itd . Šta serete vazda koje PIC,ke materine . Debili šta im got kazes odma skaču za oci a ne gledaju nikako šta piše , kakvi ste vi bolesnici
Kakvi ste vi botovi , to je čudo . Evo kad bacim lozu pa se upecate svi redom , al evo kad kažem istinu gledaj ih sve jedan do drugog samo replike udaraju . Sto je najgore i ne pročitaju al znaju srat i pisat gluposti . Nmg vjerovat da ima toliko botova za tebe sam znao , al i ovih ostalih nisam mogao vjerovatmiki651 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:23Ti si naša simpatijaopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:22Golemo da ste toliko ograničeni , jesam li rekao ista loše ? Rekao da je propala državna firma da je otvorena privatna Itd . Šta serete vazda koje PIC,ke materine . Debili šta im got kazes odma skaču za oci a ne gledaju nikako šta piše , kakvi ste vi bolesnici![]()
Ti si poremecen momak, i sad sam se uvijerio da pises gluposti, ne znam kakve ti ljude znas i znas li ih uopste ali ja znam da je meni i svima koji radimo pa cak i zastitarima odlicno u aluminiu, ako ne znas komu je gej i briga te onda ne pisi da je gej kad ne znas covjeka... I za kraj mazgo ne pisi gluposti i ne istine kad nemas pojma ocito o nicemuopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:19Ne budi glup mazlume kao prvo nisam rekao ništa loše . Kao drugo propala je državna firma , idiote ako ne možeš shvatit to i otvorena je privatna firma . Te price da je bolje nisu istina jer poznajem ljude koju se vratili samo da ne odu iz države radi porodice , svak će ti reci da neće biti nikad kao prije . Ko je radio u Aluminiu to zna, od samog dizanja kredita , do uslova . Al ti si mazga i u svemu nadjes negativu kad napišem . Nit znam komu je gej , nit me briga ako si provjeravao Okej , samo kažem da govore navijači .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:15opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:35Očigledno da ljudi još nisu svjesni da je Aluminij propao i faktički zatvoren , osnovana je nova firma Alumini industries koja nema apsolutno nikakve veze sa prošlom firmom . Sama vlasnička struktura je skroz promjenjena kao i sve ostalo . Aluminij je propao postoji druga firma koju vodi jedan gej i to je to , nemoj da se lažemo da nije propao kad ne postoji vise . Ko voli da bude podanik gej lobiju , i da sami simpatizeri kluba strahuju kad će dugine boje biti na dresu , bujrum izvolite . Vas izbor
Definitivno tebi treba zabranit da komentiras jer samo gluposti pricas, Aluminiji je propao al na tvoju zalost je dosla jos bolja firma, i za tvoju informaciju Kabiri nije gej vec mu je brat gej, i da je gej kakve veze ima kad je covjek spasio bruka ljudi, obitelji vrativsi ih u alumini i dao im bolje i uslove i place nego sto je bilo prije, spasio ljude da ostanu bez posla, ali ti si zatucan decko sto se vidi po tvojim komentarima da ista skontas...
To jel gej ili nije ne znam , ti ako si se nudio pa nije htjeo ne mora znacit da nije gej . Možda samo pakas nisi dovoljno spremio i podmazao . Strahove navijača možeš provjerit na stranici gdje pišu takve komentare samo da ne osvanu dugine boje , ako hoces ime osobe koju poznajem javi se privatno da ti kažem a zna je svako od vaših navijača .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:26Ti si poremecen momak, i sad sam se uvijerio da pises gluposti, ne znam kakve ti ljude znas i znas li ih uopste ali ja znam da je meni i svima koji radimo pa cak i zastitarima odlicno u aluminiu, ako ne znas komu je gej i briga te onda ne pisi da je gej kad ne znas covjeka... I za kraj mazgo ne pisi gluposti i ne istine kad nemas pojma ocito o nicemuopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:19Ne budi glup mazlume kao prvo nisam rekao ništa loše . Kao drugo propala je državna firma , idiote ako ne možeš shvatit to i otvorena je privatna firma . Te price da je bolje nisu istina jer poznajem ljude koju se vratili samo da ne odu iz države radi porodice , svak će ti reci da neće biti nikad kao prije . Ko je radio u Aluminiu to zna, od samog dizanja kredita , do uslova . Al ti si mazga i u svemu nadjes negativu kad napišem . Nit znam komu je gej , nit me briga ako si provjeravao Okej , samo kažem da govore navijači .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:15
Javit cu ti se u pp jer si tezak slucaj pa ne zelim spamat..opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:29To jel gej ili nije ne znam , ti ako si se nudio pa nije htjeo ne mora znacit da nije gej . Možda samo pakas nisi dovoljno spremio i podmazao . Strahove navijača možeš provjerit na stranici gdje pišu takve komentare samo da ne osvanu dugine boje , ako hoces ime osobe koju poznajem javi se privatno da ti kažem a zna je svako od vaših navijača .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:26Ti si poremecen momak, i sad sam se uvijerio da pises gluposti, ne znam kakve ti ljude znas i znas li ih uopste ali ja znam da je meni i svima koji radimo pa cak i zastitarima odlicno u aluminiu, ako ne znas komu je gej i briga te onda ne pisi da je gej kad ne znas covjeka... I za kraj mazgo ne pisi gluposti i ne istine kad nemas pojma ocito o nicemuopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:19
Ne budi glup mazlume kao prvo nisam rekao ništa loše . Kao drugo propala je državna firma , idiote ako ne možeš shvatit to i otvorena je privatna firma . Te price da je bolje nisu istina jer poznajem ljude koju se vratili samo da ne odu iz države radi porodice , svak će ti reci da neće biti nikad kao prije . Ko je radio u Aluminiu to zna, od samog dizanja kredita , do uslova . Al ti si mazga i u svemu nadjes negativu kad napišem . Nit znam komu je gej , nit me briga ako si provjeravao Okej , samo kažem da govore navijači .
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Jadnimi i 30 gostiju.