FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebo majku prvo svi tjerase momka, sad svi kukaju sto je otisao. Nije se rodio ko je Pitarima ugodio 

Pa normalno, kakav penal crni. Nije slučajno on meta onih reketaša bio. Daleko mu kuća od naše...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Picko jedna neka si otisao, jesmo li sta pogrijesili vezano za tebe?! , Moscanica, Unis i sl, tu je tebi mjesto , mozes redovno kubanku pusiti !
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 22 avg 2022, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Nikad od nas ozbiljan klub NIKAD!!!
-
- Kontakt:
Nije samo zbog penala naravno.Ne moze se reci da nije zasluzeno
Hvala ti Rifete(ne za puno stvari al dobro)i sretno dalje
Hvala ti Rifete(ne za puno stvari al dobro)i sretno dalje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
A sto je neozbiljno ovo? Dvije su mogucnosti, il se zayebao sa slikom i ispao debil, i apsolutno ga treba otjerat radi toga, il je namjerno postavio staru sliku (kako neki kazu), da bi dobio ciste papire. Sad treba pratit za koga ce potpisat, da vidimo ko je bacio udicu a nije htio da plati obestecenje. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjači smo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vala neka je otišao. Bolje gledati Ramića nego ovu kockarsku slinu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
100%bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:28Eto raskinut ugovor s Kapićem. Sljedeci koga tjeramo Suljic, Dizdarevic, Dal, Nardin a onda Dudić .
Jel tako pitari moji lijepi, nece se oni nama vući po terenu sve cemo mi to rastjerati i dovesti u red.
Nema od nas kluba dok god nezadovoljni pitari budu odlucivali ko valja a ko ne. Nezadovoljni svojim zivotima pa lijece frustracije na fudbalskim terenima

Za ovo papka jedino Celik moze udicu bacit, to je njegov fudbalski nivo trenutnonapoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:40A sto je neozbiljno ovo? Dvije su mogucnosti, il se zayebao sa slikom i ispao debil, i apsolutno ga treba otjerat radi toga, il je namjerno postavio staru sliku (kako neki kazu), da bi dobio ciste papire. Sad treba pratit za koga ce potpisat, da vidimo ko je bacio udicu a nije htio da plati obestecenje.![]()
-
- Kontakt:
Nije samo zbog penala.Sta cemo sa onom slikom?Nezalaganje,lose partije?I niko ga nije otjerao nego fino pise da je sam trazio raskid.Ako je to uradio zbog toga sto mu je 10 ljudi skandiralo onda on nije ni spreman da se nosi sa pritiskom igranja za FKS.
Da nam je potreban odbili bi njegov zahtjev normalno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Po mom misljenju trebao je otici zajedno sa svima pred pocetak sezone da bi se mogla dovesti zamjena...ovako smo ga trebali istrpiti do kraja polusezone al et.
I ne pisite nesto tipa " hvala ti majstore " itd jer je on svoje "majstorstvo" debelo pretplatio.
Da se nisu slozili svi u klubu da od njega nema hajra ne bi ni pristali na sporazumno.
Pa i Fedja ga je zadnje dvije utakmice klupirao i njemu je jasno da ga nema u prvih 11.Momak je umisljen ocigledno..
I ne pisite nesto tipa " hvala ti majstore " itd jer je on svoje "majstorstvo" debelo pretplatio.
Da se nisu slozili svi u klubu da od njega nema hajra ne bi ni pristali na sporazumno.
Pa i Fedja ga je zadnje dvije utakmice klupirao i njemu je jasno da ga nema u prvih 11.Momak je umisljen ocigledno..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 avg 2022, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ubjedljivo najgori navijači.
Najtoksicnija sredina.
Nikad od nas ozbiljna kluba.
Najtoksicnija sredina.
Nikad od nas ozbiljna kluba.
-
- Kontakt:
Sve rečeno. On je trebao biti u ovoj ekipi koja je otjerana prije početka sezone, a ne ovako. Stvarno se samo brikamo... I mi hoćemo neki iskorak, aha
Evo i oni tebe selame!
Ja se ne sjećam bukvalno ni jedne njegove dobre partije u Sarajevu.
Protiv Leotara prošle sezone u gostima kad je igrao na krilu jedino je pružio iole kvalitetu predstavu, ovo ostalo mrtvi prosjek.
Mislim da će Ramić najviše profitirati iz ovog, momak je po učinku za 10 puta manje minuta efikasniji od Kapića, pogotovo dok stekne rutine mislim da će nam se isplatit.
Kapić osim super CV-a nema ništa posebno. Mislim da ne bi bio pojačanje za onakav Zrinjski.
Također, mislim da ovakvim ponašanjem navijača prema bivšem akademcu šaljemo ružnu poruku, ali Bože moj.
Bio je dežurni krivac Rustemović, Bekić, kasnije Hebibovic i Dupovac, sad došao na red Kapić, sad je samo pitanje ko je sljedeći. Ja tipujem na Đokanovića, Dizdarevića i Ćatakovića.
Protiv Leotara prošle sezone u gostima kad je igrao na krilu jedino je pružio iole kvalitetu predstavu, ovo ostalo mrtvi prosjek.
Mislim da će Ramić najviše profitirati iz ovog, momak je po učinku za 10 puta manje minuta efikasniji od Kapića, pogotovo dok stekne rutine mislim da će nam se isplatit.
Kapić osim super CV-a nema ništa posebno. Mislim da ne bi bio pojačanje za onakav Zrinjski.
Također, mislim da ovakvim ponašanjem navijača prema bivšem akademcu šaljemo ružnu poruku, ali Bože moj.
Bio je dežurni krivac Rustemović, Bekić, kasnije Hebibovic i Dupovac, sad došao na red Kapić, sad je samo pitanje ko je sljedeći. Ja tipujem na Đokanovića, Dizdarevića i Ćatakovića.
Ko je ono spominjao da su domzale slale ponudu za njega na kraju sezone
Do smrti odani!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SarajevoForza
- Kontakt:
Najbolji potez u datom trenutku 
Simpatičan spin da je zbog penala, ali nema veze na Kapića se treba zaboraviti u potpunosti.

Simpatičan spin da je zbog penala, ali nema veze na Kapića se treba zaboraviti u potpunosti.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"