FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemam potrebe da lažemjoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:01Ja to nisam čuo tako od prve minute, nikom da se ****. Evo javno te molim, fino idući put izvadi telefon i snimaj to od prve minute, da vidimo te silne psovke. Leotar u Zenici, taman neće nas puno biti, sve će se moći čuti i vidjeti. Ne kažem da je normalno i da treba, ali psovki na svim utakmicama ima, ne samo našim, i uvijek će i biti, ali vas par to prezentujete tako kao da odmah od izlaska ode dole na mrežu 20 ljudi i samo roka mrtve svima...sanco2200 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:58Pa druže pisao sam ti sinoćjoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52
Nećemo preći, jer džaba generalizuješ, nismo pljuvači i psovači. Samo najbolje u interesu kluba, tako i pišemo, tako i razmišljamo. Dosta toga ima oko ovog igrača koje nije za foruma, ali nije njegov fokus generalno na fudbalu, nego na drugim stvarima, pa zato što dalje on i njegova raja od kluba. Mirva svaka čast! Svi na derbi!
Prva minuta jebu sve mrtve nardinu
Suljiću prvi pogrešan pas sve mrtve
Pa Kapiću
pa Dudicu
(svi su mislili do njih je)
Vidite da je do navijača i da će se uvjek nekom **** za prvi poraz.
Sječam se Pidro je plačući napuštao utakmici zbog vrijeđanja tzv naših navijača.
Stop toksičarima na tribinama
Koje bio na zapadu protiv slobode moze potvrditi
Upravo takvi kao ti

Kapic fakat nije nista pokazao, ali ovo raskidanje je po meni smijesno.
-
- Kontakt:
Jah eto mi krivi sto ne zna zabiti penal,sto pije i pusi,sto ne trci,sto lose igra.Treba aplauz ako fuli penal u 96.minuti za pobjedu?To ne bi dobio u nijednom klubu na dunjaluku
Jest bilo kritika na igru Nardina ali niko mu nije yebao sve kao sto pisete,bar ja nisam cuo.
Yebo i tog igraca ako ga 10 navijaca otjera,nek ide.Ne bi me iznenadilo da sad ode negdje bolje.I Rahmanovic prvu sezonu nije bio postedjen kritika i psovki i sta je uradio?Igraj fudbal boli te qurac sta dobacuju sa tribina nije ti ovo tenis ni golf
Jest bilo kritika na igru Nardina ali niko mu nije yebao sve kao sto pisete,bar ja nisam cuo.
Yebo i tog igraca ako ga 10 navijaca otjera,nek ide.Ne bi me iznenadilo da sad ode negdje bolje.I Rahmanovic prvu sezonu nije bio postedjen kritika i psovki i sta je uradio?Igraj fudbal boli te qurac sta dobacuju sa tribina nije ti ovo tenis ni golf
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Mama mama, sva djeca imaju ajfooon, hocu i jaaaajoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:01
Ja to nisam čuo tako od prve minute, nikom da se ****. Evo javno te molim, fino idući put izvadi telefon i snimaj to od prve minute, da vidimo te silne psovke. Leotar u Zenici, taman neće nas puno biti, sve će se moći čuti i vidjeti. Ne kažem da je normalno i da treba, ali psovki na svim utakmicama ima, ne samo našim, i uvijek će i biti, ali vas par to prezentujete tako kao da odmah od izlaska ode dole na mrežu 20 ljudi i samo roka mrtve svima...
(U prevodu, mali Varijantas i njegova Maca imaju, ostali nosaju saomi).
Yebeno generalizovanje. Znamo svi da na istoku ima stoke al to je 30ak pojedinaca. Sto se ne istice podrska Hordi na 0:5, dolasci u Zenicu, Kakanj, navijanje u svakom trenutku? Rekao bi covjek da ih navijaci po gradu samaraju i da cijeli yebeni stadion skandira.
I ovo "od prve minute". Ja koliko znam, na SVAKOJ tekmi Sarajeva od prve.minute cijeli stadion navija. "Igraj bordo bijeli", "svi u napad jedan je Hase" i slicno. Tacno treba izvadit telefon i snimat cijelu utakmicu s tribine, pa da vidimo koliki to procenat navijaca psuje a koliko ih navija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Još su horde obišle trening i podržali ih.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:07Mama mama, sva djeca imaju ajfooon, hocu i jaaaajoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:01
Ja to nisam čuo tako od prve minute, nikom da se ****. Evo javno te molim, fino idući put izvadi telefon i snimaj to od prve minute, da vidimo te silne psovke. Leotar u Zenici, taman neće nas puno biti, sve će se moći čuti i vidjeti. Ne kažem da je normalno i da treba, ali psovki na svim utakmicama ima, ne samo našim, i uvijek će i biti, ali vas par to prezentujete tako kao da odmah od izlaska ode dole na mrežu 20 ljudi i samo roka mrtve svima...
Yebeno generalizovanje. Znamo svi da na istoku ima stoke al to je 30ak pojedinaca. Sto se ne istice podrska Hordi na 0:5, dolasci u Zenicu, Kakanj, navijanje u svakom trenutku? Rekao bi covjek da ih navijaci po gradu samaraju i da cijeli yebeni stadion skandira.
I ovo "od prve minute". Ja koliko znam, na SVAKOJ tekmi Sarajeva od prve.minute cijeli stadion navija. "Igraj bordo bijeli", "svi u napad jedan je Hase" i slicno. Tacno treba izvadit telefon i snimat cijelu utakmicu s tribine, pa da vidimo koliki to procenat navijaca psuje a koliko ih navija.
Upravo tako! Ni ovaj put nije bilo drugačije. Dal izlazi, očajan bio, dobio je aplauz od zapada. Ovi ovakvi će se uhvatiti jednog lika koji je u tom trenutku šta lanuo i reći će, psovalo se dalu haos.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:07Mama mama, sva djeca imaju ajfooon, hocu i jaaaajoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:01
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Ferrante071
- Kontakt:
Burass ja kada budem FK Sarajevo upoređivao sa ovim klubovima koje si ti naveo ja ću odustati od praćenja fudbala ili ću se ubiti.bodribordo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:54Mi kao klub nikada necemo uspjeti, imamo navijače (Pitare) koji očekuju da svaku utakmicu moramo pobijediti, da moramo osvojiti prvenstvo, da moramo ici u Europu.... Ali shvatite to več jednom, trenutno je svaka ekipa podjednaka, Posušje dobro igra, Igman Konjic dobro igra, niko nema da je loš i da se mogu lagani bodovi i gol razlika uzeti na timu. Sve dok mi ne shvatimo da nismo najjaci, i da ne možemo uzeti svaku utakmicu, i uzimati prvenstvo svaku godinu, mi cemo napredovati kao navijači i kao klub...
Kapicu sretno !![]()
Izjaviti da svi igraju dobar fudbal i da nema laganih bodova a ulažeš u ekipu milione u odnosu na navedene klubove... O čemu onda pričamo?
Naravno da će navijači Sarajeva želiti da Sarajevo pobijedi svakoga, i da s svake godine bude šampion.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
joker90 klasican primjer kreze sa istoka cim ih ovoliko brani. Nismo ba slijepi ni gluhi godinama je istok primjer kabadahijskog ponasanja gdje se lijece frustracije tako sto se galame psovke citavu tekmu. Iste te galamdzije kad se pobjedjuje svi im valjaju u klubu. Opet kazem ima normala raje i na istoku al od krkana ih niko nit cuje nit primijeti.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja mislim da bi ovaj klub živnuo da se ukinu sve tribine sem sjevera, horde da pjevaju 90 min i nista vise.
- napoleon72
- Kontakt:
Isto je ovako bilo nakon Sirokog i finala kupa. Ovdje smo se pokrvili oko tog da li su Horde pravi navijaci ili klosari jer se prijetilo Rustemu i Crnkicu, a poslije derbija se Horde ogradise od svega i dale.podrsku. Ne moze niko znati gdje i sta u svakom trenutku radi svaki navijac Sarajeva. Ako sutra ja odem u kafic gdje sjedi Dal i razbijem mu pepeljaru o glavu, jel to znaci da su ga svi navijaci prebili?
Psuje se na utakmicama, ali NE vecina navijaca, NE cijela tribina. To je jedan mali dio tribine istok (dio iznad tunela), nekih 20 do 30 krezubih debila. Gdje su ostale 3 milje?
Psuje se na utakmicama, ali NE vecina navijaca, NE cijela tribina. To je jedan mali dio tribine istok (dio iznad tunela), nekih 20 do 30 krezubih debila. Gdje su ostale 3 milje?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Potpuno neracionalan(da ne kažem idiotski) potez raskidanje ugovora s Kapićem. Opet smo se počeli gubiti i popuštati pod pritiskom navijača i mahale.
Tačno ne možemo sabrati par mjeseci zdrave atmosfere bez nekih skandala. I onda se čudimo šta Zrinjski radi, i zašto tamo i čistačica izgleda bolje nego kod nas.
Tačno ne možemo sabrati par mjeseci zdrave atmosfere bez nekih skandala. I onda se čudimo šta Zrinjski radi, i zašto tamo i čistačica izgleda bolje nego kod nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ima na istoku jedno 20 likova za otkaza i raskida ugovora od kad postoje!
Maloumci koji dolaze samo da se istresu, ubjedjen sam da ih boli qita za FKS!
Maloumci koji dolaze samo da se istresu, ubjedjen sam da ih boli qita za FKS!
Ovo jos jednom pokazuje kako je igrati u Sarajevu i koliko ne razumijemo rijec "navijaci". Kod nas taj pojam postoji samo dok dobro ide, sve je super, prvaci smo svega cim pobijedimo dvije zaredom.. eh dodje ovako par losih i odmah raspad sistema, podrske nema, nema tih navijaca, nego postanemo sami sebi neprijatelji.
Nadam se samo da je Dudic svjestan gdje je dosao. Pricao je i on o tom pritisku u Sarajevu, da zna kako to ide, a sad se nadam da ce se moci nositi i kad to dozivljava. Covjek koji se predao projektu, poceo drugacije raditi, igrati prijateljske na Kosevu, privukao nas opet na stadion, a opet se i on tjera jer Boze dragi ne smijemo boda izgubiti, odmah sve treba otjerati na samom pocetku sezone. Bojim se samo da i on ko Kapic ne zatrazi raskid ako u derbiju ne uzmemo tri boda.
I dok je sve bajno izgledalo do prije par sedmica, finansije, atmosfera, trener, igraci.. eto uspjeli smo sve srusiti za jos manje vremena pa sad strahovat sta ce se sljedece desiti, ko ce otici, ko ce doci itd.
I ovo je cisto komentar o desavanjima u klubu koji nemaju veze s partijama koje igrac pruza na terenu, jer se to rjesava na drugi nacin. Pocinjem sve vise postovati Musemica koji je izgleda jedini u Sarajevu znao svima pokazati i dokazati sta je njegov a sta njihov posao, pa na kraju krajeva koji je znao i s upravom zaratit a i igracima mater **** jer to precesto zasluze. Nadam se da Dudic ima gram tog mentaliteta i bezobrazluka jer mu je potreban, ne moze sa nama fino.
Nadam se samo da je Dudic svjestan gdje je dosao. Pricao je i on o tom pritisku u Sarajevu, da zna kako to ide, a sad se nadam da ce se moci nositi i kad to dozivljava. Covjek koji se predao projektu, poceo drugacije raditi, igrati prijateljske na Kosevu, privukao nas opet na stadion, a opet se i on tjera jer Boze dragi ne smijemo boda izgubiti, odmah sve treba otjerati na samom pocetku sezone. Bojim se samo da i on ko Kapic ne zatrazi raskid ako u derbiju ne uzmemo tri boda.
I dok je sve bajno izgledalo do prije par sedmica, finansije, atmosfera, trener, igraci.. eto uspjeli smo sve srusiti za jos manje vremena pa sad strahovat sta ce se sljedece desiti, ko ce otici, ko ce doci itd.
I ovo je cisto komentar o desavanjima u klubu koji nemaju veze s partijama koje igrac pruza na terenu, jer se to rjesava na drugi nacin. Pocinjem sve vise postovati Musemica koji je izgleda jedini u Sarajevu znao svima pokazati i dokazati sta je njegov a sta njihov posao, pa na kraju krajeva koji je znao i s upravom zaratit a i igracima mater **** jer to precesto zasluze. Nadam se da Dudic ima gram tog mentaliteta i bezobrazluka jer mu je potreban, ne moze sa nama fino.
Al tih 20 tak pojedinaca stvarno kida zivce.Dovedu covjeka u situaciju da se pokoljes sa njima jer kod prve greske j ebu majke svima redom.Nemojte da se pravimo budale znamo i sami da je to tako.
Al ako je ovome Kapicu kao problem sto mu tih 20 tak deblia **** majku i da zbog toga kao on ode onda se dobro moramo zapitati koliko smo intelignenti ako vjerujemo da je to razlog odlaska.
Samo isto tako ovi pojedini koji se kao ibrete psovkama izgleda idu samo na tekme Sarajeva i nikad nigdje vise nisu bili.Svugdje je to u 5 deka vjerujte.
Al ako je ovome Kapicu kao problem sto mu tih 20 tak deblia **** majku i da zbog toga kao on ode onda se dobro moramo zapitati koliko smo intelignenti ako vjerujemo da je to razlog odlaska.
Samo isto tako ovi pojedini koji se kao ibrete psovkama izgleda idu samo na tekme Sarajeva i nikad nigdje vise nisu bili.Svugdje je to u 5 deka vjerujte.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
sad kad je raskinuo ugovor slobodno moze ponovo aktivirati instagram
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma ne bi se slozio. Ako hoce da ide, iz bilo kojeg razloga, u ovom slucaju zbog pritiska navijaca, pa jbg sta trebas da ga drzis i placas mu platu a on u qurcu psiholoski, nikakve koristi od njega. Glupo jest i idiotski onako skandirati igracu koji je maltene poniko kod tebe, radi nekakvog penala i iz bilo kojeg razloga, ja to nikad necu podrzati.bodi123 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:15Potpuno neracionalan(da ne kažem idiotski) potez raskidanje ugovora s Kapićem. Opet smo se počeli gubiti i popuštati pod pritiskom navijača i mahale.
Mulenovic, Bilbija, Rustemovic, Benko, sad Kapic. Cist amaterizam i mahalstina. Nikad se klub iz ove zabokrecine izdici nece.
Ovdje je ime i prezime igraca najmanje bitno. Da, Kapic je trebao otici, ali ne sad nego ranije i ne radi ovakvih stvari.
Nije slucajno sto je Zrinjski sad svemirski brod za nas, bukvalno u svakom pogledu.
Sarajevo ce vjecno ostati mahalski klub, na zalost.
Ovdje je ime i prezime igraca najmanje bitno. Da, Kapic je trebao otici, ali ne sad nego ranije i ne radi ovakvih stvari.
Nije slucajno sto je Zrinjski sad svemirski brod za nas, bukvalno u svakom pogledu.
Sarajevo ce vjecno ostati mahalski klub, na zalost.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 avg 2022, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je na tribinama takva situacija, a znamo svi da nije, šta ćemo reći za društvene mreže?joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:10Upravo tako! Ni ovaj put nije bilo drugačije. Dal izlazi, očajan bio, dobio je aplauz od zapada. Ovi ovakvi će se uhvatiti jednog lika koji je u tom trenutku šta lanuo i reći će, psovalo se dalu haos.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:07Mama mama, sva djeca imaju ajfooon, hocu i jaaaajoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:01
Jel se treba vraćat nekoliko stranica unazad gdje se najgore psovke pišu za Kapića evo konkretno, a i za sve ostale igrače.
"Navijači" su najveći kancer našeg kluba, u to sam siguran.
Ahmetović koji je odigrao bezbroj dobrih utakmica u našem dresu, poslije toliko godina se našao na meti pljuvača.
Dizdarević - linijski golman i nizak, Musa - propuh u odbrani, Mujakić - uzašan, Đokanović - stagnira, Suljić - ne da nikom lopte, Dal - sin od zalizanog, Ćataković - krampa, Ramić - najlošiji akademac, Ahmetović - živi na klupskoj sisi, penzija.
Jedino što novi igrači budu nahvaljeni do besvjesti, dok su tek u klubu, onda su oni ti koji su najbolji, ali na prvi veći kiks bit će popljuvani.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72 i 46 gostiju.