FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 215

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 18:32

haris004 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:19
Ako je na tribinama takva situacija, a znamo svi da nije, šta ćemo reći za društvene mreže?
Jel se treba vraćat nekoliko stranica unazad gdje se najgore psovke pišu za Kapića evo konkretno, a i za sve ostale igrače.
"Navijači" su najveći kancer našeg kluba, u to sam siguran.
Ahmetović koji je odigrao bezbroj dobrih utakmica u našem dresu, poslije toliko godina se našao na meti pljuvača.
Dizdarević - linijski golman i nizak, Musa - propuh u odbrani, Mujakić - uzašan, Đokanović - stagnira, Suljić - ne da nikom lopte, Dal - sin od zalizanog, Ćataković - krampa, Ramić - najlošiji akademac, Ahmetović - živi na klupskoj sisi, penzija.
Jedino što novi igrači budu nahvaljeni do besvjesti, dok su tek u klubu, onda su oni ti koji su najbolji, ali na prvi veći kiks bit će popljuvani.
Drustvene mreze i forum nisu relevantni. Ovdje pisu ljudi pod nickovima, iza 10 nickova moze stajat jedna osoba, moze stajat navijac drugog kluba... Niko se od nas ne poznaje (vecina barem), nit znamo da li i odakle bodrimo Sarajevo (ili drugi klub). Ne mozes to nikako uzimat kao primjer nit igraci mogu uzimat. Ako citaju forum i tangira ih sta pisu likovi iza anonimnih nickova, onda nisu psihicki stabilne licnosti a kamoli sportisti i fudbaleri.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 22 avg 2022, 18:33

napoleon72 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:32
haris004 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:19
Ako je na tribinama takva situacija, a znamo svi da nije, šta ćemo reći za društvene mreže?
Jel se treba vraćat nekoliko stranica unazad gdje se najgore psovke pišu za Kapića evo konkretno, a i za sve ostale igrače.
"Navijači" su najveći kancer našeg kluba, u to sam siguran.
Ahmetović koji je odigrao bezbroj dobrih utakmica u našem dresu, poslije toliko godina se našao na meti pljuvača.
Dizdarević - linijski golman i nizak, Musa - propuh u odbrani, Mujakić - uzašan, Đokanović - stagnira, Suljić - ne da nikom lopte, Dal - sin od zalizanog, Ćataković - krampa, Ramić - najlošiji akademac, Ahmetović - živi na klupskoj sisi, penzija.
Jedino što novi igrači budu nahvaljeni do besvjesti, dok su tek u klubu, onda su oni ti koji su najbolji, ali na prvi veći kiks bit će popljuvani.
Drustvene mreze i forum nisu relevantni. Ovdje pisu ljudi pod nickovima, iza 10 nickova moze stajat jedna osoba, moze stajat navijac drugog kluba... Niko se od nas ne poznaje (vecina barem), nit znamo da li i odakle bodrimo Sarajevo (ili drugi klub). Ne mozes to nikako uzimat kao primjer nit igraci mogu uzimat. Ako citaju forum i tangira ih sta pisu likovi iza anonimnih nickova, onda nisu psihicki stabilne licnosti a kamoli sportisti i fudbaleri.
:salut:

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 22 avg 2022, 18:34

broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:29
Ferrante071 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:24
broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:16
Ovo jos jednom pokazuje kako je igrati u Sarajevu i koliko ne razumijemo rijec "navijaci". Kod nas taj pojam postoji samo dok dobro ide, sve je super, prvaci smo svega cim pobijedimo dvije zaredom.. eh dodje ovako par losih i odmah raspad sistema, podrske nema, nema tih navijaca, nego postanemo sami sebi neprijatelji.

Nadam se samo da je Dudic svjestan gdje je dosao. Pricao je i on o tom pritisku u Sarajevu, da zna kako to ide, a sad se nadam da ce se moci nositi i kad to dozivljava. Covjek koji se predao projektu, poceo drugacije raditi, igrati prijateljske na Kosevu, privukao nas opet na stadion, a opet se i on tjera jer Boze dragi ne smijemo boda izgubiti, odmah sve treba otjerati na samom pocetku sezone. Bojim se samo da i on ko Kapic ne zatrazi raskid ako u derbiju ne uzmemo tri boda.

I dok je sve bajno izgledalo do prije par sedmica, finansije, atmosfera, trener, igraci.. eto uspjeli smo sve srusiti za jos manje vremena pa sad strahovat sta ce se sljedece desiti, ko ce otici, ko ce doci itd.
I ovo je cisto komentar o desavanjima u klubu koji nemaju veze s partijama koje igrac pruza na terenu, jer se to rjesava na drugi nacin. Pocinjem sve vise postovati Musemica koji je izgleda jedini u Sarajevu znao svima pokazati i dokazati sta je njegov a sta njihov posao, pa na kraju krajeva koji je znao i s upravom zaratit a i igracima mater **** jer to precesto zasluze. Nadam se da Dudic ima gram tog mentaliteta i bezobrazluka jer mu je potreban, ne moze sa nama fino.
O čemu ba pričate???
Bruka stoljeća protiv TC...PODRŠKA!
Nastavak brukanja protiv Igmana... PODRŠKA!
Nastavak brukanja protiv Slobode KLOC u nadoknadi fula penal za pobjedu i ne samo pobjedu već dizanje cijele ekipe iz ponora... Ma gonite se u mačku piterinu imali ste podršku a navijači zauzvrat dobili kituu
Podrska nakon prvog kiksa je bila ocekivana jer je dotad sve bajno bilo. Protiv Igmana se vec poceo Dudic tjerati, horde na trening dolaze i dizu igrace??? A protiv Slobode brukanja nikakvog nije bilo, sta vise jedna od najboljih partija sto smo odigrali, ali rezultat je izostao. Ali navikli smo mi trenere smjenjivati i dok smo prvi na tabeli. Strpljenja nemamo, trazimo instant uspjeh, i hocemo da pehar dignemo nakon 5 kola.
Nastavak brukanja protiv Slobode KLOC u nadoknadi fula penal za pobjedu i ne samo pobjedu već dizanje cijele ekipe iz ponora... to je bruka o kojoj ti pričam protiv Slobode, odigraš, iznudiš penal i kuurton ti sjjebe sve... To je bruka.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 18:36

zlo87 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:31
Pa ako je manjina ta koja je na istoku, zasto to vecina ne sprijeci? Zasto se fopusta da se salje u svijet slika navijaca FKS kao psovacs, pljuvaca i frustriranih pojedinaca? Svakako to novinari jedva docekaju. Onu podrsku poslije Tuzle nijedan portal nije objavio, dok je ono brukanje poslije utakmice u Kaknju i poslije Slobode objavio 101 portal. FKS nije to sta ti pojedinci rade, bar meni. Nit ih smatram navijacina FKS, te je krajnje vrijeme da im se stane u kraj. Opet kazem, Kapic je trebao otici, ali ranije ili kasnije, a ne ovako.
Ja prvi sam bio na 5 metara od belaja u finalu kupa 2017. na istoku, kad je nakon gola Sirokog ekipica pocela skandirat "igrajte pichke", Semir Zilic se okrenuo da im kaze da nema.potrebe za tim pa ga oni ganjali preko tribine da ga biju, njih 5-6. I to poprilicno opasna i zayebana ekipa, "old school" jalijasi. I ko bi sebi to dopustio? Nisam ja nikom vaspitacica nit hocu da mi ko pred djevojkom zube izbije jer je dosao nadr.kan na utakmicu i sve mu smeta. Ako ljudi u klubu misle da je to problem i da psihicki ubija igrace, nek postave kamere i salju kazne.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 22 avg 2022, 18:38

22 avg 2022, 18:34
broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:24

O čemu ba pričate???
Bruka stoljeća protiv TC...PODRŠKA!
Nastavak brukanja protiv Igmana... PODRŠKA!
Nastavak brukanja protiv Slobode KLOC u nadoknadi fula penal za pobjedu i ne samo pobjedu već dizanje cijele ekipe iz ponora... Ma gonite se u mačku piterinu imali ste podršku a navijači zauzvrat dobili kituu
Podrska nakon prvog kiksa je bila ocekivana jer je dotad sve bajno bilo. Protiv Igmana se vec poceo Dudic tjerati, horde na trening dolaze i dizu igrace??? A protiv Slobode brukanja nikakvog nije bilo, sta vise jedna od najboljih partija sto smo odigrali, ali rezultat je izostao. Ali navikli smo mi trenere smjenjivati i dok smo prvi na tabeli. Strpljenja nemamo, trazimo instant uspjeh, i hocemo da pehar dignemo nakon 5 kola.
Nastavak brukanja protiv Slobode KLOC u nadoknadi fula penal za pobjedu i ne samo pobjedu već dizanje cijele ekipe iz ponora... to je bruka o kojoj ti pričam protiv Slobode, odigraš, iznudiš penal i kuurton ti sjjebe sve... To je bruka.
Tvoj nacin pisanja o tom igracu sve govori. Nemamo postovanja, i to nije samo zbog ovog promasenog penala. Evo obratio se momak, valjda neko shvata da i oni imaju privatni zivot i da nije sve bajno. Sjetimo se da je covjek kolabrirao na terenu prije par mjeseci, eto dijete je izgubio itd. I sad ona slika sto se vrtila, nije je on psotavio nego su mu upali na profil i postavili staru sa proslave duple krune. Ali eto volimo suditi bez da ista znamo

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 22 avg 2022, 18:40

FKSDoGroba je napisao/la:
Benko123 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:30
Evo oglasio se Kapic, jasno mi je sve, al da kaze fotosopirana mu je slika? :damn:
:urnebes:
Nije momak rekao da je fotosopirana nego da su mu upali na profil. Slika ne sa proslave nase duple krune i sigurno sada je sam ne bi postavio

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 22 avg 2022, 18:41

broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:40
Benko123 je napisao/la:
Evo oglasio se Kapic, jasno mi je sve, al da kaze fotosopirana mu je slika? :damn:
Nije momak rekao da je fotosopirana nego da su mu upali na profil. Slika ne sa proslave nase duple krune i sigurno sada je sam ne bi postavio
Druze bio je clanak na sportsport.ba gdje kaze da mu je hakovan profil i neka fotosopirana slika.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 22 avg 2022, 18:41

Pitarluk na nivou. Prvo svi yebase Kapicu mater zbog cigare, pa onda tuguju sto je otisao i usput generalizuju sve navijače zbog par idiota s istoka. Da se razumijemo na istoku ima svakakvih delegata. Prvi ja sam na istoku cuo za psovke koje ja mislim da se nigdje vise na svijetu ne mogu cut, al generalizovanje navijaca zbog tih bolesnika je isto tako idiotski kao i ti psovaci

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2022, 18:42

FoSte95 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:32
Čitam mu intervju, pa što to momčino nisi odmah rekao pa bi ti navijači pružili svu podršku svijeta, nego sve se govori kad je kasno.
A zasto bi to radio moj Stefi? Da ga opet neki krezubi besposlicar sprda i govori kako je miš, boji se nekih klinaca itd.

Svaka čast navijačima uspjeli ste otjerati Kapica. Sad eto nema više nikog u ekipi ko pije, puši, remeti red i harmoniju u ekipi. Sad ima da deremo.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 22 avg 2022, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2022, 18:42

broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:40
Benko123 je napisao/la:
Provaljen mi je profil, osramoćen sam zbog neke slike koja je fotošopirana.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 avg 2022, 18:42

22 avg 2022, 18:36
zlo87 je napisao/la:
Pa ako je manjina ta koja je na istoku, zasto to vecina ne sprijeci? Zasto se fopusta da se salje u svijet slika navijaca FKS kao psovacs, pljuvaca i frustriranih pojedinaca? Svakako to novinari jedva docekaju. Onu podrsku poslije Tuzle nijedan portal nije objavio, dok je ono brukanje poslije utakmice u Kaknju i poslije Slobode objavio 101 portal. FKS nije to sta ti pojedinci rade, bar meni. Nit ih smatram navijacina FKS, te je krajnje vrijeme da im se stane u kraj. Opet kazem, Kapic je trebao otici, ali ranije ili kasnije, a ne ovako.
Ja prvi sam bio na 5 metara od belaja u finalu kupa 2017. na istoku, kad je nakon gola Sirokog ekipica pocela skandirat "igrajte pichke", Semir Zilic se okrenuo da im kaze da nema.potrebe za tim pa ga oni ganjali preko tribine da ga biju, njih 5-6. I to poprilicno opasna i zayebana ekipa, "old school" jalijasi. I ko bi sebi to dopustio? Nisam ja nikom vaspitacica nit hocu da mi ko pred djevojkom zube izbije jer je dosao nadr.kan na utakmicu i sve mu smeta. Ako ljudi u klubu misle da je to problem i da psihicki ubija igrace, nek postave kamere i salju kazne.
Njih 6 je jace od lupam 5k na istoku? Ako klub mlze to poduzeti bilo bi odlicno, ali i tad bi se pljuvalo po klubu jer je to uradio svojim dugogodisnjim "navijacima."
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 22 avg 2022, 18:43

broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:38
broj6 je napisao/la:

Tvoj nacin pisanja o tom igracu sve govori. Nemamo postovanja, i to nije samo zbog ovog promasenog penala. Evo obratio se momak, valjda neko shvata da i oni imaju privatni zivot i da nije sve bajno. Sjetimo se da je covjek kolabrirao na terenu prije par mjeseci, eto dijete je izgubio itd. I sad ona slika sto se vrtila, nije je on psotavio nego su mu upali na profil i postavili staru sa proslave duple krune. Ali eto volimo suditi bez da ista znamo
Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2022, 18:43

Ajde ba ne lazite da ga je neko otjerao je boga zivot.Pa i sam lik kaze da odavno ne moze da se vrati i da ga ne ide.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2022, 18:46

falit ce mi ono njegovo kad stane na centar igralista i pocne mahat rukama nesto
al u qurcu
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 22 avg 2022, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FkSa46
Kontakt:

Post Postao/la FkSa46 » 22 avg 2022, 18:47

Sad ce on u zrinjski i bice najbolji vezni lige. Tako to ide

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 18:48

zlo87 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:42
22 avg 2022, 18:36
zlo87 je napisao/la:
Njih 6 je jace od lupam 5k na istoku? Ako klub mlze to poduzeti bilo bi odlicno, ali i tad bi se pljuvalo po klubu jer je to uradio svojim dugogodisnjim "navijacima."
Nije. Al ljudi ne dolaze na tekme da bi nekog vaspitavali nego da gledaju fudbal. Ne zeli svako probleme u zivotu, nit je svako blizu tih problema, nit svakog doticu te psovke. Kad su na spomenutoj utakmici svi vidjeli kako je eskaliralo, niko ni rijeci nije rekao, cak niko ni gledao nije. Ko bi, realno? Ljudi s djecom, unucima, starci, djevojke... Dosli na finale kupa a ne da se tuku s jalijom i brane nekog. Svako svoja posla gleda...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 22 avg 2022, 18:48

Pa jedino ga je mogao Fedja otjerat na tribine. Momak sam zatrazio i umjesto da mu se kaze hvala barem na tom potezu za koji je on procjenio da je najbolji i za nas i za njega kod nas opet kontra. Na ovo se uopste ne bi trebalo obazirati, pogotovo ne pred derbi.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 22 avg 2022, 18:48

22 avg 2022, 18:43
broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:38

Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2022, 18:49

Sve dok je 700+ gostiju na temi kad primamo gol u ligaskoj utakmici, dobro nam se pise. Zadnja 2 kola sam to upratio.
NEMA NAZAD

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 avg 2022, 18:50

FCUM je napisao/la:
22 avg 2022, 17:30
Samo ću reći da nikad u lošijoj atmosferi ne ulazimo u derbi.
2017 4 dana poslije finala kupa
Crnkic i Rustemovic protjerani iz grada i jos nekim igracima se prijetilo+Zeljo dolazio tad na Kosevo da "proslavi titulu" :D

Tad zavrsilo 1:0 za nas,aBd i ovaj put isto :kafa:
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 avg 2022, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, rimljanin90 i 47 gostiju.