Dok god se ne krene sa tim ne trebe očekivati zdrav klub.
Dok god ta većina šuti i kesla se manjini smatrat ćemo ih istim žoharima kluba.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dok god se ne krene sa tim ne trebe očekivati zdrav klub.
To je samo dokaz da dečko ima obraz. Osjetio se nepoželjnim. I meni žena da kaže daj mi razvod idi od mene, udovoljio bi njenoj želji.
Ključne riječi.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:56Evo baš sada pročitam izjavu Kapića...broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:48Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:43
Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Tužna priča oko gubitka djeteta, ovo ostalo ne znam o čemu se radi kada priča o nekoj nesigurnost.
Mirvić ti pružio šansu jer je upoznat u kakvoj si situaciji, ostavio te da "igraš" i na konto toga uzimaš ozbiljnu lovu za tvoje mrljavljenje po terenu...
I što je najgore od svega, ti takav psiho-fizički nestabilan ne koncentrisan uzimaš da pucaš penal u 95min za pobjedu ili produžetak agonije svog kluba.
Iskreno goni se u mačku piterinu!
Ako nisi u glavi za igranja fudbala budi pošten pa prije nego štetu napraviš reci ljudi ja ne gumo više igrati hvala vam na svemu a ne sada tužne priče kad si nas sjebo
Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Trudio sam se davati svoj maksimum unatoč tome, međutim strah u meni mi nije dozvoljavao da se pokažem u svom najboljem svjetlu. Imao sam konstantan pritisak zbog okruženja, gdje se nisam osjećao sigurnim, ni ja, niti moja familija. Stalno su se ponavljale neke stvari koje su mi ukazivale da tu nisam siguran, ali ja unatoč tome nisam htio odustati od kluba i želje da pomognem svojoj ekipi. U datim trenutcima sam sigurno davao svoj maksimum.
Ma kakvo sredjivanje prijatelju vidis da nije dobar od kako je doso u FKS, ko sto i sam kaze. On sto se tice terena je u padu odavno, kad nije imao nikakvog pritiska, tako da pada to u vodu da bi se dohavizao nakon odmaranja jedne utakmice.. Samo sto naravno nikako ne opravdavam ova skandiranja i pritiske.bodi123 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:27To nije ništa što se ne može srediti, da nismo kakvi jesmo. Izbaciš ga iz rostera utakmicu dvije dok se ne sredi psihički i onda ga vratiš. Ovako gubiš igrača a ionako nemamo na sredi ništa. Ovaj crnac boga pitaj hoćel valjat, Andrej pokriva štopera, ko će igrat sad u vezi uz Čirjaka? Ramić mali? Pa će se i njemu psovati nakon 2 pogrešna dodavanja i pričati kako je samo za šiše i da od naše djece nema hljeba.nokee je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:18Ma ne bi se slozio. Ako hoce da ide, iz bilo kojeg razloga, u ovom slucaju zbog pritiska navijaca, pa jbg sta trebas da ga drzis i placas mu platu a on u qurcu psiholoski, nikakve koristi od njega. Glupo jest i idiotski onako skandirati igracu koji je maltene poniko kod tebe, radi nekakvog penala i iz bilo kojeg razloga, ja to nikad necu podrzati.bodi123 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:15Potpuno neracionalan(da ne kažem idiotski) potez raskidanje ugovora s Kapićem. Opet smo se počeli gubiti i popuštati pod pritiskom navijača i mahale.
Tačno ne možemo sabrati par mjeseci zdrave atmosfere bez nekih skandala. I onda se čudimo šta Zrinjski radi, i zašto tamo i čistačica izgleda bolje nego kod nas.
Ocito je htio najbolje i sebe i klub da digne. I na kraju krajeva penal nije profulan i dobro je osutan, drugo je sto je i golman dobro reagovaoFerrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:56Evo baš sada pročitam izjavu Kapića...broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:48Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:43
Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Tužna priča oko gubitka djeteta, ovo ostalo ne znam o čemu se radi kada priča o nekoj nesigurnost.
Mirvić ti pružio šansu jer je upoznat u kakvoj si situaciji, ostavio te da "igraš" i na konto toga uzimaš ozbiljnu lovu za tvoje mrljavljenje po terenu...
I što je najgore od svega, ti takav psiho-fizički nestabilan ne koncentrisan uzimaš da pucaš penal u 95min za pobjedu ili produžetak agonije svog kluba.
Iskreno goni se u mačku piterinu!
Ako nisi u glavi za igranja fudbala budi pošten pa prije nego štetu napraviš reci ljudi ja ne gumo više igrati hvala vam na svemu a ne sada tužne priče kad si nas sjebo
Apsolutno se slazem. Kapic je trebao otici jer nije bio koncentrisan na fudbal. Ali, ne sada i ne na ovakav nacin. Je li se uvijek nesto mora desiti da se tad skonta da neko nije za FKS. Znalo se sve ovo i ranije. A navijaci o kojima se pise nisu uopste navijaci, nego pljuvaci. 80% raje na istoku je normalno i oni su NAVIJACI, steta sto su glasniji ovi drugi i sto to 80% raje nijemo posmatra. A tih 20% cesto brukaju svoj klub ispadima.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:10Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Trudio sam se davati svoj maksimum unatoč tome, međutim strah u meni mi nije dozvoljavao da se pokažem u svom najboljem svjetlu. Imao sam konstantan pritisak zbog okruženja, gdje se nisam osjećao sigurnim, ni ja, niti moja familija. Stalno su se ponavljale neke stvari koje su mi ukazivale da tu nisam siguran, ali ja unatoč tome nisam htio odustati od kluba i želje da pomognem svojoj ekipi. U datim trenutcima sam sigurno davao svoj maksimum.
Ovakvi ljudi ne trebaju Sarajevu ! Igraci moraju biti ozbiljni porodicni ljudi. A ako su momci,onda trening,utakmica i knjiga ( fakultet,kuran,biblija )joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:10Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Ma kome ce prici? Ili si sarkastican pa nisam skontao?
Upravo. Imas firmi gdje je klizno radno vrijeme, dodjes na posao i pijes kafu sat vremena, opustena atmosfera, mali kolektiv... I plata 800 KM. S druge strane, imas firme koje rade sa transakcijama i gdje zbog pogresnog broja mozes pronevjerit milione, zaglavit u zatvor, firme koje projektuju mostove kojim ce dnevno prelazit 1000 ljudi, firme koje prave plinske boce koje ako popuste ginu ljudi. Tu su plate 5-6 puta vece od prosjeka. Svako dobro placeno zanimanje nosi odredjeni pritisak, ko se zna nosit s tim lagodno zivi, ko ne zna uvijek moze radit za 800 KM.Miljacka je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:17Za ove pare koje primaju u Sarajevu i uslove koje imaju, mislim da je sasvim u redu da shvate da moraju da se nose sa pritiskom i svim ostalim što sa sobom nosi igranje u Sarajevu. Ako ne mogu ima klubova u ligi čiji navijači nemaju tako velika očekivanja i u kojima će igrati za klikere naspram ovog za šta je igrao u Sarajevu. Po meni Kapić nije skoro ništa pokazao i nije mi žao što više nije dio porodice.
Ako ih ne moze pobijediti,neka im se prikljuci !!broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:19Hahaha jesi realan s tim pitanjem. Znas kako inace kod nas idu te akademske rasprave, pogotovo vruce glave. Sto bi neko trazio belaja zbog debila, pa nije jednom tuca izbila izmedju nas samih..
Pa ako ga žena prebije kući, onda možeš i ti na tribni.nokee je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:20Ma kome ce prici? Ili si sarkastican pa nisam skontao?
Slazemo se oko vecine stvari ali brate ti izgleda da neces da priznas da se nakotilo kerova na istoku koje zena isprebija kuci pa dodju da se istresu na prvog ko da pogresan pas!
A ja da nekome govorim da ne laje pa da se marisem po tribini? Nisam bas u formi.
Na zapadu fala Bogu toga nema, uglavnom. Ponekad neki dijasporac..
Kapić je sam tražio raskid ugovora sada. Ne vidim šta je klub trebao da uradi, a da bi ispalo bolje po nas od ovog kako je urađeno sada. Rifet je sigurno imao jednu od jačih plata i ovo je i klubu bila prilika da se skine taj teret, a da ne mora se isplaćivati velika suma za raskid igraču.zlo87 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:19Apsolutno se slazem. Kapic je trebao otici jer nije bio koncentrisan na fudbal. Ali, ne sada i ne na ovakav nacin. Je li se uvijek nesto mora desiti da se tad skonta da neko nije za FKS. Znalo se sve ovo i ranije. A navijaci o kojima se pise nisu uopste navijaci, nego pljuvaci. 80% raje na istoku je normalno i oni su NAVIJACI, steta sto su glasniji ovi drugi i sto to 80% raje nijemo posmatra. A tih 20% cesto brukaju svoj klub ispadima.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:10Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Oni su mi najjaci.Da se razumijemo ja nisam protiv Slobode nista psovao Kapicu,ja sam stajao kod izlaza i cim je fulio penal okrenuo sam se i lagano prema autu u kojem mi je pucala glava do kuce
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], boki86, Haksss, hase73, Hrammm1921, J1897, juka55, kraljlavova, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Velaxsa, zagorski i 67 gostiju.