FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 22 avg 2022, 19:07

Lakoste je napisao/la:
22 avg 2022, 19:00
Trebamo **** majke i udarati psovace na tribinama.
Dok god se ne krene sa tim ne trebe očekivati zdrav klub.
Dok god ta većina šuti i kesla se manjini smatrat ćemo ih istim žoharima kluba.
🇵🇸

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 22 avg 2022, 19:08

Kapicu sretno ti bilo , ocigledno je da si psihicki grohnuo , ali to se kaze klubu dajte mi pauzu ili nesto slicno . Dok si platu uzimao guzovace nisi se zalio i govorio kako ti je tesko . Mentalni patuljci nam ne trebaju u ekipi . Sretno ti u nastavku karijere sto dalje od FK Sarajevo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 22 avg 2022, 19:09

joker90 je napisao/la:
22 avg 2022, 19:05
Zeko87 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:57

Zamišljam sad momke u ekipi kojima se poslala poruka "odigram li loše i navijači me uhvate na zub dobijamo nogu iz kluba". Strašno!
Nakon utakmice protiv Slobode, igrač se obratio klubu sa zahtjevom za raskid saradnje, a isti je prihvaćen od strane kluba.
Dakle, igrač se obratio klubu sa željom da raskine ugovor, a nije nogiran, niti će biti iko od njih, tako da nema straha.
To je samo dokaz da dečko ima obraz. Osjetio se nepoželjnim. I meni žena da kaže daj mi razvod idi od mene, udovoljio bi njenoj želji.
Klub da je stao kako treba i ako je tačno ovo što je izjavio, dobio bi 15 dana slobodno i psihologa i reklo bi mu se "stojimo iza tebe" ne ideš do kraja sezone.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 22 avg 2022, 19:09

Prvo cega ga je bilo strah? Zbog cega se osjecao nesigurnim? Ako je ponovo zbog nekih dugova, a jbga druze to si sam sebi kriv niko ti drugi kriv nije. Iskreno nisam ni znao da mu je dijete umrlo, pojma imao nisam i zbog toga mi je stvarno zao. To ne bih nikom na svijetu pozelio, al druze to nema veze s penalom u petak. Ako ti u toku utakmice kad pucas penal za pobjedu mozes razmisljat o bilo cemu osim o tom penalu nmj ga pucat, nmj ni igrat nikako izadji i tjt. Reci ne mogu sefe i on ako te natjera poslije utakmice kazes da si trazio da ne pucas jer nisi siguran niko ti pola rijeci rec nece (ovdje ne racunam bolesnike s istoka). Sve to okej, Mirvic te je ostavio u klubu na racun sto ti je dijete umrlo, al druze ajd malo borbe, zivota u igru. Kazem ponovo, ako u toku utakmice mozes mislit o necemu drugom osim o toj utakmici nemoj igrat, trazi od trenera da te ne stavlja jer ne možeš. Sam Dudic je govorio da pita igrace prije utakmice da li ima slucajno neko nespreman, pa mozda se nisi naspavao i ako nisi igrat ne mozes 100% bolje i nemoj. Shvatam da si mozda preposten da neces dzaba lovu da dobijas, da hoces da igras, al tako samo ispucavas kredite. Bolje da si rekao Dudicu tako i tako nisam trenutno spreman, ne mogu sad igrati spreman sam na raskid ugovora, a bio bih vam zahvalan kad bi me ostavili u klubu neko vrijeme da pokusam smirit glavu, dogovorit cemo da se plata smanji maks, izadjes u javnost kazes to i niko pola rijeci rec nece. Isto tako i za cigaru, kad se to desi odmah zoves saigrace nek stavljaju na story, nek ti dolaze kuci da te snime i slicno i opet pola rijeci nece niko rec. Ovako si sam sebi kriv tako je kako je i ajmo dalje

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 22 avg 2022, 19:10

Super mi je ova zamjena teza...
Kaže navijači su krivi, oni psuju, govore ružne riječi.
A igrači eto samo da nema tih ružnih riječi oni bi puno bolje igrali i ne bi ih ispišao Igman.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

Nezzaax
Kontakt:

Post Postao/la Nezzaax » 22 avg 2022, 19:10

🇱🇻🇱🇻🇱🇻
A papak s juga uvijek plakat će
Jer je bordo Saraj'vo!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 avg 2022, 19:10

Ferrante071 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:56
broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:48
22 avg 2022, 18:43

Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.
Evo baš sada pročitam izjavu Kapića...
Tužna priča oko gubitka djeteta, ovo ostalo ne znam o čemu se radi kada priča o nekoj nesigurnost.
Mirvić ti pružio šansu jer je upoznat u kakvoj si situaciji, ostavio te da "igraš" i na konto toga uzimaš ozbiljnu lovu za tvoje mrljavljenje po terenu...
I što je najgore od svega, ti takav psiho-fizički nestabilan ne koncentrisan uzimaš da pucaš penal u 95min za pobjedu ili produžetak agonije svog kluba.
Iskreno goni se u mačku piterinu!
Ako nisi u glavi za igranja fudbala budi pošten pa prije nego štetu napraviš reci ljudi ja ne gumo više igrati hvala vam na svemu a ne sada tužne priče kad si nas sjebo
Ključne riječi. :salut: :clap:
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 22 avg 2022, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2022, 19:10

Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Trudio sam se davati svoj maksimum unatoč tome, međutim strah u meni mi nije dozvoljavao da se pokažem u svom najboljem svjetlu. Imao sam konstantan pritisak zbog okruženja, gdje se nisam osjećao sigurnim, ni ja, niti moja familija. Stalno su se ponavljale neke stvari koje su mi ukazivale da tu nisam siguran, ali ja unatoč tome nisam htio odustati od kluba i želje da pomognem svojoj ekipi. U datim trenutcima sam sigurno davao svoj maksimum.
Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.
Bahati, bahati Željkan!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 avg 2022, 19:13

bodi123 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:27
nokee je napisao/la:
22 avg 2022, 18:18
bodi123 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:15
Potpuno neracionalan(da ne kažem idiotski) potez raskidanje ugovora s Kapićem. Opet smo se počeli gubiti i popuštati pod pritiskom navijača i mahale.

Tačno ne možemo sabrati par mjeseci zdrave atmosfere bez nekih skandala. I onda se čudimo šta Zrinjski radi, i zašto tamo i čistačica izgleda bolje nego kod nas.
Ma ne bi se slozio. Ako hoce da ide, iz bilo kojeg razloga, u ovom slucaju zbog pritiska navijaca, pa jbg sta trebas da ga drzis i placas mu platu a on u qurcu psiholoski, nikakve koristi od njega. Glupo jest i idiotski onako skandirati igracu koji je maltene poniko kod tebe, radi nekakvog penala i iz bilo kojeg razloga, ja to nikad necu podrzati.
To nije ništa što se ne može srediti, da nismo kakvi jesmo. Izbaciš ga iz rostera utakmicu dvije dok se ne sredi psihički i onda ga vratiš. Ovako gubiš igrača a ionako nemamo na sredi ništa. Ovaj crnac boga pitaj hoćel valjat, Andrej pokriva štopera, ko će igrat sad u vezi uz Čirjaka? Ramić mali? Pa će se i njemu psovati nakon 2 pogrešna dodavanja i pričati kako je samo za šiše i da od naše djece nema hljeba.
Ma kakvo sredjivanje prijatelju vidis da nije dobar od kako je doso u FKS, ko sto i sam kaze. On sto se tice terena je u padu odavno, kad nije imao nikakvog pritiska, tako da pada to u vodu da bi se dohavizao nakon odmaranja jedne utakmice.. Samo sto naravno nikako ne opravdavam ova skandiranja i pritiske.
A sto se tice psovanja, to je odron, o tome sam pisao vec..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2022, 19:15

Zeko87 je napisao/la:
Ma samo ugasiti istočnu tribinu. Tu je ključ uspjeha. Djecu i penzionere pustiti. Pa idi na sjever navijaj ili na zapad prati i šuti. Dvije zadnje na istoku na Koševu, otac i sin od 13 god. 90 min naizmjenično psuju na svaki pogrešan potez, ne gase se.
Što nisi prišao i rekao, prestanite psovati, smeta mi?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 avg 2022, 19:17

Za ove pare koje primaju u Sarajevu i uslove koje imaju, mislim da je sasvim u redu da shvate da moraju da se nose sa pritiskom i svim ostalim što sa sobom nosi igranje u Sarajevu. Ako ne mogu ima klubova u ligi čiji navijači nemaju tako velika očekivanja i u kojima će igrati za klikere naspram ovog za šta je igrao u Sarajevu. Po meni Kapić nije skoro ništa pokazao i nije mi žao što više nije dio porodice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 22 avg 2022, 19:17

22 avg 2022, 18:56
broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 18:48
22 avg 2022, 18:43

Jeli ti mene zajjebavaš ili?
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.
Evo baš sada pročitam izjavu Kapića...
Tužna priča oko gubitka djeteta, ovo ostalo ne znam o čemu se radi kada priča o nekoj nesigurnost.
Mirvić ti pružio šansu jer je upoznat u kakvoj si situaciji, ostavio te da "igraš" i na konto toga uzimaš ozbiljnu lovu za tvoje mrljavljenje po terenu...
I što je najgore od svega, ti takav psiho-fizički nestabilan ne koncentrisan uzimaš da pucaš penal u 95min za pobjedu ili produžetak agonije svog kluba.
Iskreno goni se u mačku piterinu!
Ako nisi u glavi za igranja fudbala budi pošten pa prije nego štetu napraviš reci ljudi ja ne gumo više igrati hvala vam na svemu a ne sada tužne priče kad si nas sjebo
Ocito je htio najbolje i sebe i klub da digne. I na kraju krajeva penal nije profulan i dobro je osutan, drugo je sto je i golman dobro reagovao

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 avg 2022, 19:19

joker90 je napisao/la:
22 avg 2022, 19:10
Ističe da je doživio mnogo loših stvari u proteklom periodu. Nije mogao ni biti skoncentrisan na zeleni teren. Naime, dvojica kriminalaca su reketirali Kapića, a kasnije su i uhapšeni u glavnom bh. gradu. Prvo mu je oduzet skupocjeni sat, a isto su pokušali i sa njegovim automobilom.
Trudio sam se davati svoj maksimum unatoč tome, međutim strah u meni mi nije dozvoljavao da se pokažem u svom najboljem svjetlu. Imao sam konstantan pritisak zbog okruženja, gdje se nisam osjećao sigurnim, ni ja, niti moja familija. Stalno su se ponavljale neke stvari koje su mi ukazivale da tu nisam siguran, ali ja unatoč tome nisam htio odustati od kluba i želje da pomognem svojoj ekipi. U datim trenutcima sam sigurno davao svoj maksimum.
Kapić je seoska lola, kocka, alkohol i momak se sa pogrešnim ljudima zakačio. Nije bio skoncentrisan na fudbal, kao što se iz ovog može zaključiti i nije psihički na pravom mjestu. Samo čekam da ispadne da su i za ovo krivi navijači, da su ga možda oni reketirali i porodicu mu dirali.
Apsolutno se slazem. Kapic je trebao otici jer nije bio koncentrisan na fudbal. Ali, ne sada i ne na ovakav nacin. Je li se uvijek nesto mora desiti da se tad skonta da neko nije za FKS. Znalo se sve ovo i ranije. A navijaci o kojima se pise nisu uopste navijaci, nego pljuvaci. 80% raje na istoku je normalno i oni su NAVIJACI, steta sto su glasniji ovi drugi i sto to 80% raje nijemo posmatra. A tih 20% cesto brukaju svoj klub ispadima.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 avg 2022, 19:19

joker90 je napisao/la:
Ovakvi ljudi ne trebaju Sarajevu ! Igraci moraju biti ozbiljni porodicni ljudi. A ako su momci,onda trening,utakmica i knjiga ( fakultet,kuran,biblija )
Dok vec navijaci ne samo mozemo,nego trebamo biti ovakvi !! :mrgreen:

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 22 avg 2022, 19:19

joker90 je napisao/la:
22 avg 2022, 19:15
Zeko87 je napisao/la:
Ma samo ugasiti istočnu tribinu. Tu je ključ uspjeha. Djecu i penzionere pustiti. Pa idi na sjever navijaj ili na zapad prati i šuti. Dvije zadnje na istoku na Koševu, otac i sin od 13 god. 90 min naizmjenično psuju na svaki pogrešan potez, ne gase se.
Hahaha jesi realan s tim pitanjem. Znas kako inace kod nas idu te akademske rasprave, pogotovo vruce glave. Sto bi neko trazio belaja zbog debila, pa nije jednom tuca izbila izmedju nas samih..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 avg 2022, 19:20

joker90 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Ma kome ce prici? Ili si sarkastican pa nisam skontao?
Slazemo se oko vecine stvari ali brate ti izgleda da neces da priznas da se nakotilo kerova na istoku koje zena isprebija kuci pa dodju da se istresu na prvog ko da pogresan pas!
A ja da nekome govorim da ne laje pa da se marisem po tribini? Nisam bas u formi.
Na zapadu fala Bogu toga nema, uglavnom. Ponekad neki dijasporac..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 avg 2022, 19:23

Miljacka je napisao/la:
22 avg 2022, 19:17
Za ove pare koje primaju u Sarajevu i uslove koje imaju, mislim da je sasvim u redu da shvate da moraju da se nose sa pritiskom i svim ostalim što sa sobom nosi igranje u Sarajevu. Ako ne mogu ima klubova u ligi čiji navijači nemaju tako velika očekivanja i u kojima će igrati za klikere naspram ovog za šta je igrao u Sarajevu. Po meni Kapić nije skoro ništa pokazao i nije mi žao što više nije dio porodice.
Upravo. Imas firmi gdje je klizno radno vrijeme, dodjes na posao i pijes kafu sat vremena, opustena atmosfera, mali kolektiv... I plata 800 KM. S druge strane, imas firme koje rade sa transakcijama i gdje zbog pogresnog broja mozes pronevjerit milione, zaglavit u zatvor, firme koje projektuju mostove kojim ce dnevno prelazit 1000 ljudi, firme koje prave plinske boce koje ako popuste ginu ljudi. Tu su plate 5-6 puta vece od prosjeka. Svako dobro placeno zanimanje nosi odredjeni pritisak, ko se zna nosit s tim lagodno zivi, ko ne zna uvijek moze radit za 800 KM.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 avg 2022, 19:24

broj6 je napisao/la:
22 avg 2022, 19:19
joker90 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Hahaha jesi realan s tim pitanjem. Znas kako inace kod nas idu te akademske rasprave, pogotovo vruce glave. Sto bi neko trazio belaja zbog debila, pa nije jednom tuca izbila izmedju nas samih..
Ako ih ne moze pobijediti,neka im se prikljuci !! :mrgreen: :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2022, 19:25

nokee je napisao/la:
22 avg 2022, 19:20
joker90 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Ma kome ce prici? Ili si sarkastican pa nisam skontao?
Slazemo se oko vecine stvari ali brate ti izgleda da neces da priznas da se nakotilo kerova na istoku koje zena isprebija kuci pa dodju da se istresu na prvog ko da pogresan pas!
A ja da nekome govorim da ne laje pa da se marisem po tribini? Nisam bas u formi.
Na zapadu fala Bogu toga nema, uglavnom. Ponekad neki dijasporac..
Pa ako ga žena prebije kući, onda možeš i ti na tribni. :mrgreen:
zlo87 je napisao/la:
22 avg 2022, 19:19
joker90 je napisao/la:
Apsolutno se slazem. Kapic je trebao otici jer nije bio koncentrisan na fudbal. Ali, ne sada i ne na ovakav nacin. Je li se uvijek nesto mora desiti da se tad skonta da neko nije za FKS. Znalo se sve ovo i ranije. A navijaci o kojima se pise nisu uopste navijaci, nego pljuvaci. 80% raje na istoku je normalno i oni su NAVIJACI, steta sto su glasniji ovi drugi i sto to 80% raje nijemo posmatra. A tih 20% cesto brukaju svoj klub ispadima.
Kapić je sam tražio raskid ugovora sada. Ne vidim šta je klub trebao da uradi, a da bi ispalo bolje po nas od ovog kako je urađeno sada. Rifet je sigurno imao jednu od jačih plata i ovo je i klubu bila prilika da se skine taj teret, a da ne mora se isplaćivati velika suma za raskid igraču.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 avg 2022, 19:27

joker90 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Oni su mi najjaci.Da se razumijemo ja nisam protiv Slobode nista psovao Kapicu,ja sam stajao kod izlaza i cim je fulio penal okrenuo sam se i lagano prema autu u kojem mi je pucala glava do kuce

Ako ti se ne slusaju psovke imas jos 2 tribine.Sta na zapadu ne psuju?Ako ti smeta ustani i reci da ne psuju,nece ti niko nista.Kad ste u vecini sto sutite?To mi je bas fascinantno i primjetim svaku utakmicu kad svi psuju niko da skupi muda ustane i kaze nesto ali zato ovdje napise 10 postova.

Kapicu sto pucas penal kad si i sam priznao da si psihicki nestabilan?Ko god je tebe odredio da puca nije normalan a i ti trebao si odma reci a ne glumiti junaka.To kod nas nikome nije poslo za ruku.Znaci ko god nije spreman da se nosi sa pritiskom FKS neka odma kaze a i prilikom pregovora s tim treba upoznati igrace pa ako ne moze bolje i da ne potpisuje.A ne da tebe 10 ljudi na tribini natjera da trazis raskid
Navijaci sigurno nisu krivi za ovo.Protiv Sloge i Posusja haman 10k,protiv Tuzle i pored debakla aplauz citavog stadiona,u Kaknju isto bilo podrske a i protiv Slobode zapad je isto navijao i nisu se nikome psovali mrtve sto pisu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], boki86, Haksss, hase73, Hrammm1921, J1897, juka55, kraljlavova, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Velaxsa, zagorski i 67 gostiju.