Bjezi sa presvete teme. Ta ce Elanga, da mu sablja kaze honaj izbij na Santosa
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Beduin
- Kontakt:
Njima na treninzima krademo tikete iz kladionice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mislim da je Sarajevo ovom situacijom "Kapic" zabilo autogol. Sad su samo povecali pritisak na igrace, otezali igracima naredne utakmice. Nije Kapic ostavio nekog traga u Sarajevu, ali nije jedini koji je podbacio. 80 % igraca u ovoj ligi pusi i konzumira Alkohol, ali mislim da im zbog toga ne treba "sjeci glavu"
Tuzla City / Sloga Simin Han
- Beduin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa zar nije čovjek sam tražio da ode ili je to foluša?
Ja ga ne kontam. Ako je mogao igrati 2. ili 3.ligu u Njemačkoj, ne znam što je dolazio ovdje. Sigurno da mu nije lako bilo igrati pored svih tih dešavanja. I sad vjerovatno pritisak zbog penala i puklo.
Nek se vrati u Njemačku, žena nek se u Aldi zaposli, on neku ligu gdje će zarađivati i bit će mu mirnije i ljepše sigurno.
Ja ga ne kontam. Ako je mogao igrati 2. ili 3.ligu u Njemačkoj, ne znam što je dolazio ovdje. Sigurno da mu nije lako bilo igrati pored svih tih dešavanja. I sad vjerovatno pritisak zbog penala i puklo.
Nek se vrati u Njemačku, žena nek se u Aldi zaposli, on neku ligu gdje će zarađivati i bit će mu mirnije i ljepše sigurno.

- Beduin
- Kontakt:
Koliko sam upratio on nije sporazumno raskinuo ugovor jer pusi i pije (kao i radi one fotke sa cigarom), nego radi uzasnim partijama kojima je navukao gnjev na sebe.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:47Mislim da je Sarajevo ovom situacijom "Kapic" zabilo autogol. Sad su samo povecali pritisak na igrace, otezali igracima naredne utakmice. Nije Kapic ostavio nekog traga u Sarajevu, ali nije jedini koji je podbacio. 80 % igraca u ovoj ligi pusi i konzumira Alkohol, ali mislim da im zbog toga ne treba "sjeci glavu"
Ali je vrijeme i da neko kod nas pocne kaznjavati igrace vidjene i uslikane u diskotekama kako se opijaju ili sate provode na crijevu u šiša baru. A da bi takvo nesto poceo primjenjivati i tako svoj budzet rasteretiti zbog nemara i nesportskog zivota igraca, prvo pri potpisu ugovora (valjda) takvo nesto moras objasniti igracu, staviti na papir ugovora i dobiti potpis igraca. Kao i sam nacin i visinu kazne za takav razuzdan zivot igraca.
Pa kad dovedes igraca u klub, znas da si doveo sportistu koji ce biti kaznjen sve drasticnije i drasticnije ako se opusti i zapusti. Ovako trpi klub i rezultati, a igracu plata ista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ma ako zna njemacki, moze dobar posao naci. Ako ne, ima brza posta, njegovatelj, itd. Ima posla ko hoce raditiLeonProfessional je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:53Pa zar nije čovjek sam tražio da ode ili je to foluša?
Nek se vrati u Njemačku, žena nek se u Aldi zaposli, on neku ligu gdje će zarađivati i bit će mu mirnije i ljepše sigurno.![]()

Salu na stranu, tragedija sa djetetom se ne moze porediti. Sta god da je, na ovom treba stati. Nismo se proveli dobro, pruzi ruku, pozeli sve najbolje i da ga nesrece zaobidju.
Penal i skandiranje i yebavanje majke preko drustvenih mreza je samo okidac.
Zao mi je samo sto klub nije stao iza njega, bez obzira na sve. Jer bi to drugacije svakako uticalo na druge igrace Sarajeva. Malo bi diglo moral i motiv vise. Jer unutar kluba, svi su oni neka porodica, druze se, znaju se... I ovakve stvari nisu dobre nikako za klub.
Ako Željo opet nakanta kone, koja je kvota da je Feđi pedala i da su protesti ko '19 u Titovoj?

Napisi normalno Željezničar, nemoj da si papak il ipak jesi?
-
- Kontakt:
Ako je po tome, onda Sarajevo bi trebalo ostati bez igraca. Sta bi Sloboda iz prosle sezone onda tek trebala.... Da ne nabrajamo sad u nedogled, ali mislim da nije ovo ispravan nacin da se otarasis igraca koji ne pruza ono sto se od njega ocekuje. To sto nasi klubovi ili strucnjaci nisu u stanju napraviti ugovor, gdje bi zastitili Interese kluba, je drugi par cipela...za sve postoje sankcije i nagrade/stimulacije. Sto se tice konkretno Kapica, pa i svakog drugog igraca, moj stav je da navijaci/tribina nebi trebali napraviti ovakav pritisak na igraca, kakav su pitari napravili na Kapica.Bilo je tu prijetnji, psobanja itd itd.. Njemu je bilo napustiti ili da ga sikaniraju. Ovim potezom su samo poslali losu sliku svim igracima koji imaju namjeru potpisati za Sarajevo. Ja mislim da je ovo mogao i Mirvic na Malo drugaciji nacin rijesiti.Beduin je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:56Koliko sam upratio on nije sporazumno raskinuo ugovor jer pusi i pije (kao i radi one fotke sa cigarom), nego radi uzasnim partijama kojima je navukao gnjev na sebe.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:47Mislim da je Sarajevo ovom situacijom "Kapic" zabilo autogol. Sad su samo povecali pritisak na igrace, otezali igracima naredne utakmice. Nije Kapic ostavio nekog traga u Sarajevu, ali nije jedini koji je podbacio. 80 % igraca u ovoj ligi pusi i konzumira Alkohol, ali mislim da im zbog toga ne treba "sjeci glavu"
Ali je vrijeme i da neko kod nas pocne kaznjavati igrace vidjene i uslikane u diskotekama kako se opijaju ili sate provode na crijevu u šiša baru. A da bi takvo nesto poceo primjenjivati i tako svoj budzet rasteretiti zbog nemara i nesportskog zivota igraca, prvo pri potpisu ugovora (valjda) takvo nesto moras objasniti igracu, staviti na papir ugovora i dobiti potpis igraca. Kao i sam nacin i visinu kazne za takav razuzdan zivot igraca.
Pa kad dovedes igraca u klub, znas da si doveo sportistu koji ce biti kaznjen sve drasticnije i drasticnije ako se opusti i zapusti. Ovako trpi klub i rezultati, a igracu plata ista.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- TMmanija2012
- Kontakt:
U petak leti Dudlinjo sa klupe kvota 1.10 

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Dinamo nema zato jer je Mamić odmah tu bagru otjerao od kluba i sav gnjev je navukao na sebe, da bi igrači imali mir. Zato su tu gdje jesu kao što si rekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://kliks.ba/sport/nogomet/bivsi-ig ... /220822124
Baš tad nekad zagor najavljivao milione iz Vijetnama. Da ih nije u svoj džep usmjerio?
Baš tad nekad zagor najavljivao milione iz Vijetnama. Da ih nije u svoj džep usmjerio?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Grk1234 i 19 gostiju.