Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Po igracima i sirini igraca da! ali valja se jos masu stvari poklopiti da bi mi nesto znacajnije uradili (kao sto su odnosi u savezu, zatim ukomponovanje svih tih igraca, odnos samih igraca prema reprezentaciji, atmosfera u ekipi...)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Smarate ljudi sa tim hvalospevima. Reprezentacija Srbije ima tek nekoliko vrhunskih i WC igraca. Ostalo je goli prosek. Trener je mutavko nepismeni, a kriminalci drmaju savezom. Tu je potreban i 5. i 6. oktobar da bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje saveza i reprezentacije. E onda bi dugorocno mogli da budemo ozbiljna reprezentacija (da ne kazem "sila", jer je to dosta izlizano). Ovako, tu su samo povremene dobre partije i nista vise.
- alan_kardec
- Kontakt:
Maloprije kod druga na digitalnoj pogledah skraćeni snimak utakmice Škotska-Sj.Irska (3:0). Ako je Pižon zadužio nekoga od svojih saradnika da prati Irce u ovoj utakmici, imao je šta i da vidi. Irci su najkraće rečeno, bili jako loši. Pogotovo se to odnosi na odbranu koja je čitavu utakmicu bila potpuno izgubljena u vremenu i prostoru. U napadu nisu uradili skoro ništa, bili su nemoćni. Škoti su ih prosto razbili naročito u prvom poluvremenu. Kako sam uspio da pohvatam, većinom su im igrali oni standardni reprezentativci, izuzev napadača Rangersa, Laffertyja.
Gledajući ih sa ovog snimka, nikako mi ne ide u glavu kako su oni uspjeli izvući remi sa žabarima i čak pobjediti slovence u gostima.
Po svemu viđenom u posljednjim provjerama pred meč na Marakani, prema trenutnoj formi reprezentativaca, Srbija će u martu i bez navijača biti veliki favorit protiv Iraca.
Gledajući ih sa ovog snimka, nikako mi ne ide u glavu kako su oni uspjeli izvući remi sa žabarima i čak pobjediti slovence u gostima.

Po svemu viđenom u posljednjim provjerama pred meč na Marakani, prema trenutnoj formi reprezentativaca, Srbija će u martu i bez navijača biti veliki favorit protiv Iraca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
MaGiCa je napisao/la:Smarate ljudi sa tim hvalospevima. Reprezentacija Srbije ima tek nekoliko vrhunskih i WC igraca. Ostalo je goli prosek. Trener je mutavko nepismeni, a kriminalci drmaju savezom. Tu je potreban i 5. i 6. oktobar da bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje saveza i reprezentacije. E onda bi dugorocno mogli da budemo ozbiljna reprezentacija (da ne kazem "sila", jer je to dosta izlizano). Ovako, tu su samo povremene dobre partije i nista vise.
Pricamo za nase uslove, tj. za podrucje bivse juge i balkana...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I jbmt glupalegenda reala je napisao/la:što si me zajebo ,stavio ovdje neki lijevi spisak za utakmicu i ja naletim i keca na Izraela ,a mogo proći
bježi jeb*o te
a jel Vule Trivunović ,stefane

A nije Vule,cuj Vule za repku da igra

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
? постао тата ' у ?. Поново " у 90. " за $,$ - се ' " " & "!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Vidic je odigrao jednu solidnu partiju bez puno gresaka ali moze on bolje od ovoga,smem reci da se Smalling ipak vise iskazao od njega u odbrani Manchestera.
Aca je ponovo igrao na krilu.
Stvarno ne vidim svrhu njegovog igranja tamo,jer upravo ove dve zadnje tekme su mu bile i najlosije ove sezone,nista ne moze gore da prikaze i nadam se da ce to da vidi i Mancini i da ga vrati na levog beka.
Gledao sam i Jovanovica danas,od kada je usao negde oko 72-3 minute umesto Kuyta igrao je na poziciji centralnog veznog sto svakako nije mogao lepo da odigra,zadnjih nekoliko minuta je bio i u napadu kada se trazila pobeda ali nije ni tamo nista narocito.Trebace njemu jos vremena da vrati samopouzdanje i da pocne vise igrati.
Ziga objasnio k'o je tata u Birminghamu,ako se ne varam tri zadnje tekme tri gola,ovo bu trebalo da mu je 5 a uz to ima i 6-7 asistencija,sjajna statistika.
Koliko mogu da primetim u ostalim ligama nije vise niko dao gol,ali ima vremna do veceras.
Aca je ponovo igrao na krilu.

Gledao sam i Jovanovica danas,od kada je usao negde oko 72-3 minute umesto Kuyta igrao je na poziciji centralnog veznog sto svakako nije mogao lepo da odigra,zadnjih nekoliko minuta je bio i u napadu kada se trazila pobeda ali nije ni tamo nista narocito.Trebace njemu jos vremena da vrati samopouzdanje i da pocne vise igrati.
Ziga objasnio k'o je tata u Birminghamu,ako se ne varam tri zadnje tekme tri gola,ovo bu trebalo da mu je 5 a uz to ima i 6-7 asistencija,sjajna statistika.
Koliko mogu da primetim u ostalim ligama nije vise niko dao gol,ali ima vremna do veceras.
Odgledao sam opet Kovacevica u mecu protiv PSG-a,i bio je malo bolji nego kada sam ga gledao prosli put(pre dva vikenda mislim),ali jos uvek je ovo daleko i da se pozove na neki siri spisak reprezentativaca.
-
- Kontakt:
Komšije Mrdja donio pobjedu Sionu 1-0 (meni finih para na kladži). Subotić dobio crveni jbg u remiju Borussie sa Kaiserslauternom.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa kakve veze ovo ima sa reprezentacijom?melanholicar je napisao/la:Komšije Mrdja donio pobjedu Sionu 1-0 (meni finih para na kladži). Subotić dobio crveni jbg u remiju Borussie sa Kaiserslauternom.

A sto ne bi imalo?alfarouqaminu je napisao/la:pa kakve veze ovo ima sa reprezentacijom?melanholicar je napisao/la:Komšije Mrdja donio pobjedu Sionu 1-0 (meni finih para na kladži). Subotić dobio crveni jbg u remiju Borussie sa Kaiserslauternom.

Ups zaboravih da si morao da ispunis broj postova za danas pa si ovo napisao.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
a kakvih veza ima sa reprezentacijom?Devil je napisao/la:A sto ne bi imalo?alfarouqaminu je napisao/la:pa kakve veze ovo ima sa reprezentacijom?melanholicar je napisao/la:Komšije Mrdja donio pobjedu Sionu 1-0 (meni finih para na kladži). Subotić dobio crveni jbg u remiju Borussie sa Kaiserslauternom.![]()
![]()
Ups zaboravih da si morao da ispunis broj postova za danas pa si ovo napisao.

Au jbt prebrojao sam se nisi jos ispunio broj postova,moras jos nakucavati.
Da probamo ovako.
Dragan Mrdja nekada igrac Zvezde,Vose,Liersa...je napadac rodjen u Vrscu mislim 1986,i igra za reprezentaciju Srbije.
Ako mi ne verujes na rec evo slikovito mozda ti bude jasnije.

Neven Subotic je pak rodjen 1988.godine u Banja Luci ali je odlucio da igra za Srbiju,u karijeri je nastupao u Americi,te Mainzu a sada nastupa za Dortmund,i on je reprezentativac Srbije,ako i za njega ne verujes evo slika.

Da li ti je sada imalo jasno zasto oni na ovoj temi.

Da probamo ovako.
Dragan Mrdja nekada igrac Zvezde,Vose,Liersa...je napadac rodjen u Vrscu mislim 1986,i igra za reprezentaciju Srbije.
Ako mi ne verujes na rec evo slikovito mozda ti bude jasnije.

Neven Subotic je pak rodjen 1988.godine u Banja Luci ali je odlucio da igra za Srbiju,u karijeri je nastupao u Americi,te Mainzu a sada nastupa za Dortmund,i on je reprezentativac Srbije,ako i za njega ne verujes evo slika.

Da li ti je sada imalo jasno zasto oni na ovoj temi.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
da,ali kakve veze ima to sto je on dao gol za sion i sto je ovaj dobio crveni... jer ima kakvog uticaja na reprezentaciju...sta uzeli smo tri boda
nego aj kada si me vec pitao da mi das tvoj account...evo hocu da mi das ajde posalji mi pasvord na PP
a ti otvori drugi

nego aj kada si me vec pitao da mi das tvoj account...evo hocu da mi das ajde posalji mi pasvord na PP

a ti otvori drugi

OK eto nema veze ako ce ti tako biti lakse.
nick:Devil
pass:Alfarouqaminuodsadaidenaignore.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
hvala ti buraz mnogoDevil je napisao/la:OK eto nema veze ako ce ti tako biti lakse.

-
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:da,ali kakve veze ima to sto je on dao gol za sion i sto je ovaj dobio crveni... jer ima kakvog uticaja na reprezentaciju...sta uzeli smo tri boda![]()
nego aj kada si me vec pitao da mi das tvoj account...evo hocu da mi das ajde posalji mi pasvord na PP![]()
![]()
a ti otvori drugi![]()
kakva si ti društvena jedinka pa to ni u neandertalaca nije postojalo!
Ne mogu vjerovat da čovjek po cijenu da mu postovi predstavljaju puki statistički podatak ugrožava kredibilitet nekog drugog,sramota, mislim da bi sam trebao podnijet zahtjev za odlazak sa ovog foruma!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Dva najjaca posta na jednom forumu.

$ 2 ? " ето 6 $, а " за ? $ ' $ $ 5-6 ?. " & је $ / & $?
Kako je samo zaplovio kroz ceo šesnaesterac i razdvojio nejake igrače Stouka kao svojevremeno Mojsije more...
- zvornicki klan
- Kontakt:
& $ " "
" $ & " " $ оно ? % је $ ".
" $ ? за ? у $ $ ?.
" $ у поразу ",% са ? $ " /.
" сјајан,?, у $ свог ?.
" $ $ " у поразу ".
" $ у поразу своје ?.
? ? у " &.
" $ у " &.

" $ & " " $ оно ? % је $ ".
" $ ? за ? у $ $ ?.
" $ у поразу ",% са ? $ " /.
" сјајан,?, у $ свог ?.
" $ $ " у поразу ".
" $ у поразу своје ?.
? ? у " &.
" $ у " &.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.