AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ko donosi zakljucke na osnovu dva kola? Ovdje se prica o marketu, a kroz marketo se vidi ambicija kluba....ostalo je sve ispricano u vise navrata....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pellegatti kao novinar koji je možda i najbliži kad su u pitanju dešavanja unutar kluba, kaže da Adli još uvijek nije debitovao isključivo zbog toga što u klubu smatraju da mora podići fizičku spremu na viši nivo, i da radi po posebnom programu. Ali da će vrlo brzo dobiti svoje minute.
Što se mercata tiče ostalo je još 10 dana, centralni vezni sigurno dolazi te jos jedan stoper. Ostalo teško ali ne i nemoguće.
Što se mercata tiče ostalo je još 10 dana, centralni vezni sigurno dolazi te jos jedan stoper. Ostalo teško ali ne i nemoguće.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
Diaz i elektricar nemaju sta trazit u prvih 11. Adli i mali belgijanac mogu se smjenjivati na poziciji krila i playa tokom utakmice. Kakvi god da su ne mogu biti gori od ove dvojice amatera.
U pravu ste, sada sam se i ja sjetio te priče oko druge zvijezde na dresu.
@ronaldo99
Niko ne kaže da ova ekipa ne može do Scudetta, ali su neke druge ekipe u Italiji odradile mnogo kvalitetniji mercato od nas.
@ronaldo99
Niko ne kaže da ova ekipa ne može do Scudetta, ali su neke druge ekipe u Italiji odradile mnogo kvalitetniji mercato od nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Po meni su Juve i Roma odradili fin merkato, stim da Romino zadnje, a mozda i najbitnije Winjaldum je out na par mjeseci
Nasa ekipa je po meni dobra, naravno da smo svi ogornceni na desno krilo ali hajde da sacekamo kraj pa da vidimo, a i ako ostane ovako itekako cemo se mi dosta pitati sa prvo mjesto
Da su sinoc prvo Messias, a kasnije i Tonali bili malo prisebniji imali bi na kontu dvije pobjede, al dobro opet ohrabrujenda smo bili dominantni na vrucem terenu, a iako nam par bitnih igraca igra za qurac, tako da doce to sve na svoje
Nasa ekipa je po meni dobra, naravno da smo svi ogornceni na desno krilo ali hajde da sacekamo kraj pa da vidimo, a i ako ostane ovako itekako cemo se mi dosta pitati sa prvo mjesto
Da su sinoc prvo Messias, a kasnije i Tonali bili malo prisebniji imali bi na kontu dvije pobjede, al dobro opet ohrabrujenda smo bili dominantni na vrucem terenu, a iako nam par bitnih igraca igra za qurac, tako da doce to sve na svoje
- Romagnoli13
- Kontakt:
Paqueta bi mogao put Newcastlea, što znači da će Milan zaraditi par miliona od toga transfera.
Dalje, pojedini mediji u engleskoj tvrde da Chelsea želi Leao-a, ali da Milan ne želi biti cent manje od 150M. Mada nikakvih pregovora trenutno nema.
A već je kasna faza mercata, tako da su za takvo nešto šanse 1%
Dalje, pojedini mediji u engleskoj tvrde da Chelsea želi Leao-a, ali da Milan ne želi biti cent manje od 150M. Mada nikakvih pregovora trenutno nema.
A već je kasna faza mercata, tako da su za takvo nešto šanse 1%
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Ne znam zašto su vratili Pobegu ako ga ne misli koristiti, bolje da je ostao u Torinu a njegovo mjesto zauzeo neki drugi, korisniji igrač.
Adli, ista stvar. Fizički kao ne može podnijeti napore, koji će qurac uopšte tu?
Mislim, imaš dva igrača koja faktički i ne koristiš. Ne znam šta bi se desilo u slučaju povrede Tonalia ili Bennasera. Shvatam da je Adli potencijal, imao je godinu dana da se fizički spremi, da dođe potpuno upotrebljiv i konkurentan. Pobega je igrač taman za Torino. Odlazak Kessiea je ogroman, čini se i nenadoknadiv gubitak!
Adli, ista stvar. Fizički kao ne može podnijeti napore, koji će qurac uopšte tu?
Mislim, imaš dva igrača koja faktički i ne koristiš. Ne znam šta bi se desilo u slučaju povrede Tonalia ili Bennasera. Shvatam da je Adli potencijal, imao je godinu dana da se fizički spremi, da dođe potpuno upotrebljiv i konkurentan. Pobega je igrač taman za Torino. Odlazak Kessiea je ogroman, čini se i nenadoknadiv gubitak!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brate mili pa tek su odigrali dva meča. Sezona se nije ni zahuktala, sačekajmo makar da prođe 10ak utakmica pa da vidimo na čemu smo.
- muha milanez
- Kontakt:
Ja sam pisao u kontekstu pojačanja, igra mi je sasvim ok u prva dva kola. Ukoliko ne dovedu još neko pojačanje bojim se da u ovako kompleksnoj sezoni neće biti dobro na kraju.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit će to sve dobro. Samo malo sabura i bez preranih zaključaka. A svi se mi često zaletimo sa zaključcima. Sezona je duga i čudna zbog Mundijala. Tako da bit će tu svega i svačega. Ne samo u Italiji već i u drugim ligama, osim Njemačke i Francuske, tamo se već sve zna.
- Beduin
- Kontakt:
Necemo uvijek ganjati rezultat, nekad ce trebati i osvjeziti sredinu i taj bedem ispred stopera. Povrede i kartone da ne naslucujem. Neka tih igraca, sjeti se i LP prosle sezone kad smo najvise izvisili radi sirine klupe kad su krenule povrede i kartoni.muha milanez je napisao/la: ↑22 avg 2022, 21:25Ne znam zašto su vratili Pobegu ako ga ne misli koristiti, bolje da je ostao u Torinu a njegovo mjesto zauzeo neki drugi, korisniji igrač.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Skoro identična situacija kao jučer. Igrač Adane startuje na igrača Fenera. Prvo ni faul nije sviran, iz VAR sobe zovu sudiju koji gleda snimak i daje crveni karton. Sve po pravilima.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 23 avg 2022, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Onana ne izgleda taj veznjak koji će doći u Milan, navodno sve će biti zatvoreno za manje od 48h. Moncada je njega preporučio. I makar je igrač sa "normalnim" imenom ako ništa drugo.
Znaci smanjili smo kriterije, ne mora biti neko ''veliko'' ime, samo da nije pede.rsko 
It’s true that Chelsea have inquired about Leao. There are talks between the parties but there is no official bid. Milan refer to Leao’s €150M release clause in order to sell him
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Milan reached an agreement with Jean Onana (22, defensive midfielder) on an individual deal. Rossoneri plan to make an offer for the player in the near future: a loan with an option to buy or a definitive transfer for 5-6 million euros.
[Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio]
O kakvom se igraču radi, valja li čemu?
[Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio]
O kakvom se igraču radi, valja li čemu?
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Navodno još jedan u nizu velikih talenata i prema nekim parametrima jedan od top 10 u-23 defanzivaca prošle sezone i sve to igrajući za Bordeaux. Da je iz neke druge ekipe, ne bi ga dobili ispod 20M sigurno.

S obzirom na jadan budžet i činjenicu da nam treba ovakav profil veznjaka poput njega, onda se može reći da je dobar deal. Ne nužno wow transfer, ali bolje od ovoga ni ne može.
Mlad igrač sa potencijalom koji će koštati nekoliko miliona, u svakom slučaju teško da može ispasti kao promašaj. Za sve ostalo će vrijeme pokazati.
Mlad igrač sa potencijalom koji će koštati nekoliko miliona, u svakom slučaju teško da može ispasti kao promašaj. Za sve ostalo će vrijeme pokazati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kraju će biti situacija da smo na svim pozicijama dobro "pokriveni" osim na poziciji desnog krila. A svi smo očekivali "popravku" upravo na tom mjestu.
-
celikmilan
- Kontakt:
Imamo usmene dogovore sa desetak igrača ali niko ne dolazi jer se nema para za transfere.
Treba jos jedan italijan u ekipi. Emanuel Vignato (Bologna) bi bio idealan profil da se popuni to desno krilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.