Ovo je realno, nisam vas odmah gurnuo za titulu, ali ovo ispod Pepa nije uopšte nedostižno obzirom kako ostali veliki timovi prosipaju bodove.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba Unitedu cigo poput Brune da zakuha kad treba zakuhat, a sad imaju dvojicu. I ovaj mali Lisandro je prgav i otresit, pravi onaj južnoamerički fajterski mentalitet. Dići će čitavu odbranu na drugi nivo kad je u pitanju zalaganje i borba. U odnosu na pizduna i mekušca Maguirea, isto da su Kanavara doveli.Poligon10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:20Bruno je pravi smećar, ali onaj koji diže svoju ekipu i nervira sve ostale oko sebe.Večeras je pretrčao cijeli teren, sve je živo stizao i imao je nekoliko dobrih napadačkih akcija. Ono kad je stig'o za Elangu je bilo baš kapitenski. Očito je igrač koji ovisi o tome da bude glavni na terenu, a kao takav dosta znači ekipi i uglavnom je najbolji na terenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 20:15Imam neki los predosjecaj da ce sugavi odnijeti sva tri boda
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
StevieG8 došao na svoje 
- wadethegreat
- Kontakt:
Pitanje je Unitedu sta sa Glavonjom od 80 milki i Ronaldom na klupi do kraja sezone
.
Odigrao Lisandro jednu tekmu protiv ekipe bez napadača i već igračina. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dadneš Bruni drugi žuti nakon onog zadržavanja lopte u rukama poslije 2-1 i imaš normalnu utakmicu do kraja, a ne ovaj shitshow od valjanja i mrcvarenja igre.
Prosipat ce i Arsenal polako (volio bih da grijesim
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daće Chelsea 50 milionawadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:27Pitanje je Unitedu sta sa Glavonjom od 80 milki i Ronaldom na klupi do kraja sezone.
- wadethegreat
- Kontakt:
UnitedWA je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:30Daće Chelsea 50 milionawadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:27Pitanje je Unitedu sta sa Glavonjom od 80 milki i Ronaldom na klupi do kraja sezone.
![]()

Eto nama Fofane..
Virgil van Dijk did not make a successful tackle against Man Utd:
◎ 2 attempted
◎ 1x dribbled past
◎ 1x foul conceded
◉ 0 successful
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ima Arsenal Fulham u sljedećem kolu. Neće biti lako protiv najboljeg napadača lige.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Liverpool neočekivano tanak, 3.kola gdje se očekivalo puno više a na kontu mršava 2 boda
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kao što već napisah, bivši igrač, holandski Nihad Mujakić uskoro gdje i pripada u Willem II ili Fortuni Sittard
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Boli te ba qrac, namjestio sebi da se u svakom slucaju mozes citirati na krajuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:25DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 20:15Imam neki los predosjecaj da ce sugavi odnijeti sva tri boda![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.